Ειδήσεις Ανακοινώσεις ΥΠ.ΟΙΚ. - ΙΚΑ - ΟΑΕΔ

Υπ.Αν.: Αποκαρδιωτικά τα στοιχεία του Σ.Δ.Ο.Ε. για τις αποδείξεις

ΥΠΑΝ: Αποκαρδιωτικά τα στοιχεία του ΣΔΟΕ για τις αποδείξεις

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο γγ. Εμπορίου Στέφανος Κομνηνός δήλωσε ότι τα στοιχεία από το ΣΔΟΕ για την παροχή αποδείξεων είναι αποκαρδιωτικά.

Για θέμα φορολογικής συνείδησης των επαγγελματιών να κόβουν αποδείξεις στην εστίαση έκανε λόγο στον ΣΚΑΪ ο γενικός γραμματέας Εμπορίου Στέφανος Κομνηνός.

Όπως είπε, τα στοιχεία από το ΣΔΟΕ για την παροχή αποδείξεων είναι αποκαρδιωτικά, κυρίως στην ελληνική περιφέρεια, κάτι το οποίο δεν μπορεί να συνεχιστεί πλέον αφού τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος δεν υπάρχει κανένας λόγος να μη δίνουν απόδειξη με συντελεστή 13%.

«Συστήνουμε στα μέλη μας να προχωρήσουν σε μειώσεις των τιμών, ωστόσο ζητάμε ένα σταθερό φορολογικό πλαίσιο χωρίς αιφνιδιασμούς από την εφορία» δήλωσε από την πλευρά του στο ΣΚΑΪ, ο Μιχάλης Κολιός, μέλος του συνδέσμου Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων.

Πηγή: http://www.skai.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ | Ιουλίου 22, 2013 1:36 μ.μ. | Reply
Θα το επαναλάβω για πολλοστή φορά: Η φορολογική συνείδηση του πολίτη, είναι προϊόν ύπαρξης φορολογικής συνείδησης της ίδιας της φορολογικής αρχής. Αν λοιπόν η φορολογική αρχή θέτει στον πολίτη ευθέως το ασυνείδητο και εκβιαστικό δίλλημα "Πληρωμή υπέρογκων φόρων ή Επιβίωση", ο πολίτης τι θα διαλέξει? Τυχαίο? .......
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο