Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Ανακοίνωση Συλλόγου Λογιστών-Φοροτεχνικών Ν. Λευκάδας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΟΓΙΣΤΩΝ - ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ Ν. ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΠΡΟΣ

1. ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Γ.ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ
2. ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Γ. ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ
3. ΓΓ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ Χ. ΘΕΟΧΑΡΗ

και κάθε ενδιαφερόμενο


Σε συνέχεια της ανακοίνωσης μας, της 17ης Ιουλίου 2013 θα θέλαμε να προσθέσουμε το εξής :


Το Δ.Σ του Συλλόγου Λογιστών - Φοροτεχνικών Ν. Λευκάδας ενισχύει την Π.Ο.Φ.Ε.Ε στην προσπάθεια της για να δοθεί παράταση στις προθεσμίες υποβολής φορολογικών δηλώσεων.

Συμμετέχει στην αναστολή υποβολής δηλώσεων για το χρονικό διάστημα εως 22/7/2013 και συμφωνεί με την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων σε περίπτωση μη θετικής έκβασης.Το Δ.Σ του Συλλόγου Λογιστών - Φοροτεχνικών Ν. Λευκάδας
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο