Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Υπ.Οικ.: Άτυπη ενημέρωση - Επτά ερωταπαντήσεις για τις δηλώσεις το TAXISnet και την φοροδιαφυγή

Μια περίεργη άτυπη ενημέρωση στάλθηκε σε δημοσιογράφους από το ΥΠΟΙΚ σχετικά με τα θέματα που έχουν προκύψει με την υποβολή των δηλώσεων του taxis και λοιπών θεμάτων.
 
Την αναδημοσιεύουμε από το euro2day με κάθε επιφύλαξη.
----

Ερωτήσεις - απαντήσεις του ΥΠΟΙΚ για τα προβλήματα στο Taxisnet

Απαντήσεις για την υποβολή των δηλώσεων, για το συνωστισμό στις εφορίες, για τα προβλήματα στο Taxisnet αλλά και για την πάταξη της φοροδιαφυγής δίνει, υπό τη μορφή ερωταπαντήσεων, το υπουργείο οικονομικών.

Αναλυτικά, το υψηλόβαθμο στέλεχος, τόνισε τα εξής:

Θα δώσετε παράταση στις υποβολές φορολογικών δηλώσεων;

Καταρχήν «τραβήξαμε» όσο πιο πίσω μπορούσαμε τη λήξη των προθεσμιών και το φτάσαμε Ιούνιο, που άλλες χρονιές είχαν ήδη υποβάλλει όλοι τη δήλωση τους.

Επειδή ο περισσότερος κόσμος πήγε τελευταία στιγμή, δώσαμε παράταση για 30/6. Δηλαδή 1 μήνα παράταση.

Επειδή όλος ο κόσμος συνωστιζόταν την ίδια ημέρα, δώσαμε 2η παράταση, όπου κάθε ΑΦΜ λήγει σε διαφορετική ημέρα, ώστε να μην συμπίπτουν όλοι μαζί. Πλέον το τελευταίο ΑΦΜ (το μηδέν) λήγει στις 30/8. Δηλαδή 2 μήνες παράταση.

Επειδή έπεφτε η λήξη του 1ου ΑΦΜ ημέρα Δευτέρα, δώσαμε 3η παράταση, για μέχρι Παρασκευή 26/7. Δηλαδή 1 εβδομάδα παράταση. Πιστεύω πως έχουμε εξαντλήσει πλέον το περιθώριο των παρατάσεων.

Τι έχετε να πείτε για τα προβλήματα και το συνωστισμό στην υποβολή των δηλώσεων;

Κάθε μέρα υποβάλλονται περίπου 150.000 δηλώσεις. Αυτή είναι μια ομαλή ροή υποβολής δηλώσεων. Ήδη έχει υποβληθεί περίπου το 45% του συνόλου των δηλώσεων εισοδήματος (= 2,7 εκατ. δηλώσεις από το σύνολο των 6,2 εκατ.).

Οι δηλώσεις υποβάλλονται πλέον από όλους ηλεκτρονικά. Συνεπώς ο καθένας μπορεί από το σπίτι του, με μια απλή σύνδεση internet να υποβάλλει τη δήλωση του, χωρίς να περιμένει σε «ουρές». Θυμίζω ότι μέχρι και πέρσι, υπήρχαν ατελείωτες «ουρές» σε Εφορίες για να υποβάλλουν τη φορολογική δήλωση. Φέτος δεν υπάρχει κανένας συνωστισμός στις δηλώσεις εισοδήματος.

Αν πάτε σε μια Εφορία θα δείτε ατελείωτες «ουρές» και ο κόσμος ταλαιπωρείται. Τι κάνετε για αυτό;

Αυτό είναι ένα τεράστιο πρόβλημα που δημιουργήθηκε και διογκώθηκε τα τελευταία 30 έτη. Και η μοναδική λύση αντιμετώπισης ήταν να ανοίγουν συνεχώς και νέες Εφορίες σε κάθε πόλη και χωριό και έτσι έφτασε η Ελλάδα να έχει 300 Εφορίες, με τεράστιο οικονομικό κόστος.

Από την 1η στιγμή στο Υπουργείο δράσαμε για την αντιμετώπιση αυτού του πολυσύνθετου προβλήματος σε 2 παράλληλους άξονες:

Ο 1ος άξονας αφορά στην ενοποίηση των Εφοριών, για τη μείωση των δαπανών και τη συγκέντρωση του διάσπαρτου προσωπικού, ώστε να εξυπηρετούνται οι πολίτες.

a) Ήδη έχουμε ενοποιήσει 150 Εφορίες, ενώ μέχρι τον Οκτώβριο η Ελλάδα θα έχει πλέον 120 Εφορίες, τουλάχιστον 1 σε κάθε Νομό της χώρας. Έτσι εξοικονομήσαμε 10 εκατ. ευρώ ετησίως και συγκεντρώσαμε 4.000 εφοριακούς υπαλλήλους.

b) Παράλληλα ιδρύσαμε ένα Γραφείο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων (ΓΕΦ) σε κάθε πόλη που έκλεισε η Εφορία, ώστε να καλύπτουμε τους πολίτες. Δυστυχώς σε κάποιες πόλεις δεν καταφέραμε να ανοίξουμε το ΓΕΦ, επειδή οι Δήμοι αρνούνται κατηγορηματικά να μας παραχωρήσουν χώρο στο ΚΕΠ, με την ελπίδα ότι θα ξανα-ανοίξει η Εφορία.

c) Δεν σταματούμε εκεί: προχωρούμε σε αλλαγή όλων των διαδικασιών εντός των ΔΟΥ, στο πλαίσιο του νέου Κώδικα Φορολογικών Διαδικασιών. Έτσι πετυχαίνουμε απλούστευση και παράλληλα μείωση του κόστους συμμόρφωσης των επιχειρήσεων.

Ο 2ος άξονας αφορά στην ηλεκτρονικοποίηση των διαδικασιών, το γνωστό TAXIS-NET.

a) Φέτος για πρώτη φορά υποβλήθηκαν οι δηλώσεις εισοδήματος από όλους ηλεκτρονικά. Μιλάμε δηλαδή για 6 εκατ. δηλώσεις που δεν πήγαν στην Εφορία. Τεράστια ανακούφιση πολιτών και εφοριακών.

b) Το τελευταίο 1 έτος στο ΥΠΟΙΚ έχουμε αναπτύξει και θέσει σε λειτουργία 30 νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες. Αναλογιστείτε ότι κατά το 2000-2011 είχαν αναπτυχθεί 20 υπηρεσίες. Δηλαδή μέσα σε 1 έτος έγινε περισσότερη δουλειά από ότι σε μια10-ετία.

c) Επίσης συνεργαζόμαστε πλέον με τις τράπεζες για τις πληρωμές φόρων, ώστε να μην χρειάζεται η προσέλευση στα ταμεία των ΔΟΥ.

d) Έτσι κατά το 2012 δεν υποβλήθηκαν επιτόπου στην Εφορία 20 εκατ. δηλώσεις, οι οποίες υποβλήθηκαν ηλεκτρονικά. Αναλογιστείτε ότι πριν 5 έτη, υποβάλλονταν 3 εκατ. δηλώσεις ηλεκτρονικά.Επίσης εκατομμύρια πληρωμές διενεργήθηκαν μέσω τραπεζών το 2012-2013 με το σύστημα ταυτότητας οφειλής. Αυτά τα έργα ήταν μεγάλη ανακούφιση των πολιτών που δεν πήγαν στις Εφορίες και των εφοριακών που μπορούν πλέον να εστιάσουν στην καταπολέμηση της φοροδιαφυγής.

e) Και δεν σταματούμε εκεί: μέσα στους επόμενους 12 μήνες θα έχουμε αναπτύξει επιπλέον 60 νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες, που πιστεύουμε ότι θα εξαλείψουν οριστικά το φαινόμενο της «ουράς».

f) Παράλληλα αναπτύσσουμε νέα ηλεκτρονικά συστήματα, όπως η διασύνδεση με τα άλλα Υπουργεία, το σύστημα Τελωνείων και λοιπά, που εισάγουν τις νέες τεχνολογίες στην εξυπηρέτηση του πολίτη και την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής.

Γιατί πέφτει συνεχώς το Σύστημα TAXIS;

Καταρχήν ο ισχυρισμός ότι το σύστημα πέφτει συνεχώς, είναι εσφαλμένος. Το σύστημα έχει πέσει συνολικά 3 φορές, από 1 ώρα τη φορά, καθόλη τη διάρκεια του Ιουλίου.

Και στις 3 περιπτώσεις αντιμετωπίστηκαν αμέσως οι βλάβες από τη ΓΓΠΣ και το σύστημα λειτουργούσε και πάλι, το πολύ σε διάστημα 1 ώρας. Αυτό δεν είναι τυχαίο. Είναι αποτέλεσμα των αναβαθμίσεων του συστήματος, ώστε να αντέχει μεγάλο όγκο δηλώσεων.

Σίγουρα το σύστημα δεν μπορεί να αντέξει 1 εκατ. δηλώσεις ταυτόχρονα. Ωστόσο αντέχει άνετα μέχρι 250.000 δηλώσεις ημερησίως. Πέρσι το σύστημα άντεχε 150.000 δηλώσεις ημερησίως και το αναβαθμίσαμε περαιτέρω για να υπάρχει άνεση. Φέτος δεν έχει ξεπεραστεί σε καμία ημέρα το όριο των 200.000 δηλώσεων ημερησίως, συνεπώς δεν υπάρχει πρόβλημα.

Επίσης 2 φορές την εβδομάδα για 4-5 ώρες «κατεβάζουμε» το σύστημα για να κάνουμε και νέες αναβαθμίσεις. Όμως ακόμη και εκείνες τις ώρες, το σύστημα δουλεύει κανονικά για τους πολίτες και δέχεται φορολογικές δηλώσεις. Εκείνες τις ώρες το σύστημα δεν δέχεται μόνο κάποιες δηλώσεις νομικών προσώπων.

Άρα να ξεκαθαρίσω ότι όσον αφορά τις δηλώσεις εισοδήματος των πολιτών, το σύστημα δεν πέφτει, αλλά δουλεύει κανονικά και συνεχώς.

Πότε θα είναι έτοιμο το νέο TAXIS; Ποια τα οφέλη του;


Ξεκινήσαμε το νέο TAXIS το Δεκέμβριο 2012 και εντός του 2013 θα έχει ολοκληρωθεί. Δηλαδή σε διάστημα 1 έτους θα έχουμε επιτύχει να εγκαταστήσουμε το νέο TAXIS σε όλες τις Εφορίες της Ελλάδας. Αναλογιστείτε ότι το παλιό TAXIS πήρε 2 δεκαετίες για να ολοκληρωθεί.

Βασικό όφελος για τον πολίτη, είναι ότι με το σύστημα αυτό καταργείται η έννοια της αρμόδιας ΔΟΥ. Δηλαδή κάθε πολίτης μπορεί πλέον να απευθύνεται σε όποια ΔΟΥ θέλει, αφού όλες θα είναι συνδεδεμένες μεταξύ τους. Επίσης διευκολύνονται οι έλεγχοι, αφού υπάρχει κεντρική βάση όλων των φορολογικών δεδομένων.

Τι έχετε να πείτε για τις διαρροές δεδομένων από το TAXIS; Γιατί δεν ενεργήσατε εδώ και 8 μήνες που ζητάει στοιχεία η Αρχή Προστασίας Δεδομένων;

Καταρχήν με το που εντοπίστηκε το πρόβλημα διαρροής, αμέσως ενεργήσαμε και κλείσαμε όλες τις τρύπες που εντοπίστηκαν.

Έκτοτε συνεργαζόμαστε με την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και την Εισαγγελία, ώστε να βρούμε τους ενόχους και να τους φέρουμε στη δικαιοσύνη.

Αυτό όμως δεν είναι εύκολη υπόθεση: απαιτεί ανάλυση των στοιχείων, έρευνα πρόσβασης όλων των χρηστών κλπ κλπ. Άλλο ένα πρόβλημα που κληρονομήσαμε και λύσαμε.

Αλλά δεν σταματούμε εδώ: ήδη προωθούμε και την περαιτέρω βελτίωση της ασφάλειας των δεδομένων, με την προμήθεια ενός νέου συστήματος εντοπισμού και ελέγχου όλων των χρηστών, ώστε να προλαμβάνονται και αποφεύγονται οι διαρροές δεδομένων.

Τι μέτρα λαμβάνετε για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής; Γίνονται έλεγχοι; Εισπράττετε πρόστιμα;

Η φοροδιαφυγή είναι ίσως η μεγαλύτερη μάστιγα της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας.

Σε αυτό το κομμάτι μπορώ να πώ ότι ελάχιστα πράγματα έγιναν τα τελευταία 30 έτη και έτσι κληρονομήσαμε ένα τεράστιο πρόβλημα. Όμως δεν πτοούμαστε!

Από την 1η στιγμή στο ΥΠΟΙΚ εμείς θέσαμε τις βάσεις για την αντιμετώπιση του προβλήματος της φοροδιαφυγής, με τη βελτίωση του θεσμικού πλαισίου, τη θέσπιση στρατηγικών σχεδίων, τη συγκρότηση των αρμόδιων οργάνων, την ίδρυση ελεγκτικών κέντρων, την ενοποίηση των τμημάτων ελέγχου των ΔΟΥ και πολλά άλλα μέτρα.

Όλα αυτά μπορεί να μην θεωρούνται ως αποτελεσματικά, αλλά ήταν απαραίτητα. Αυτά τα μέτρα ήταν μια επένδυση που κάναμε στο ΥΠΟΙΚ, η οποία θα φέρει μεσοπρόθεσμα αποτελέσματα.

Όταν ήρθα στο Υπουργείο βρήκα μια τραγική κατάσταση: αν πήγαινες σε μια ΔΟΥ, έβρισκες ελεγκτές στο ταμείο να δίνουν παράβολα ή στα γκισέ να εκδίδουν φορολογικές ενημερότητες. Πως να καταπολεμηθεί έτσι η φοροδιαφυγή;

Τι κάναμε εμείς:

- Στρατολογήσαμε μια στρατιά 4.000 ελεγκτών, μέσα από Εφοριακούς του Υπουργείου, οι οποίοι θα απασχολούνται πλέον αποκλειστικά με ελέγχους. Οι Εφοριακοί επιτέλους θα μπορούν να κάνουν την επιστημονική δουλειά που τους αρμόζει.

- Εξοπλίσαμε τους ελεγκτές με ειδικούς υπολογιστές και ειδικά συστήματα ελέγχου (το σύστημαELENXIS), ώστε να μπορούν να κάνουν αποτελεσματικά τη δουλειά τους.

- Τοποθετήσαμε επόπτες, ώστε ανά 15-20 ελεγκτές να υπάρχει ένας υπεύθυνος επιτήρησης τους, για να μην παρατηρούνται καθυστερήσεις.

- Κατανείμαμε τους ελεγκτές σε κάθε ΔΟΥ ανάλογα με τον αριθμό των υποθέσεων που έχουν να ελέγξουν. Πλέον δεν υπάρχουν «βισματικές» ΔΟΥ με 100 άτομα που «κάθονται» και «μη-βισματικές» ΔΟΥ με 20 άτομα που «πνίγονται».

Αλλά δεν σταματούμε εκεί:

- Θέτουμε στόχους σε κάθε Εφορία, ώστε να υπάρχει κίνητρο και αντικίνητρο. Όποιος δεν πετυχαίνει τους στόχους, θα απομακρύνεται. Όποιος τους πετυχαίνει θα αμοίβεται και θα εξελίσσεται, όπως ακριβώς και στον ιδιωτικό τομέα.

- Ετοιμάζουμε εκτεταμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης των ελεγκτών

- Εκδίδουμε Κώδικα Φορολογικών Διαδικασιών, ώστε να υπάρχουν πλέον ξεκάθαροι κανόνες και να γνωρίζει ο επιχειρηματίας πως πρέπει να είναι νόμιμος και να ξεχωρίζει ο ελεγκτής ποιος είναι παράνομος.

Με όλα τα παραπάνω μέτρα, καταπολεμούμε κάθε παθογένεια που είχε δημιουργηθεί τα τελευταία 30 έτη στις Εφορίες.

Άφησα για το τέλος το σημαντικότερο: παρέχουμε πολιτική κάλυψη. Θα εξηγήσω τι εννοώ: λαμβάνουμε συνεχώς τηλέφωνα από Εφόρους και Επόπτες και ελεγκτές, οι οποίοι ρωτούν: «Έχω στοιχεία για τον τάδε μεγαλο-δικηγόρο ή τον τάδε διάσημο τραγουδιστή ή τον τάδε Δήμαρχο. Τον κυνηγάω;»

Οι άνθρωποι ρωτούν, γιατί επί σειρά ετών υπήρχαν οι λεγόμενοι «untouchables» στην Ελληνική Κοινωνία, αυτοί δηλαδή που δεν τους άγγιζε κανείς. Αυτοί που έχουν εκατομμύρια στην τράπεζα και δηλώνουν εισόδημα... κάτω από το αφορολόγητο.

Καθημερινά λοιπόν τονίζω και δεν θα κουραστώ να το τονίζω, ότι δεν υπάρχουν ανέγγιχτοι: όποιος κλέβει φόρους και ο Πάπας ο ίδιος να είναι, θα πληρώνει. Τέρμα η ανοχή.

Παρέχω δηλαδή την πολιτική κάλυψη και προσωπική στήριξη σε καθέναν που θέλει να κυνηγήσει τη φοροδιαφυγή.

Αντίστοιχα, είμαι αμείλικτος σε καθέναν που κάνει τα στραβά μάτια.

Μπορεί να μην έχουμε θεαματικά αποτελέσματα μέχρι στιγμής, αλλά έχουμε κάποια πρώτα ενθαρρυντικά αποτελέσματα:

- Εισπράττονται πρόστιμα

- Δεν γίνονται ρυθμίσεις πλέον σε όσους έχουν χρήματα

- Κατάσχονται περιουσιακά στοιχεία, όπως ακίνητα

- Κόσμος μπαίνει πλέον στη φυλακή για χρέη στο δημόσιο

Μέχρι τέλος του έτους αναμένουμε και σημαντικά αποτελέσματα από τους νέους ελεγκτές.


Πηγή Euro2day
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description VALERIANA | Ιουλίου 25, 2013 4:03 μ.μ. | Reply
Επειδή ο περισσότερος κόσμος πήγε τελευταία στιγμή, δώσαμε παράταση για 30/6. Δηλαδή 1 μήνα παράταση.

ΚΑΙ ΛΕΩ ΕΓΩ...........ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΑΝΟΞΕ ΤΕΛΗ ΜΑΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΣΤΑΛΘΗΚΑΝ ΤΕΛΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΓΕ ΑΡΓΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ...........ΧΑΧΑΧΑ ΡΕ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ..............ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΨΩΝΑΡΕΣ!!!!!!!
image description Λογικός | Ιουλίου 25, 2013 6:15 μ.μ. | Reply
Άραγε είναι τρελλός κανονικά ή απλά "πουλάει τρέλλα"?
image description KALASTY | Ιουλίου 25, 2013 4:18 μ.μ. | Reply
Οι άνθρωποι εκεί είναι εντελώς επικίνδυνοι ψυχοπαθείς...δεν εξηγείτε διαφορετικά!!!
Θα το ξανά πω...ας βγάλουν επιτέλους τον σκασμό κι ας μας αφήσουν να κάνουμε την δουλειά μας έστω κάτω από αυτές τις συνθήκες!!!
image description mk83 | Ιουλίου 25, 2013 5:47 μ.μ. | Reply
+1000000000000000000
image description nai | Ιουλίου 25, 2013 6:07 μ.μ. | Reply
+100000000
image description ELENI | Ιουλίου 25, 2013 6:20 μ.μ. | Reply
+10000000000000000000000000000000000000
image description SARAKINOS | Ιουλίου 25, 2013 10:09 μ.μ. | Reply
Τα είπες όλα συναδέλφισα ! ΔΕΝ ΧΡΕΙΆΖΟΝΤΑΙ ΆΛΛΑ ΣΧΌΛΙΑ...
image description VALERIANA | Ιουλίου 25, 2013 4:22 μ.μ. | Reply
δωστε παραταση τωρα ανεξαρτητως ΑΦΜ εως 31/8. τι νοημα εχει να υποβληθουν σφαιρα τα αφμ 1-2. ισα ισα που με αυτην την πιεση δεν θα μπορουνε οι λογιστες να ειναι αποδοτικοι και θα τρεχουνε για συμπληρωματικες. επιτηδες το κανετε για να γινουν συμπληρωματικες-εκπροθεσμες δηλωσεις και να παρετε προστιμα και φορους απο ελλειμμα αποδειξεων? παραδεχτητε το!!!!! δεν υπαρχει μελλον οπως σκεφτεστε.....αλλα σασ χρειαζεται κλεισιμο των λογιστικων γραφειων για ενα μηνα ως ενδειξη διαμαρτυριας να καταλλαβεται οτι αν δεν υπαρχει συνεργασια δεν θα μπορουν να μπουνε εσοδα στο ταμειο του κρατους.....λογικη χρειαζεται!!!
image description germanicus | Ιουλίου 25, 2013 4:22 μ.μ. | Reply
"Θα δώσετε παράταση στις υποβολές φορολογικών δηλώσεων;

Καταρχήν «τραβήξαμε» όσο πιο πίσω μπορούσαμε τη λήξη των προθεσμιών και το φτάσαμε Ιούνιο, που άλλες χρονιές είχαν ήδη υποβάλλει όλοι τη δήλωση τους.

Επειδή ο περισσότερος κόσμος πήγε τελευταία στιγμή, δώσαμε παράταση για 30/6. Δηλαδή 1 μήνα παράταση."


.............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κλασικό non paper (με πλήρη δυνατότητα διάψευσης) και όποιος τους πιστέψει, τους πίστεψε.

απίστευτο!!!

απίστευτο!!!!!!!!!!!!!
image description SARAKINOS | Ιουλίου 25, 2013 10:23 μ.μ. | Reply
Μα ο νόμος που οι ίδιοι ψήφισαν γράφει από 1/2 έως 30/6 , για ποια παράταση μιλάνε; Αλλά δεν φταίνε αυτοί, οι παρατρεχάμενοι και τα πληρωμένα παπαγαλάκια των πρωϊνάδικων, που κατηγορούν τους συναδέλφους ότι αυτοί φταίνε για την καθυστέρηση. Νομίζουν ότι όλοι τρώμε κουτόχορτο.
Βάλτε μια μεγάλη ταμπέλα στα γραφεία σας με την φράση αυτή του νόμου για τις προθεσμίες για να καταλάβει ο κόσμος ποιος δουλεύει ποιον...
image description kl | Ιουλίου 25, 2013 4:03 μ.μ. | Reply
Η ΠΟΦΕΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ
image description gvig | Ιουλίου 25, 2013 4:04 μ.μ. | Reply
Κατέθεσα την δήλωση μέσω ιντερνετ χθές το βράδυ 24/7/2013 και πρέπει εντός 15 ημερών να πάω για έλεγχο... Πήγα το πρωί στην εφορία και μου είπανε ότι ακόμα δεν έχουν έρθει από το ΚΕΠΥΟ κλπ. Ρώτησα αν ισχύει το 'εντός 15 ημερών' και αν πειράζει να πάω την δήλωση μετά τις 18/8/2013 που θα επιστρέψω και μου είπανε κανένα πρόβλημα... Είναι όντως έτσι ή θα αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα;
image description MARIA S | Ιουλίου 25, 2013 5:26 μ.μ. | Reply
λογικα δε θα εχεις κανενα προβλημα.εχω παει στη ΔΟΥ 3 δηλωσεις για ελεγχο. δεν εχουν ερθει ακομα εγκυκλιοι για τον ελεγχο αλλα οι ανθρωποι με εξυπηρετησαν οπως μπορουσαν.σημειωσαν απο τις δηλωσεις καποια στοιχεια που ελεγχονται συνηθως ,σε καταστασεις που εχουν φτιαξει μονοι τους , και μου ειπαν οτι αν χρειαστει κατι επιπλεον θα με ξανακαλεσουν
image description ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!! | Ιουλίου 25, 2013 5:04 μ.μ. | Reply
Οι δηλώσεις υποβάλλονται πλέον από όλους ηλεκτρονικά. Συνεπώς ο καθένας μπορεί από το σπίτι του, με μια απλή σύνδεση internet να υποβάλλει τη δήλωση του, χωρίς να περιμένει σε «ουρές». Θυμίζω ότι μέχρι και πέρσι, υπήρχαν ατελείωτες «ουρές» σε Εφορίες για να υποβάλλουν τη φορολογική δήλωση. Φέτος δεν υπάρχει κανένας συνωστισμός στις δηλώσεις εισοδήματος.

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ????
ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΡΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΟΣΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΡΙΞΑΝ ΟΛΑ ΠΑΝΩ ΜΑΣ???????????????ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!
image description J | Ιουλίου 25, 2013 5:18 μ.μ. | Reply
MIPOS KESXASANE POTE ANOIKSE TO TAXISNET KAI TI PARATASI DOSENE STIS ORISTIKES POU FRENARE TI DOULIA MAS. MAS DOULEVOUNE. NA MAS POUNE TIN ALITHEIA I TROIKA DEN TIN NIAZEI THELEI VEVAIOMENOUS FOROUS GIA NA PAROUME TIN EPOMENI DOSI KAI AN AFTO SIMENI OTI THAT DOULEVOUME MERA NIXTA ETSI EIANI NA TO PEI KAI OXI AFTA POU LEEI.
image description εφαγα σφαλιαρα ομως... | Ιουλίου 25, 2013 5:30 μ.μ. | Reply
SpeechLess...αυτο το αρστουργημα δε παιζει να απευθυνεται σε μας ετσι? Μαλλον καποιος επλεξε το εγκωμιο για το ΥΠ.ΟΙΚ. και θα το στειλει στην Τροικα..Ετσι για να δουν ποσο αρτια επανδρωμενο, τελεια οργανωμενο και με ποσο, μα ποσο πια?, ζηλο καταφερονται ολοι εκει για να βαλουν σε ταξη ολους εμας τους αχρηστους και τεμπεληδες Ελληναραδες που πανε και διακοπες αντι να κανουν δηλωσεις!...και δωσαν και παρατασεις, και κομμενα αυτα που ξεραμε με τους untouchables,και... και ... και ... με κορυφωση οτι ειναι αμειλικτος σε καθεναν που κανει τα στραβα ματια!..Ποιος ρωταει ποιος απανταει δε ξερω...Αν αληθευει το δημοσιευμα κυριοι...ειστε απλα αναξιοι λογου..Με κουρασατε πια[email protected]@
image description will. | Ιουλίου 25, 2013 5:04 μ.μ. | Reply
Να τον εχεις μπροστα σου και να σου λεει οτι δωσαμε πολλες παρατασεις ενω το συστημα επρεπε να ανοιξει απο Φεβρουαριο.Η συνεχεια ...................... στη φαντασια του καθενος αναλογα με την αυτοσυγκρατηση που διαθετει
image description ΜΑ ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΙΑ!!!!!!!!! | Ιουλίου 25, 2013 5:37 μ.μ. | Reply
Καταρχήν «τραβήξαμε» όσο πιο πίσω μπορούσαμε τη λήξη των προθεσμιών και το φτάσαμε Ιούνιο, που άλλες χρονιές είχαν ήδη υποβάλλει όλοι τη δήλωση τους.
Επειδή ο περισσότερος κόσμος πήγε τελευταία στιγμή, δώσαμε παράταση για 30/6. Δηλαδή 1 μήνα παράταση.
Επειδή έπεφτε η λήξη του 1ου ΑΦΜ ημέρα Δευτέρα, δώσαμε 3η παράταση, για μέχρι Παρασκευή 26/7. Δηλαδή 1 εβδομάδα παράταση. Πιστεύω πως έχουμε εξαντλήσει πλέον το περιθώριο των παρατάσεων.
ΑΦΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 22/05/2013!!!!!!!ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΤΙΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟ!!!!!!!!
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΣΕ ΑΥΤΟ????????ΚΑΚΟ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΑΦΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ???????ΜΑ ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ????????????????ΑΛΛΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ 5ΜΗΝΗ!!!!!!!!!!!ΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ???????? ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ?????????????ΚΑΙ ΜΕΤΑ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ 2ΠΡΩΤΑ ΨΗΦΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΈΠΕΣΕ ΝΑ ΛΗΓΟΥΝ ΚΑΙ ΆΛΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΕΣΜΕΝΟ?????????????????????
ΜΑ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ?????????????????????????????
image description Korina | Ιουλίου 25, 2013 5:27 μ.μ. | Reply
"Το σύστημα έχει πέσει συνολικά 3 φορές, από 1 ώρα τη φορά, καθόλη τη διάρκεια του Ιουλίου."

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
image description gvig | Ιουλίου 25, 2013 5:52 μ.μ. | Reply
Μαρία σε ευχαριστώ για την απάντηση... Εμένα απλώς δεν μου την παρέλαβαν γιαυτό ρωτάω...
image description ΜΑ ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΙΑ!!!!!!!!! | Ιουλίου 25, 2013 5:26 μ.μ. | Reply
Καταρχήν «τραβήξαμε» όσο πιο πίσω μπορούσαμε τη λήξη των προθεσμιών και το φτάσαμε Ιούνιο, που άλλες χρονιές είχαν ήδη υποβάλλει όλοι τη δήλωση τους.
Επειδή ο περισσότερος κόσμος πήγε τελευταία στιγμή, δώσαμε παράταση για 30/6. Δηλαδή 1 μήνα παράταση.
Επειδή έπεφτε η λήξη του 1ου ΑΦΜ ημέρα Δευτέρα, δώσαμε 3η παράταση, για μέχρι Παρασκευή 26/7. Δηλαδή 1 εβδομάδα παράταση. Πιστεύω πως έχουμε εξαντλήσει πλέον το περιθώριο των παρατάσεων.


ΑΦΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 22/05/2013!!!!!!!ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΤΙΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟ!!!!!!!!
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΣΕ ΑΥΤΟ????????ΚΑΚΟ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΑΦΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ???????ΜΑ ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ????????????????ΑΛΛΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ 5ΜΗΝΗ!!!!!!!!!!!ΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ???????? ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ?????????????ΚΑΙ ΜΕΤΑ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ 2ΠΡΩΤΑ ΨΗΦΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΈΠΕΣΕ ΝΑ ΛΗΓΟΥΝ ΚΑΙ ΆΛΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΕΣΜΕΝΟ?????????????????????
ΜΑ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ?????????????????????????????
image description hyp1974 | Ιουλίου 25, 2013 5:02 μ.μ. | Reply
Μπορεί ένα κωλοκαναλο να βγαλει 5 από εμάς (οχι της ΠΟΦΕΕ) και να μας αφήσει να μιλήσουμε για 5 λεπτά σε δελτίο ειδήσεων. Που βγαίνει ο κάθε δημόσιος υπάλληλος και πετάει οτι μ... του κατέβει. Η υπομονή μας εξαντλήθηκε. Φτάνει πια.......
image description nikos | Ιουλίου 25, 2013 5:19 μ.μ. | Reply
ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΘΡΑΣΣΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
image description KALASTY | Ιουλίου 25, 2013 11:02 μ.μ. | Reply
Όταν ο άνθρωπος στερείτε του θάρρους...τότε έχει θράσος!!!
Και από αυτό διαθέτουν μπόλικο!!!
image description fil | Ιουλίου 25, 2013 5:21 μ.μ. | Reply
ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟ Υ.Ο ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΑΣΕΤΕ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΤΕ, ΑΣΧΕΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΟΛΟΥΣ.
image description markos347 | Ιουλίου 25, 2013 5:32 μ.μ. | Reply
Πολύ ψέμα η υπόθεση...ανέκδοτο υπερβολής μου θυμίζει...
image description JIMMY | Ιουλίου 25, 2013 5:39 μ.μ. | Reply
ΑΠ
image description ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ | Ιουλίου 25, 2013 5:18 μ.μ. | Reply
ΠΑΙΔΙΑ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ..... ΣΙΓΟΥΡΑ....... ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ...... ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ.......ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...... ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!
ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΣΤΟΝ ............................!!!!!!!!!!!!!!
image description Natalia | Ιουλίου 25, 2013 5:12 μ.μ. | Reply
Που είναι η ΠΟΦΕΕ που είναι οι σύλλογοι μας που είναι το Οικονομικό Επιμελητήριο;;;;;;; ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑ & ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΟΥ!!!!!! Τελικά παλεύουμε μόνοι.......... Πραγματικά κουράστηκα!
image description shark | Ιουλίου 25, 2013 5:41 μ.μ. | Reply
ΕΛΑ ΡΕ ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΤΕ. ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΑ. ΤΡΟΙΚΑΝΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ Ο ΤΥΠΟΣ...ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΥΤΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΗΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΚΑΝΕΙ...ΟΤΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΛΕΕΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΕΛΙΚΑ.....
image description κρυο χιουμοε | Ιουλίου 25, 2013 5:27 μ.μ. | Reply
Έχουν την εντύπωση πως απευθύνονται στους ψηφοφόρους τους (εκείνα τα ανθρωπάκια που περνούν τη μέρα τους βλέποντας τηλεόραση).
image description ASXETOS | Ιουλίου 25, 2013 5:26 μ.μ. | Reply
ποιος ρωτάει και ποιος απαντάει; είστε σοβαροί ρε καραγκιοζάκια του κερατά;
image description DC997908072 | Ιουλίου 25, 2013 5:09 μ.μ. | Reply
ΜΟΝΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ , ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ.
ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.
image description asteras5 | Ιουλίου 25, 2013 5:45 μ.μ. | Reply
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΥΝΩΣΤΙΣΕΤΑΙ ΣΕ ΟΥΡΕΣ? ΣΗΜΕΡΑ ΔΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ(ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ) ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ Η ΚΟΠΕΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΙΣ 11:00 Η ΩΡΑ ΕΙΧΕ ΑΡΙΘΜΟ 369!!!!
image description eleni | Ιουλίου 26, 2013 1:49 π.μ. | Reply
pou na deite tin A doy athinvn sto mitroo 3 wres gia plaka leme!!!!
ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΧΟΥΝΤΑ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
image description JIMMY | Ιουλίου 25, 2013 5:35 μ.μ. | Reply
Αναλυτικά, το υψηλόβαθμο στέλεχος, τόνισε τα εξής:


ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ?
ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΒΑΘΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠ.ΟΙΚ. ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΥΨΗΛΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΤΟΥ. ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΨΕΜΑΤΑ ΟΥΤΕ 500 ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΕ(ΜΕ)!!!
image description EYA1 | Ιουλίου 25, 2013 6:51 μ.μ. | Reply
ΕΛΠΙΖΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ. ΝΑ ΕΧΕΤΑ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΟΛΟΙ.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
image description afro | Ιουλίου 25, 2013 6:39 μ.μ. | Reply
Τι πινουν και δεν μας διιιιιινουνννννν ....αλλα μπορει να κολλήσουμε και χαζομαρα
image description ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΣ | Ιουλίου 25, 2013 6:41 μ.μ. | Reply
Τα υψηλόβαθμα στελέχη επειδή έχουν και υψηλόβαθμες αποδοχές καλό είναι να έχουν και ονοματεπώνυμο, και όχι να κρύβονται σαν τα παιδάκια πίσω από την φούστα της μαμάς....... Μία και μοναδική παρατήρηση γιατί τα υπόλοιπα είναι ανάξια σχολιασμού, η πρώτη παράταση που αναφέρει το υψηλόβαθμο στέλεχος, για τις 30/6 ήταν η πρώτη προθεσμία υποβολής, γιατί όλοι ξέρουμε ότι το σύστημα άνοιξε στις 24/5 και η πλήρη λειτουργία του υπήρξε πολύ αργότερα.....
image description agamemnon | Ιουλίου 25, 2013 6:13 μ.μ. | Reply
Πόση παχυλή άγνοια πια, πόση; Πόσο υψηλόβαθμο στέλεχος είναι αυτό που αγνοεί ότι η προθεσμία μέχρι 30/06 έχει ήδη οριστεί με νόμο ο οποίος προβλέπει ότι το σύστημα ανοίγει την 01/02; Απορώ, το υψηλόβαθμο αυτό στέλεχος, γνωρίζει τι εστί ε7 και πότε άνοιξε η εφαρμογή;
image description crismo | Ιουλίου 25, 2013 6:12 μ.μ. | Reply
ΛΕΕΙ "Φέτος για πρώτη φορά υποβλήθηκαν οι δηλώσεις εισοδήματος από όλους ηλεκτρονικά. Μιλάμε δηλαδή για 6 εκατ. δηλώσεις που δεν πήγαν στην Εφορία. Τεράστια ανακούφιση πολιτών και εφοριακών."

Βέβαια το γεγονός ότι ακόμη δεν έχουν κατατεθεί και τα 6 εκατ. δηλώσεις αλλά ούτε οι μισές είναι ψιλά γράμματα. Επίσης ο άνθρωπος που απαντά δεν έχει μπει σε εφορία σίγουρα γιατί αν είχε μπει δε θα μιλούσε για ανακούφιση πολιτών & εφοριακών. Δυστυχώς τις αποφάσεις τις λαμβάνουν ΑΣΧΕΤΟΙ και ΑΝΙΔΕΟΙ
image description PALA | Ιουλίου 25, 2013 6:38 μ.μ. | Reply
ΚΑΜΙΑ ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΛΙΟ-ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!
ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ,ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΕ ΑΣΠΡΑ...
ΑΔΙΚΕΙΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ....ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΖΑΤΕ ΣΕ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ!

ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ.
ΕΙΣΤΕ ΛΕΙΑΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ!
image description crismo | Ιουλίου 25, 2013 6:35 μ.μ. | Reply
Επίσης θεωρώ πολύ ανησυχητικό το γεγονός ότι θεωρεί θετικό το γεγονός να μπαίνει κόσμος στη φυλακή για χρέη προς το δημόσιο.
image description GEORGIA | Ιουλίου 25, 2013 6:38 μ.μ. | Reply
Άφησα για το τέλος το σημαντικότερο: παρέχουμε πολιτική κάλυψη. Θα εξηγήσω τι εννοώ: λαμβάνουμε συνεχώς τηλέφωνα από Εφόρους και Επόπτες και ελεγκτές, οι οποίοι ρωτούν: «Έχω στοιχεία για τον τάδε μεγαλο-δικηγόρο ή τον τάδε διάσημο τραγουδιστή ή τον τάδε Δήμαρχο. Τον κυνηγάω;» ....................ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ .....
image description Trip_Accountant | Ιουλίου 25, 2013 6:41 μ.μ. | Reply
ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΠΑΘΩ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ...ΠΟΣΑ ΨΕΜΜΑΤΑ , ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑ.
image description Your Name | Ιουλίου 25, 2013 6:05 μ.μ. | Reply
ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΕΣ ΓΚΕΜΠΕΛΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ......ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΜΩΣ ΠΛΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΟΥς ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ...ΜΗ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ....
image description ΧΡΥΣΑ | Ιουλίου 25, 2013 6:51 μ.μ. | Reply
Καταρχήν «τραβήξαμε» όσο πιο πίσω μπορούσαμε τη λήξη των προθεσμιών ..............γνωστον τι τραβουσατε, να μην τα λεμε τωρα....
image description Trip_Accountant | Ιουλίου 25, 2013 6:41 μ.μ. | Reply
ΠΑΙΔΙΑ ΚΛΑΙΩ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!
ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΩ....
image description afanistis | Ιουλίου 25, 2013 6:24 μ.μ. | Reply
ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ??/
ΟΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ????
ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟΧΗ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ Ε1
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ !!!
'Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΩΣ 31/08 'Η ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΟΛΥΒΙΑ!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ!!!
image description KERKYRA | Ιουλίου 25, 2013 7:28 μ.μ. | Reply
ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΣΑΙ? ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ? ΗΡΘΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ? ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ...ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙΣ....
image description altrip | Ιουλίου 25, 2013 7:27 μ.μ. | Reply
Μα πόση κοροϊδία πια..!!
image description MARIO | Ιουλίου 25, 2013 7:16 μ.μ. | Reply
Το αστειάκι παρατράβηξε με το Υπουργείο Οικονομικών!!!
image description spiros58 | Ιουλίου 25, 2013 7:10 μ.μ. | Reply
ΕΓΩ ΕΝΑ ΞΕΡΩ.Η Μ........Α ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ.ΑΣ ΤΟ ΑΝΟΙΓΑΝ ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ?
image description KERKYRA | Ιουλίου 25, 2013 7:54 μ.μ. | Reply
ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΦΕΕ ....
ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΕΛΑΤΟ ΤΡΟΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΤΟΝ ΕΞΕΚΛΕΞΑΝ ΤΟ 75 % ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.ΠΗΓΑΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΦΑΓΑΝΕ ΠΟΡΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΗΡΘΕ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ . ΟΠΟΤΕ Η ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΓΩ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΦΕΕ ΚΑΤΑΡΙΦΘΗΚΕ..ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΛΑΔΟΣ..ΟΣΟ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ.ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ? ΠΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ ....ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?. ΦΙΛΙΚΑ Ο ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΣ
image description thanos | Ιουλίου 25, 2013 7:37 μ.μ. | Reply
Κύριε Σαμαρά και Κύριε Βενιζέλο.
Μαζέψτε τα ρεμάλια και τα γιουσουφάκια της τρόικας γιατί ωθείτε τον κόσμο στα άκρα.
Αλήθεια εσείς οι κυβερνώντες αυτή την χώρα δεν έτυχε να ακούσετε κάτι για το πρόβλημα που
υπάρχει με τις δηλώσεις και ταλαιπωρείται κατακαλόκαιρο η μισή Ελλάδα;
Τι να πώ ρε ο άνθρωπος.Πως κατάντησε έτσι αυτό το Κράτοςimage description Trip_Accountant | Ιουλίου 25, 2013 8:57 μ.μ. | Reply
Ο ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.
ΕΓΙΝΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΡΩΤΗΣΟΥΝ!
image description NICK | Ιουλίου 25, 2013 8:18 μ.μ. | Reply
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΦΩΑΝΑΖΕΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
image description kostas | Ιουλίου 25, 2013 9:24 μ.μ. | Reply
Τον καρκινο μας βγαζετε ρε κωλοπαιδα βολεμενα...Ενας θεος ξερει τι ωρα θα παω για υπνο και αν θα παω σημερα, ποσα προστιμα θα πληρωσω για λαθη που θα κανω λογω κουρασης και ποσα αλλα θα ξεχασω να κανω και θα μαλωνω με πελατες εντος ολιγου....Φτου σας ρεμαλια...
image description phantom duck | Ιουλίου 25, 2013 9:59 μ.μ. | Reply
ΕΝΤΑΞΕΙ.....
1ον... Βλέπουμε καθαρά τα στοιχεία προπαγανδας και διαστρευλωσης της αληθειας που κανει η κυβερνηση... τουλαχιστον επειδη στον τομεα μας ασχολουμαστε το βλεπουμε και καταλαβαινουμε πως μπορουν να κατευθυνουν την κοινη γνωμη..... φανταστειτε τι γινεται εκει που δεν ξερουμε και δεν ασχολουμαστε,,,,, τι ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ μας πουλανε.... ΝΤΡΟΠΗ...
2ον επειδη κατι διαβασα για κλεισιμο γραφειον και αλλες τετοιες αηδιες.... ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ συναδελφοι οταν μαζευτηκαμε την περασμενη εβδομαδα?????? 50 ΜΟΝΟ ατομα..... και οι περισσοτεροι απο επαρχια..... ΝΤΡΟΠΗ μας... και οταν εδωσε στοιχεια ο κος χαρης..... τα στοιχεια ελεγαν οτι ΜΟΝΟ 10.000 δηλωσεΙς ηταν η διαφορα απο τοτε που ξεκινησαμε αποχη.... ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ.... αλλα ετσι ειμαστε οι Ελληνες... για τη παρτη μας... γι αυτο μας φαγανε... ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ... ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ....
image description KALASTY | Ιουλίου 25, 2013 11:51 μ.μ. | Reply
+1
image description αποστολοσ | Ιουλίου 25, 2013 9:02 μ.μ. | Reply
Δελτίο Τύπου 11/06/2013 - 11/6/2013

Ο Οργανισμός Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών ενημερώνει τους συνταξιούχους του Οργανισμού,
ότι οι βεβαιώσεις αποδοχών συντάξεων για το έτος 2012 θα αποσταλούν εντός της εβδομάδος."

"Δελτίο Τύπου
Νέα Ηλεκτρονική Υπηρεσία για τις Βεβαιώσεις Αποδοχών
Σας ενημερώνουμε ότι από την Τετάρτη 22/5/2013 θα λειτουργήσει η νέα ηλεκτρονική υπηρεσία (στην ιστοσελίδα www.ika.gr) που επιτρέπει στους Συνταξιούχους να εκτυπώνουν οι ίδιοι τις Βεβαιώσεις Αποδοχών του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΕΤΕΑ (ΕΤΕΑΜ), ΤΑΠΟΤΕ για όλες τις κατηγορίες σύνταξης (γήρατος, αναπηρίας, θανάτου)."

Kανείς δεν έπρεπε να ζητήσει παράταση στις 31/05/2013 .
Κανείς και να γίνουν όλες οι δηλώσεις με ΜΗΔΕΝ εισόδημα.
ΚΑΜΙΑ παράταση.
image description ΤΗΟ | Ιουλίου 25, 2013 10:07 μ.μ. | Reply
Πιστεύω πως το taxheaven αποτελεί μια από τις πλέον αξιόπιστες πηγές ενημέρωσης. Γιατί αφήνετε να δημοσιεύονται τέτοια σκουπίδια μέσα από αυτό εδώ το χώρο. Προστατεύετε κι εμάς να διατηρούμε τα σχόλιά μας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη
image description BLACK | Ιουλίου 25, 2013 10:55 μ.μ. | Reply
Η ΜΕΡΑ ΦΕΥΓΗ Ο JONI W ΕΡΧΕΤΑΙ ΞΗΜΕΡΩΝΗ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΩΤΗΣΕΙ
image description ΠΑΝΟΣ | Ιουλίου 25, 2013 11:44 μ.μ. | Reply
ΑΧ, "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" που τους χρειάζεται ...!!!
Μετά απ' αυτό δηλώνω ότι το μόνο κόμμα που με καλύπτει (όχι ιδεολογικά, μόνο "χειροπρακτικά"-εφαρμοστικά) στην χώρα είναι αυτό. Με την ελπίδα ότι τα μέλη της θα έχουν κάποιο συγγενή (μια γυναίκα, μια αρραβωνιαστικιά, μια μάνα...) του συναφιού μας, και εξοργισμένα από όσα λένε και κάνουνε θα ρίξει το ξύλο που αρμόζει στους "τυπάδες" που τα λένε αυτά. Γιατί τίποτα άλλο δεν μου έμεινε να ελπίζω πια...
image description SARAKINOS | Ιουλίου 25, 2013 11:47 μ.μ. | Reply
Να την χαίρεσαι... Πρόσεξε μόνο μην φας καμιά ξώφαλτση, αγαπητέ μου.
image description KALASTY | Ιουλίου 25, 2013 11:49 μ.μ. | Reply
Ας πάνε σ'αυτούς λοιπόν να δείξουν την μαγκιά τους!!!
Αλλά τολμούν???? Τσάμπα μάγκες!!!!
image description stavrosmix | Ιουλίου 25, 2013 11:11 μ.μ. | Reply
αυτοι πιο πιθανο να δειρουν εσενα . ποτε δεν τα βαζουν με τα αφεντικα τους.
image description xara | Ιουλίου 25, 2013 11:29 μ.μ. | Reply
ειναι εντεκα και απλα προσπαθω να τελειωσω τις δηλώσεις σε 1,2. διαλυόμαστε! και το συστημα να αντέχει σε λίγο δεν θα αντέχουμε εμεις άλλο
image description Your Name | Ιουλίου 25, 2013 11:39 μ.μ. | Reply
Εγω παντως απορω και με τα συνδιακαλιστικα μας οργανα και με τους εφοριακους...Επρεπε ηδη να εχουν γινει ανακοινωσεις σε ολες τις εφημεριδες και τα καναλια,θα επρεπε να εχει παραιτηθει ο κ.Θεοχαρης και να εχει κατοπιν αιτησεως εισαγγελεως να ειχε ηδη τοποθετηθει πραγματογνωμονας ο οποιος θα πιστοποιουσε τον ολο προχειρο σχεδιασμο του κυκλωματος αποστολης φορολογικων δηλωσεων.Αντι αυτων εδω στην Ελλαδα λειτουργουν ολα ωσαν τριτοκοσμικη χωρα υπο απολυταρχικο καθεστως εφαρμοζων τακτικες παραπλανησης και αποκρυψης της αληθειας και των πραγματικων περιστατικων απο τους πολιτες
image description ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!!!!!!!! | Ιουλίου 25, 2013 11:08 μ.μ. | Reply
ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!! ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΜΗΝΑ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
image description Your Name | Ιουλίου 25, 2013 11:37 μ.μ. | Reply
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ!!!!
image description MARIA S | Ιουλίου 25, 2013 11:22 μ.μ. | Reply
Δεν την παλευω λεμε...Τι θα γινει με αυτο το χαλι?Και φορτωμα δουλεια, και υποδουλοι στα τερτιπια του υπουργειου, και "μαστιγιο" με τις προθεσμιες και κατσαδα απο πανω οτι δε δουλευουμε?Δεν ειμαστε σοβαροι...!!!Μια ερωτηση μονο, μεχρι τι ωρα στελνουμε αυριο δηλωσεις για 1,2?Αν υποθεσουμε οτι κλεινει μετα.
image description ΧΡΥΣΑ | Ιουλίου 26, 2013 12:05 π.μ. | Reply
μεχρι τις 8 το πρωι τηςΔευτερας,
image description ELEOS!!! | Ιουλίου 26, 2013 12:23 π.μ. | Reply
ΚΑΝΕΙς ΜΑς ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙ!!!!
Μπορείς να τις στείλεις μέχρι και την Δευτέρα 8 το πρωί έτσι είπε ο Θεοχάρης στο twitter!!!!
image description ELEOS!!! | Ιουλίου 26, 2013 12:37 π.μ. | Reply
Nicolas ‏@nickaradimitris 24ώ

@htheoharis Υπόθεση: Χάνουμε το 1-2 τη Παρασκευή. Πότε μπορεί η δήλωση να υποβληθεί εκπρόθεσμα? Τη Δευτέρα?
Επέκταση
Harry Theoharis ‏@htheoharis 24ώ

@nickaradimitris Κανονικά συνεχίζεται η υποβολή εκπρόθεσμα. Η λήξη όμως είναι στις 8:00 της επόμενης εργάσιμης
Επέκταση
Pantelix ‏@pandelos 16ώ

@htheoharis Άρα 1-2 είναι Δευτέρα πρωί;
Επέκταση
Harry Theoharis ‏@htheoharis 15ω

@pandelos το 3-4 να σκέφτεσαι! Ερχεται… :)
image description MARIA S | Ιουλίου 26, 2013 12:45 π.μ. | Reply
ευχαριστω... αν τελειωσουν οι δηλωσεις και ο Θεοχαρης ειναι ακομα στη θεση του θα αναγκαστω να κανω twitter...
image description νικοσ | Ιουλίου 26, 2013 12:47 π.μ. | Reply
Η κωμωδία συνεχίζεται... Αλήθεια, έτσι νομίζουν ότι η χώρα πηγαίνει μπροστά?
image description stavros | Ιουλίου 26, 2013 1:43 π.μ. | Reply
και το 1 - 2 να προλαβουμε να τελειωσουμε το 3 - 4 τι γίνεται;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ
image description τολησ | Ιουλίου 26, 2013 1:49 π.μ. | Reply
το ευνοικοτερο αφμ ,απο τους δυο συζηγους,ισχυει τελικα και για 'ολα τα τελικα νουμερα?
image description ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!!!!!!!! | Ιουλίου 26, 2013 3:51 π.μ. | Reply
ΙΣΧΥΕΙ!!!
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ TWITTER
Nikos Kantzelis ‏@dotnetstories 1ω

@nickaradimitris @htheoharis @f_konstantina @konstge @taxheaven

τελικα ισχυει η υποβολη με το αφμ του συζυγου με την ευνοικοτερη προθεσμια;

Harry Theoharis ‏@htheoharis 1ω

@dotnetstories Ναι! :) @nickaradimitris @f_konstantina @konstge @Taxheaven


Paris Massaros ‏@pmassaros 9ώ

@htheoharis υποχρεος 1 η συζυγος 9.καταληκτικη ημερομηνία υποβολής? αύριο ή τον Αυγουστο.επισημη απαντηση?


Harry Theoharis ‏@htheoharis 8ω

@pmassaros Αύγουστο
image description TSANTILAS | Ιουλίου 26, 2013 2:17 π.μ. | Reply
ΤΙΙΙΙΙΙΙ ΠΙΝΕΙΣ ΜΠΑΡΜΠΑ.............
image description tolhs | Ιουλίου 26, 2013 2:48 π.μ. | Reply
έλα μου ντε ....με αλλα δυο τρια τετοια ξενυχτια ακομη το χασα το αλογο!!!!!!
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο