Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Για «εξαιρετικά επείγουσες περιπτώσεις» η κατάσχεση εντός 30 ημερών για χρέη στην Εφορία

Για «εξαιρετικά επείγουσες περιπτώσεις» η κατάσχεση εντός 30 ημερών για χρέη στην Εφορία

Μαυραγάνης: Δεν αφορά όλους τους πολίτες η κατάσχεση για χρέη στην Εφορία

Το άρθρο «δεν αφορά τον κάθε Έλληνα, την πλατιά μάζα», αλλά «αφορά εκείνους που συνειδητά προβαίνουν σε πράξεις φοροδιαφυγής», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μαυραγάνης.

κατάσχεση εντός 30 ημερών για χρέη στην Εφορία δεν αφορά όλους τους πολίτες, αλλά πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις, διαβεβαίωσε από τη Βουλή ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης, μιλώντας στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, όπου συζητείται με την διαδικασία του κατεπείγοντος ο Κώδικας Φορολογικών Διαδικασιών.

Το άρθρο «δεν αφορά τον κάθε Έλληνα, την πλατιά μάζα», αλλά «αφορά εκείνους που συνειδητά προβαίνουν σε πράξεις φοροδιαφυγής», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μαυράγανης προσθέτοντας ότι στις περιπτώσεις αυτές το κράτος «πρέπει να έχει μηχανισμό που διασφαλίζει τα συμφέροντά του».

Δείτε όλη την ομιλία του Κου Μαυραγάνη
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description Dogofwar | Ιουλίου 25, 2013 1:02 π.μ. | Reply
Δεν αφορά την πλατιά μάζα? μα νόμιζα ότι αυτήν ακριβώς αφορά διότι ειναι πολυ εύκολο να κατασχέσεις τα παντα απο τον μέσο έλληνα που χρωστά 1000 ευρω παρά απο το λαμόγιο που φεσωσε με πλαστα και εικονικά και μετέφερε τα παντα στο εξωτερικό η τα ακίνητα σε συγγενείς.... Ο κακομοίρας με ένα Σπιτι δεν εχει προλάβει να κάνει μαγκιες τέτοιου είδους, δεν εχει καν τα χρήματα και τα κονε για κάτι τέτοιο....
image description Your Name | Ιουλίου 25, 2013 8:58 π.μ. | Reply
ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ.....ΟΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο