Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Η μείωση της φορολογίας φυσικών προσώπων το επόμενο βήμα της κυβέρνησης

Το επόμενο βήμα της κυβέρνησης στον τομέα των μεταρρυθμίσεων θα αφορά τη φορολογία φυσικών προσώπων, προκειμένου να απλοποιηθεί το σύστημα άμεσης φορολογίας και να μειωθεί η φορολογική επιβάρυνση, ιδιαίτερα των μεσαίων εισοδημάτων, ανέφερε ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών...

Το επόμενο βήμα της κυβέρνησης στον τομέα των μεταρρυθμίσεων θα αφορά τη φορολογία φυσικών προσώπων, προκειμένου να απλοποιηθεί το σύστημα άμεσης φορολογίας και να μειωθεί η φορολογική επιβάρυνση, ιδιαίτερα των μεσαίων εισοδημάτων, ανέφερε ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γιώργος Αλογοσκούφης, μιλώντας στην ετήσια Σύνοδο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Παγκόσμιας Τράπεζας

Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών έκανε αναφορά στις μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες και ειδικότερα στο νέο πλαίσιο Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα, στις εκτεταμένες αποκρατικοποιήσεις, στην εφαρμογή του νέου επενδυτικού νόμου, στον εξορθολογισμό της λειτουργίας των ΔΕΚΟ, στη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού συστήματος των τραπεζών, κλπ.

Σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του, ο κ. Αλογοσκούφης επεσήμανε ότι η μεγαλύτερη προώθηση στον τομέα των αποκρατικοποιήσεων είναι του ΟΤΕ [OTEr.AT]  και επανέλαβε το στόχο της κυβέρνησης για ελάφρυνση της φορολογικής επιβάρυνσης μεσαίων εισοδημάτων.

Ναυτεμπορική
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο