Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Ανοικτές την Κυριακή 24/9 ορισμένες ΔΟΥ για την υποβολή δηλώσεων των υποψηφίων στις εκλογές

Ως την Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2006, και μέχρι την 24η ώρα (ανεξαρτήτως αν η μέρα αυτή είναι αργία), θα μπορούν να υποβάλονται αρμοδίως οι δηλώσεις κατάρτισης συνδυασμού των υποψηφίων για τις νομαρχιακές, δημοτικές και κοινοτικές εκλογές. ...

Ως την Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2006, και μέχρι την 24η ώρα (ανεξαρτήτως αν η μέρα αυτή είναι αργία), θα μπορούν να υποβάλονται αρμοδίως οι δηλώσεις κατάρτισης συνδυασμού των υποψηφίων για τις νομαρχιακές, δημοτικές και κοινοτικές εκλογές.

Οπως αναφέρει έγγραφο του υπουργείου Οικονομικών, με θέμα "ωράριο λειτουργίας ορισμένων ΔΟΥ την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2006 για την εξυπηρέτηση των υποψηφίων στις νομαρχιακές, δημοτικές και κοινοτικές εκλογές", οι δηλώσεις κατάρτισης συνδυασμού υποβάλονται τουλάχιστον 20 ημέρες από την ημέρα της ψηφοφορίας.

Για την εξυπηρέτηση των υποψηφίων θα παραμείνουν ανοιχτές την ημέρα αυτή όλες οι ΔΟΥ στην περιοχή των οποίων εδρεύει Πρωτοδικείο ή Ειρηνοδικείο.

Τέλος, θα παραμείνουν την ίδια ημερομηνία ανοικτές και οι ΙΘ ΔΟΥ Αθηνών, η Γ ΔΟΥ Πειραιά και η Β ΔΟΥ Θεσσαλονίκης.
Πηγή Ναυτεμπορική
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο