Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Χ.Θεοχάρης: «Η ροή είναι ικανοποιητική και το σύστημα αντέχει»

Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή ενδεχόμενο να δοθεί παράταση για όλους τους φορολογούμενους στην υποβολή των φορολογικών δηλώσεων, τονίζει σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο γενικός γραμματέας Εσόδων, Χάρης Θεοχάρης.

«Δεν λέμε ότι δεν εξετάζουμε καθημερινά την κατάσταση σε σχέση με αντικειμενικές δυσκολίες, όπως προβλήματα ενδεχόμενα που μπορούν να εμφανιστούν στο σύστημα, αλλά για την ώρα βλέπουμε ότι και η ροή είναι ικανοποιητική και το σύστημα αντέχει, οπότε δεν σκεφτόμαστε καθόλου την παράταση. Σε κάθε περίπτωση εφέτος θα είμαστε πολύ πιο αυστηροί και πολύ πιο φειδωλοί με τις παρατάσεις», σημειώνει ο κ. Θεοχάρης

Αναφερόμενος στις εκτιμήσεις ότι η τρόικα είναι αυτή που διαφωνεί με τις παρατάσεις στην υποβολή των δηλώσεων, ο Γενικός Γραμματέας Εσόδων τονίζει ότι «όλα τα θέματα που επηρεάζουν δημοσιονομικά τη χώρα ξέρετε πολύ καλά ότι συζητούνται με τους εταίρους μας ,αλλά τις τελικές αποφάσεις, εάν υπάρξουν πραγματικές, αντικειμενικές, δυσκολίες θα τις λάβουμε εμείς».

- Πολλά τα παράπονα και οι διαμαρτυρίες κ.Θεοχάρη για το θέμα των φορολογικών δηλώσεων. Διαμαρτύρονται οι φοροτεχνικοί, οι εφοριακοί αλλά και οι απλοί πολίτες. Πως θα αντιμετωπίσετε τα προβλήματα;

- Εμείς δεν βλέπουμε κάποιο ζήτημα αυτή την περίοδο. Χθες είχαμε 130.000 δηλώσεις του Ε1 φορολογίας εισοδήματος, προχθές είχαμε 160.000. Βλέπουμε ότι η υποβολή γίνεται με πολύ εντατικούς ρυθμούς. Πιστεύουμε ότι τα προβλήματα των τελευταίων ημερών έχουν σχέση κυρίως με τους φορολογούμενους που εφέτος χρειάστηκαν να πάρουν περισσότερα χαρτιά και στοιχεία για να κάνουν τη δήλωσή τους και αυτό πιστεύουμε ότι θα ξεπεραστεί καθώς όλα αυτά τα στοιχεία μαζεύονται από τον κάθε φορολογούμενο.

- Εκατομμύρια φορολογούμενοι ρωτούν πάντως αν θα υπάρξει παράταση στην υποβολή των δηλώσεων; Πολλοί ελπίζουν ότι θα επιστρέψουν από τις διακοπές τους και θα υποβάλουν τις δηλώσεις τους. Υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο;

- Όχι, δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή τέτοιο ενδεχόμενο. Δεν λέμε ότι δεν εξετάζουμε καθημερινά την κατάσταση σε σχέση με αντικειμενικές δυσκολίες, όπως προβλήματα ενδεχόμενα που μπορούν να εμφανιστούν στο σύστημα, αλλά για την ώρα βλέπουμε ότι και η ροή είναι ικανοποιητική και το σύστημα αντέχει, οπότε δεν σκεφτόμαστε καθόλου την παράταση. Σε κάθε περίπτωση εφέτος θα είμαστε πολύ πιο αυστηροί και πολύ πιο φειδωλοί με τις παρατάσεις.

- Ακούγεται πάντως ότι η τρόικα είναι αυτή που διαφωνεί με τις παρατάσεις και να ανοίξουν οι ηλεκτρονικές πύλες για όλους τους φορολογούμενους μετά τις 15 Αυγούστου;

- Σε κάθε περίπτωση είμαστε σε συνεννόηση με τους εταίρους μας για διάφορα ζητήματα. Όλα τα θέματα που επηρεάζουν δημοσιονομικά τη χώρα ξέρετε πολύ καλά ότι συζητούνται με τους εταίρους μας ,αλλά τις τελικές αποφάσεις εάν υπάρξουν πραγματικές, αντικειμενικές δυσκολίες, θα τις λάβουμε εμείς.

- Κύριε Θεοχάρη θα ήθελα να μας πείτε και για τον νέο Κώδικα Φορολογικών Διαδικασιών. Μειώνονται αναδρομικά τα πρόστιμα στους φοροφυγάδες. Για ποιο λόγο;

- Δεν είναι θέμα προστίμων σε φοροφυγάδες, Είναι λανθασμένη αυτή η προσέγγιση. Αυτά τα πρόστιμα έχουν εισπραξιμότητα 0,5%. Ο λόγος που έχουν τέτοια εισπραξιμότητα είναι γιατί βάζουμε πρόστιμα σε ανθρώπους που είναι ανύπαρκτοι και δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να εισπραχτούν ποτέ. Κάποια στιγμή θα πρέπει η φορολογική διοίκηση να αναγνωρίσει την πραγματική φοροδιαφυγή εκεί που βρίσκεται και να μην αρκείται σε τυπικές παραβάσεις ή παραβάσεις εικονικότητας που δεν έχουν κανένα δημοσιονομικό κόστος. Δηλαδή, αν υπάρχει μια εικονικότητα στη συναλλαγή η οποία όμως δεν μείωσε το φόρο, οι φόροι όλοι έχουν πληρωθεί, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος αυτή να την αντιμετωπίσουμε με την ίδια αυστηρότητα που αντιμετωπίζουμε παραβάσεις που πράγματι αποκρύπτουν φορολογική ύλη και οδηγούν σε φοροδιαφυγή.


Πηγή: ΗΜΕΡΗΣΙΑ.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description pestoy na paei | Ιουλίου 24, 2013 4:34 μ.μ. | Reply
http://www.youtube.com/watch?v=XBZ-M7Axuac
image description xatzakism | Ιουλίου 24, 2013 4:35 μ.μ. | Reply
ΑΠΛΑ ΤΡΑΓΙΚΟΣ....
image description BAS | Ιουλίου 24, 2013 4:11 μ.μ. | Reply
Το σύστμα αντέχει .... οι άνθρωποι αντέχουν ????????????
Δεν μας χ....ς ρε Θεοχάρη
image description TAG-AMAL | Ιουλίου 24, 2013 10:15 μ.μ. | Reply
ΣΩΣΤΟΣ ..... ΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ .......ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ,,?????
image description ΘΕΟΣ | Ιουλίου 24, 2013 4:36 μ.μ. | Reply
χαχαχα απλά Θεός..............
Πάιζει με τα νεύρα μας ο ακαμάτης
image description ΠΡΩΗΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΛΟΓΙΣΤΑΚΟΣ | Ιουλίου 24, 2013 4:49 μ.μ. | Reply
ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!
image description nik | Ιουλίου 24, 2013 4:48 μ.μ. | Reply
ΙΣΧΥΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΚΩΔ. ΦΟΡ. ΔΙΑΔ. ΟΤΙ ΑΝ ΑΡΓΗΣΕΙ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓ.ΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ......????????
image description tha fas kala | Ιουλίου 24, 2013 4:38 μ.μ. | Reply
Nτροπη σας κ γενικε!!!Δεν ντρεπεστε που βγαινετε στα καναλια κ παραπληροφορειτε
τον κοσμο?Ελληνες εισαστε εσεις η τσατσοι της ΜΕΡΚΕΛ?Ο ελληνικος λαος σας ψηφησε
για να προασποιζεστε τα συμφεροντα του κ οχι τον πουλατε με τοσο βαναυσο κ σκληρο τροπο..
Εχετε καταστρατηγησει το ελληνικο συνταγμα.,μας κλεψατε το χαμογελο μας,υποθηκευσατε
το μελλον τον παιδιων μας..μας κανατε να παραμιλαμε..Να εισαστε σιγουροι οτι πλησιαζει
η ωρα σας..Οι ελληνες θα σας τιμωρησουν για ολα αυτα..δεν θα ξερετε που να κρυφτητε..
image description crismo | Ιουλίου 24, 2013 4:06 μ.μ. | Reply
Να εφαρμοστεί η πεντάμηνη προθεσμία υποβολής των δηλώσεων 1/2 έως 30/6 προβλέπει ο νόμος 22/05/2013 άνοιξε το σύστημα άρα μέχρι 22/10/2013 πρέπει να είναι ανοικτό. Δε ζητάμε παράταση εφαρμογή του νόμου επιτέλους.
image description ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ... | Ιουλίου 24, 2013 4:10 μ.μ. | Reply
...Παρακαλώ όλους να γράφουμε τα παράπονα μας στα Εγγλέζικα ή στα Γερμανικά....σε λάθος πόρτα χτυπάμε, έτσι κι αλλιώς υπάρχει και το twitter για τα Ελληνικά
image description ΕΛΕΟΣ!!!!!!!! | Ιουλίου 24, 2013 4:54 μ.μ. | Reply
"Δεν λέμε ότι δεν εξετάζουμε καθημερινά την κατάσταση σε σχέση με αντικειμενικές δυσκολίες, όπως προβλήματα ενδεχόμενα που μπορούν να εμφανιστούν στο σύστημα, αλλά για την ώρα βλέπουμε ότι και η ροή είναι ικανοποιητική και το σύστημα αντέχει, οπότε δεν σκεφτόμαστε καθόλου την παράταση. Σε κάθε περίπτωση εφέτος θα είμαστε πολύ πιο αυστηροί και πολύ πιο φειδωλοί με τις παρατάσεις"

Δηλαδή μας λέει ξεκάθαρα πιεστείτε και βγάλτε τα εσείς οι λογιστές ΜΗΝ κάνετε διακοπές καθόλου όλο τον Αύγουστο δουλέψτε σαν τα σκυλιά, ξενυχτήστε για να τα βγάλετε στον μισό χρόνο που σας ορίσαμε ΚΑΙ ΑΣ ΔΟΥΛΕΎΕΤΑΙ ΑΚΑΤΆΠΑΥΣΤΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΕΙΜΏΝΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΞΊΖΕΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ!!!!!ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΌΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΈΤΟΙΑ ΚΡΊΣΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΆ ΤΙΣ ΚΆΝΕΙ ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ.......ΝΤΟΠΗ ΤΟΥΣ!!!!

ΚΑΙ ΔΕ ΝΤΡΈΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΟΎΝΤΑΙ!!!!
ΚΑΙ ΟΛΟ ΘΡΑΣΟΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ :''Σε κάθε περίπτωση εφέτος θα είμαστε πολύ πιο αυστηροί και πολύ πιο φειδωλοί με τις παρατάσεις.''
ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ Η ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΝΑ ΗΤΑΝ 30/09 ΓΙΑ ΟΛΑ!!!!
ΤΟΣΟ ΑΡΓΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!!!! ΑΙΣΧΟΣ!!!

Αυτοί μας αξίζουν?????!!!! Και θα τους ξαναβάλουμε?!!!!
image description petros | Ιουλίου 24, 2013 5:58 μ.μ. | Reply
ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΕΊΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΑΚΟΥΕΙ???????????
ΑΛHΘΕΙΑ ΑΥΤΟI ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ???????????ΚΙ ΕΓΩ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ!!!!!!!!!
ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΒΓΑΛΟΥΜΕ??????????????ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ!!!!!???????????
image description ChristosC | Ιουλίου 24, 2013 4:05 μ.μ. | Reply
kareκαρεκλοκενταυρε ,τελικα το δημοσιο παντα προσλαμβανει τα σκουπιδια που πεταει ο ιδωτικός τομέας
image description AENAOS | Ιουλίου 24, 2013 4:49 μ.μ. | Reply
ΕΔΩ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ "ΠΡΟΕΔΡΟΙ" ΕΙΧΑΝΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ......

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ
image description KALASTY | Ιουλίου 24, 2013 5:03 μ.μ. | Reply
ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!Κλείστε τον μέσα....ΕΛΕΟΣ...μην παίζει άλλο με τα νεύρα μας.Τουλάχιστον ας σκ....
"δεν σκεφτόμαστε καθόλου την παράταση. Σε κάθε περίπτωση εφέτος θα είμαστε πολύ πιο αυστηροί και πολύ πιο φειδωλοί με τις παρατάσεις», σημειώνει ο κ. Θεοχάρης"

image description Titos | Ιουλίου 24, 2013 5:52 μ.μ. | Reply
Παραιτήσου ρε υπάλληλε...Αλήθεια,Κε.Θεοχάρη που θα πάτε διακοπές εσείς????Γιατί εσείς διακοπούλες θα πάτε...έχετε τα κορόιδα όλους εμάς να κάνουμε τις δικές σας δουλειές!
image description ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΖΗΤΑΜΕ | Ιουλίου 24, 2013 5:26 μ.μ. | Reply
ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ!!!!
ΑΠΌ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΊ Η 5ΜΗΝΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ!!!!!!!!!
ΕΤΣΙ ΛΈΕΙ Ο Ν-Ό-Μ-Ο-Σ!!!!!!!!!!!!!!ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΝΌΜΟ????????????
ΔΕΝ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΊΖΟΥΝ??????
ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΎΟΥΝ????????
ΤΟΤΕ ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΝΑ ΠΟΥΝ : "ΚΥΡΙΟΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ!!!!!!
ΌΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΑΣ!!!!!!!!!!!
ΟΠΏΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΑΣ ΛΈΜΕ ΝΑ ΑΡΧΊΣΕΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΩΤΕ ΘΈΛΟΥΜΕ ΚΛΕΊΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ!!!!!!ΚΑΙ ΌΠΩΤΕ ΘΈΛΟΥΜΕ ΟΡΊΖΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΉ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!"

22/05/2013 ΆΝΟΙΞΑΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΩΣ 22/10/2013 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟ!!!!!!!!!!
ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΖΗΤΑΜΕ!!!!!!!!!!!
image description nikos | Ιουλίου 24, 2013 5:55 μ.μ. | Reply
Παραιτήσου λαμόγιο!!!! Τι τους νοιάζει αυτούς την θεσούλα τους την έχουν!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πραγματικά δικές τους δουλειές κάνουμε!!!!!Να τα χουν έτοιμα να μην κουράζονται!!!
Γιατί όλα ποιά μέσω internet???????????να μην κουράζονται!!!!!!!ΑΛΗΤΕΣ!!!!!!!!!
image description fougaros | Ιουλίου 24, 2013 5:42 μ.μ. | Reply
- Εκατομμύρια φορολογούμενοι ρωτούν πάντως αν θα υπάρξει παράταση στην υποβολή των δηλώσεων; Πολλοί ελπίζουν ότι θα επιστρέψουν από τις διακοπές τους και θα υποβάλουν τις δηλώσεις τους. Υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο;

--------Ποιός σαχλαμαρας - ασχετος - ξεφτύλας προβοκατορας θα ρωτουσε κατι τέτοιο????
image description ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΖΗΤΑΜΕ | Ιουλίου 24, 2013 5:31 μ.μ. | Reply
ΞΕΦΤΥΛΕΣ ΕΊΝΑΙ ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΗΜΑ ΠΩΣ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΕΊΝΑΙ ΣΤΑ ..........ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΑΛΑΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥΣ ΈΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΌΣΤΙΜΑ ΤΟΥ ΚΡΆΤΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΑ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΜΙΖΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ???????????
ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ !!!!!!!!!!!!!!ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΣΤΡΙΜΩΞΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΕΥΘΈΩΣ
- ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΥΡΙΕ???Ο ΝΟΜΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ 5ΜΗΝΙΑ???????????

ΜΗΝ ΤΟΝ ΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!
image description fougaros | Ιουλίου 24, 2013 5:09 μ.μ. | Reply
Δεν ειναι εκατομμυρια αυτοί που ρωτούν...είναι μερικες χιλιαδες φουκαραδες αμισθοι υπαλληλοι του Υ.Ο....
image description DLENTZAS | Ιουλίου 24, 2013 5:41 μ.μ. | Reply
θέλουν να μας τρελάνουν στην Γ.Γ.Π.Σ. ????? προσπαθείς να μπείς απο την αρχική οθόνη και βγάζει το μύνημα
Προσωρινά μη διαθέσιμη/ο υπηρεσίας/εγγράφου

H υπηρεσία ή το έγγραφο που ζητήσατε δεν είναι διαθέσιμη/ο προσωρινά.
Τhe service or the document you requested is not currently available.

πάμε απο τις υπηρεσίες προς πολίτες και κανουμε σύνδεση σε λογαριασμό.....

είναι τρελοι αυτοί οι τις Γ.Γ.Π.Σ... όλα δουλεύουν ρολόι!!!!

image description δημητρησ | Ιουλίου 24, 2013 8:00 μ.μ. | Reply
έχει άλλαξει (πάλι) το άρχικο λίνκ για αυτό σου βγάζει αυτό μύνημα...

Ο κεντρικός σύνδεσμος σύδεσης είναι

www1.gsis.gr/taxisnet/mytaxisnet

(μέχρι να το αλλάξουν πάλι)
image description NikosCRF | Ιουλίου 24, 2013 5:46 μ.μ. | Reply
Εγώ σκέφτομαι, ΧΩΡΙΣ την ομπρέλλα του συλλόγου εδώ, να προτείνω σε όλους τους συναδέλφους ΚΑΤΑΛΗΨΗ της ΔΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26-07-2013.
Πόσοι από σας στις πόλεις σας μπορείτε κάτι ανάλογο? Πανελλαδικά μπορούμε???
Ειδάλως σταματήστε να ΜΥΞΟΚΛΑΙΤΕ!
image description maro | Ιουλίου 24, 2013 6:11 μ.μ. | Reply
Κι εγω θα το προτύνω πως μπορούμε να ενωθούμε?Πανελλάδική να είναι!!!!
image description petros | Ιουλίου 24, 2013 6:38 μ.μ. | Reply
ΩΡΑΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ!!!!ΧΩΡΙΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΣΩΜΑΤΕΙΑ !!!!! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!
ΑΠΛΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ!!!
ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΝΕ!!!!
image description 1959 | Ιουλίου 24, 2013 6:43 μ.μ. | Reply
Βγειτε ρε βλακες τελικα και πειτε οτι οι δηλωσεις θα πανε μεχρι 15/9 γιατι τελικα μετα απο ολα αυτα που κανατε,μπορουμε να βοηθησουμε ανετα μεχρι τοτε !! το εχουμε εμπεδωση το οτι δεν καταλαβαινετε τιποτα !! Θα τα πουμε ολοι μας ομως μαζι σας ,μετα απο ολα αυτα που κανετε ,(το ξερετε βεβαια αυτο) οταν θα ερθει η ωρα.Και θα ερθει συντομα.
Και θα τελειωσουν ξερετε γιατι ?Γιατι δεν θελουμε να χασουμε τους πελατες μας,απο δικες σας μ@λ@κιες.
Γιαννης Κυκλαδες
image description nikos | Ιουλίου 24, 2013 6:17 μ.μ. | Reply
ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΗΝ ΔΟΥ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΥ!!
Καλό ακούγετε έχει φτάσει ο κόμπος στο κτένι!!!!
image description γπ | Ιουλίου 24, 2013 6:45 μ.μ. | Reply
Να ισχύσει ΑΜΕΣΑ το 5μηνο κύριοι ανεύθυνοι του ελληνικού υποτιθέμενου κράτους. Με τηλεσκόπιο θα ξαναδείτε ψήφο μας.
image description Κέρκυρα | Ιουλίου 24, 2013 6:45 μ.μ. | Reply
Θα συμφωνήσω με το συνάδελφο Νίκο, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ. Οι Σύλλογοι δεν είναι ικανοί να μας εκπροσωπήσουν, ίσα ίσα που αποπροσανατολίζουν τον αγώνα μας και υποβαθμίζουν τα αιτήματά μας. Δεν θέλουμε άλλο γλύψιμο προς τους "υπευθύνους", όποιος φταίει απ' τους χαρτογιακάδες στα Υπουργεία να λογοδοτήσει, ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/07 ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥ.
image description stavrosmix | Ιουλίου 24, 2013 6:30 μ.μ. | Reply
απο την εντυπωσιακη ροη δηλωσεων προφανως και εχετε δικιο κυριε θεοχαρη. γιατι λοιπον καθε μερα ασχολειστε με ενα θεμα που το εχετε βαλει σε σειρα? προφανως οταν εχουμε φτασει στο 65% των δηλωσεων να εχουν υποβληθει και με ενα μηνα και πλεον να απομενει θα τις τελειωσουμε πολυ ευκολα. η βεβαιωσεις τοκων δεν παρουσιαζουν κανενα προβλημα το taxis λειτουργει εξαιρετικα και η ευθυνη για τη μη αποστολη των φορολογικων δηλωσεων βαραινει αποκλειστικα τους τεμπεληδες λογιστες που θελουν και να κοιμουνται τα βραδυα!
αντιλαμβανομαι τον αχαρο ρολο που επελεξαν για εσας αλλα αν ειχατε λιγη αξιοπρεπεια θα καταβαλατε καθε προσπαθεια στο να ολοκληρωθει ομαλα η αποστολη των δηλωσεων.
επισης θα ηθελα να ευχαριστησω την ποφεε για την αμεριστη συμπαρασταση συμπαρασταση ............................... προς το υπουργειο οικονομικων
image description ΑΘΗΝΑ | Ιουλίου 24, 2013 6:35 μ.μ. | Reply
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ!!!
ΝΑ IΣΧΥΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ 5ΜΗΝΟ!!!!ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ!!!
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/07 ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥ.
image description NikosCRF | Ιουλίου 24, 2013 6:07 μ.μ. | Reply
@@@@ Εγώ σκέφτομαι, ΧΩΡΙΣ την ομπρέλλα του συλλόγου εδώ, να προτείνω σε όλους τους συναδέλφους ΚΑΤΑΛΗΨΗ της ΔΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26-07-2013.
@@@@ Πόσοι από σας στις πόλεις σας μπορείτε κάτι ανάλογο? Πανελλαδικά μπορούμε?
#### Ειδάλως σταματήστε να ΜΥΞΟΚΛΑΙΤΕ!

*Ηδη έστειλα σε ΟΛΟΥΣ του συναδελφους του νησιού ΜΑΖΙΚΟ e-mail με την πρότασή μου.
image description makis | Ιουλίου 24, 2013 6:52 μ.μ. | Reply
ΚΙ ΕΓΩ ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ 5!!!ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΌΛΟΙ ΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΑΠΌ ΌΛΑ ΤΑ ΜΈΡΗ????

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ!!!
ΝΑ IΣΧΥΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ 5ΜΗΝΟ!!!!ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ!!!
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/07 ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥ.
image description ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΖΗΤΑΜΕ | Ιουλίου 24, 2013 6:32 μ.μ. | Reply
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ!!!
ΝΑ IΣΧΥΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ 5ΜΗΝΟ!!!!ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ!!!
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/07 ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥ.
image description axaristoi | Ιουλίου 24, 2013 7:25 μ.μ. | Reply
δεν φτανει που μας εδωσε παραταση εχετε και προβλημα ΠΑΛΙ.
αν μπαινατε στο ταχις οσο εδω θα ειχατε τελειωσει
image description Your Name | Ιουλίου 24, 2013 8:16 μ.μ. | Reply
Σε παραπέμπω στο σχόλιο του Κορομηλά

Προς το παρόν απόλαυσε την νιρβάνα σου και θα σε ξυπνήσουμε για φαγητό.
image description thanos | Ιουλίου 24, 2013 7:40 μ.μ. | Reply
Αλλού διαβάζω.Οι δηλώσεις πρέπει να τελειώσουν 31/08, είναι μνημονιακή υποχρέωση [ΘΕΟΧΑΡΗΣ]
Αλλού διαβάζω.Εμείς απλά εισήγηση κάνουμε.[άρα άλλος αποφασίζει] [ΘΕΟΧΑΡΗΣ]
Σήμερα διαβάζω.Είμαστε σε συνεννόηση με τους εταίρους μας για ότι επηρεάζει την δημοσιονομικά την Χώρα αλλά οι τελικές αποφάσεις είναι δικές μας. [ΘΕΟΧΑΡΗΣ]

Έβγαλε κανείς νόημα ποιός περιμένουμε να αποφασίσει για την προθεσμία των δηλώσεων;
ΕΓΩ ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.
image description φορολογουμενοσ | Ιουλίου 24, 2013 7:55 μ.μ. | Reply
Α ρε, τι κάνει ο καθείς για την μπριζόλα του!
image description Your Name | Ιουλίου 24, 2013 8:58 μ.μ. | Reply
...............που όπως βλέπω τα πράγματα θα την δοκιμάζει κάθε Πάσχα και Χριστούγεννα.
image description birbilis | Ιουλίου 24, 2013 7:28 μ.μ. | Reply
Ο Θεοχάρης (Potter) δεν χάνει ευκαιρία να παινέυει το ημιτελές έργο του...Όμως, όταν θα στοιβάζονται οι φορολογούμενοι στις εφορίες είτε για τα λάθη λόγω πίεσης χρόνου, είτε για να υποβάλλουν τα έγγραφα εντός 15(!) ημερών που βλακοδώς ζητάει το gsis, είτε γιατί δεν έχει βγεί η εκκαθαριση τους, ΤΟΤΕ να τον δούμε τον Χαρούλη. Παράλληλα, όταν θα βεβαιωθούν χιλιάδες πρόστιμα εκπρόθεσμης υποβολής μαζί με φουσκωμένα από την απόρριψη αποδείξεων εκκαθαριστικά, και που κανείς δεν θα πληρώνει, ΤΟΤΕ να τον ακούσουμε πάλι τον Χαρούλη.
Μετρημένες είναι οι μέρες του, αλλά και ΤΟΤΕ στην τρόικα, στους φορολογούμενους και σε μας θα τα ρίχνει...
image description σωστοσ | Ιουλίου 24, 2013 8:45 μ.μ. | Reply
Αντιγραφη απο το facebook του Κορομηλά

Γιώργος Κορομηλάς

Φτάνει πια…

Σήμερα διαβάσαμε στον τύπο ότι «η τρόικα είναι αρνητική» σε άλλες παρατάσεις για την υποβολή φορολογικών δηλώσεων αλλά παράλληλα διαβάσαμε και τη συνέντευξη του κ. Θεοχάρη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «όλα τα θέματα που επηρεάζουν δημοσιονομικά τη χώρα ξέρετε πολύ καλά ότι συζητούνται με τους εταίρους μας, αλλά τις τελικές αποφάσεις, εάν υπάρξουν πραγματικές, αντικειμενικές, δυσκολίες θα τις λάβουμε εμείς». Δηλαδή καταρρίπτεται το σενάριο που θέλει την τρόικα να αντιδρά στο ενδεχόμενο παράτασης.

Επίσης, στην ίδια συνέντευξη, ο κ. Θεοχάρης αναφέρει «Όχι, δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή τέτοιο ενδεχόμενο. Δεν λέμε ότι δεν εξετάζουμε καθημερινά την κατάσταση σε σχέση με αντικειμενικές δυσκολίες, όπως προβλήματα ενδεχόμενα που μπορούν να εμφανιστούν στο σύστημα, αλλά για την ώρα βλέπουμε ότι και η ροή είναι ικανοποιητική και το σύστημα αντέχει, οπότε δεν σκεφτόμαστε καθόλου την παράταση. Σε κάθε περίπτωση εφέτος θα είμαστε πολύ πιο αυστηροί και πολύ πιο φειδωλοί με τις παρατάσεις.».

Τελικά όλοι παίζουν με τα νεύρα μας και ειδικά αφενός εκείνοι οι οποίοι έχουν την πλήρη ευθύνη για το μπάχαλο που επικρατεί και αφετέρου οι «εκπρόσωποι» του κλάδου, για να μην παρεξηγηθώ αναφέρομαι σε κεντρική εκπροσώπηση, οι οποίοι λάμπουν δια της απουσίας τους κοιμώμενοι τον ύπνο του δικαίου. Σε ότι αφορά τους πρώτους, δηλαδή τους διοικούντες το Υπουργείο Οικονομικών η αδιάλλακτη στάση τους είναι αναμενόμενη γιατί ενώ δημιούργησαν τα προβλήματα αναζητούν εξιλαστήρια θύματα για να τους τα φορτώσουν. Όμως σε ότι αφορά τους δεύτερους, δηλαδή τους «εκπροσώπους» του κλάδου η στάση τους είναι αχαρακτήριστη. Τι περιμένουν για να αντιδράσουν; Τι περιμένουν για να βγουν μπροστά και να στηρίξουν το δίκαιο αίτημα για αξιοπρεπή εργασία των συναδέλφων πανελλαδικά; Τι περιμένουν; Είναι συνάδελφοι που αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα αλλά είναι και «συνδικαλιστές» άρα ένας λόγος παραπάνω να έχουν την υποχρέωση να δίνουν καθημερινά τη μάχη μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματα των συναδέλφων. Εξ’ άλλου δεν τους ανάγκασε κανείς να είναι στη θέση αυτή, επιδίωξαν την εκλογή τους στα όργανα, με ελάχιστες εξαιρέσεις καθόρισαν τις πεντάδες της σταυροδοσίας για να είναι σίγουροι ότι θα εκλεγούν, αν μη τι άλλο έχουν την υποχρέωση να διαμορφώνουν τις εξελίξεις και όχι να τις παρακολουθούν παθητικά.

Ένα μόνο είναι σίγουρο ότι με στάση ηττοπάθειας (είμαστε λίγοι και ποιος θα μας ακούσει, ακούστηκε στην ολομέλεια της προηγούμενης εβδομάδας) ή με στάση συνεχούς υποχωρητικότητας (ας πάρουμε μια δυο μέρες παράταση και μετά τις 10 Αυγούστου βλέπουμε), δεν μπορεί να γίνει τίποτα. Οι λογιστές – φοροτεχνικοί δεν είναι εξαρτημένα άτομα που εκλιπαρούν για λίγες ημέρες παράτασης δηλαδή τη «δόση τους». Οι «δόσεις» αυτές δεν φτάνουν, αντίθετα οξύνουν τα υφιστάμενα προβλήματα και δημιουργούν νέα.

Την Παρασκευή λήγει η πρώτη «δόση» της παράτασης. Την Παρασκευή 26 Ιουλίου, κατά τα ισχύοντα, πρέπει να ολοκληρωθεί η υποβολή των δηλώσεων όσων φορολογούμενων ο Α.Φ.Μ. λήγει σε 1 και 2 και καπάκι, τη Δευτέρα 29 Ιουλίου λήγει η προθεσμία για την υποβολή των δηλώσεων όσων φορολογούμενων ο Α.Φ.Μ. λήγει σε 3 και 4. Δηλαδή μας λένε καθίστε Σάββατο και Κυριακή και στείλτε τις δηλώσεις. Και στη συνέχεια η ίδια αγωνία για τις υπόλοιπες μέχρι και τις 30 Αυγούστου.

Ε… δεν πάει άλλο. Δεν είμαστε οι υπεύθυνοι για αυτό το μπάχαλο και δεν θα πληρώσουμε το μάρμαρο.

κ.κ. του Υπουργείου Οικονομικών,

Έχετε ακέραιες τις ευθύνες για την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί μέχρι σήμερα, επιτέλους αναγνωρίστε το, είναι η πιο τίμια στάση, αναγνωρίστε το λοιπόν και μην κρύβεστε πίσω από υπεκφυγές και ανακριβή δελτία τύπου. Έχετε ακέραιες τις ευθύνες, συνεπώς δεν είναι σωστό να κουνάτε το δαχτυλάκι λέγοντας συνεχώς ΟΧΙ σε δικαιολογημένα εκατό τοις εκατό αιτήματα, έχετε ακέραιες τις ευθύνες και οφείλετε να τις αναλάβετε σεβόμενοι τα δικαιώματα των φορολογουμένων πολιτών.

Οι λογιστές φοροτεχνικοί είμαστε σκληρά εργαζόμενοι πολίτες, δεν είμαστε υπάλληλοι του Υπουργείου Οικονομικών και της τρόικα, δεν είμαστε σκλάβοι σε μεσαιωνική γαλέρα. Ως πολίτες αυτής της χώρας έχουμε υποχρεώσεις αλλά έχουμε και δικαιώματα που απορρέουν από το Σύνταγμά της. Είμαστε και παραμένουμε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας αλλά έχουμε το δικαίωμα να εργαζόμαστε αξιοπρεπώς, έχουμε το δικαίωμα να βλέπουμε τις οικογένειές μας, έχουμε το δικαίωμα και παράλληλα την υποχρέωση απέναντι στις οικογένειές μας να παραμείνουμε σωματικά και ψυχικά υγιείς, έχουμε το δικαίωμα να παλεύουμε απέναντι σε πρακτικές που μας οδηγούν συντεταγμένα στην απαξίωση.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ (άμεσα)

1. Να οριστεί καταληκτική ημερομηνία, για την υποβολή των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος, η 30η Σεπτεμβρίου ανεξάρτητα από το τελευταίο ψηφίο του Α.Φ.Μ., υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα υπάρξουν άλλα τεχνικά προβλήματα.

2. Να οριστεί καταληκτική ημερομηνία, για την υποβολή του Ε9, η 30η Νοεμβρίου 2013.

3. Να επανέλθουν οι παλιές ημερομηνίες για την υποβολή των περιοδικών δηλώσεων Φ.Π.Α.

Υ.Γ.

Σε ότι αφορά τους «εκπροσώπους» μας, αν θεωρούν ότι έχουν τσίπα ας υποβάλλουν την παραίτησή τους, δηλώνοντας ότι η «στρατηγική» τους οδήγησε στο να χάσουν την πιο κρίσιμη «μάχη» που έδωσαν. Ας αναγνωρίσουν επιτέλους την αδυναμία τους και ας αποχωρήσουν και σίγουρα θα βρεθούν οι ικανοί που θα κερδίσουν μάχες και τον πόλεμο. Αρκετά πια, ας καταλάβουν ότι δεν τους εμπιστεύεται η πλειοψηφία των συναδέλφων πανελλαδικά γιατί αποδείχθηκε περίτρανα ότι πρόκειται για μονοδιάστατη «εκπροσώπηση», σε επίπεδο μιας παρέας που απλώς ανακυκλώνει τα ίδια πρόσωπα στα αξιώματα, άρα δεν παρέχει ούτε καν την προσδοκία ότι κάτι θα αλλάξει προς το καλύτερο.
image description thanos | Ιουλίου 24, 2013 8:34 μ.μ. | Reply
100% τοις 100% πληρότητα σκέψης.


image description steve | Ιουλίου 24, 2013 8:36 μ.μ. | Reply
ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΟΙΜΗΣΕΙ!!!!!ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ, ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΩΛΟΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΛΕΝΚΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΡΩΗΝ ΟΡΚΩΤΟΙ Κ ΝΥΝ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΛΕΝΚΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΕΘΑΝΕ!!!ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΧΙ ΟΛΟΙ(ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΠΕΙΝΑΣ) ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ..ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ!!!!ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ!!!!ΚΑΙ ΤΟ ΟΕΕ ΚΑΙ Η ΠΟΦΕΕ ΚΑΙ Η ΕΦΕΕΑ ΚΑΙ Η ΠΕΦΕΕ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ!!!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ!!!!!!!
image description fougaros | Ιουλίου 24, 2013 8:24 μ.μ. | Reply
ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΞΟΙ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ...
image description Your Name | Ιουλίου 24, 2013 8:36 μ.μ. | Reply
steve +
image description globals | Ιουλίου 24, 2013 9:36 μ.μ. | Reply
Error 404--Not Found
From RFC 2068 Hypertext Transfer Protocol -- HTTP/1.1:
10.4.5 404 Not Found

The server has not found anything matching the Request-URI. No indication is given of whether the condition is temporary or permanent.

If the server does not wish to make this information available to the client, the status code 403 (Forbidden) can be used instead. The 410 (Gone) status code SHOULD be used if the server knows, through some internally configurable mechanism, that an old resource is permanently unavailable and has no forwarding address.
image description TAG-AMAL | Ιουλίου 24, 2013 10:46 μ.μ. | Reply
ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ......

ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ.......

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ........ ΖΗΤΑΜΕ Κ.Κ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΡΟΙΚΑΣ......

ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ..???
ΕΦΑΡΜΩΣΤΕ ΤΟΝ.........
image description Your Name | Ιουλίου 24, 2013 10:13 μ.μ. | Reply
Διαβάζοντας τα σχόλια στο twitter του, όταν ένας του έκανε την ερώτηση αυτή η υπεκφυγή του ήταν μεγάλη!!!!!
Pantelix ‏@pandelos 21 Ιουλ
@f_konstantina Το πνεύμα του νόμου ήθελε υποβολή σε 5 μήνες. Γιατί δεν τηρήθηκε αυτή η διάρκεια με άλλες ημ/νιες; @htheoharis @onoregroup
Επέκταση
Harry Theoharis ‏@htheoharis 21 Ιουλ
@pandelos @f_konstantina @onoregroup ο χρόνος πάντως ειναι ο ιδιος με πέρσι. Απλώς πιο πολύπλοκα τα πράγματα φέτος.
ΟΡΙΣΤΕ Η ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο