Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Ανακοίνωση Ένωσης Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Άρτας-Φιλιππιάδας

ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΡΤΑΣ-ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ
Ε.Φ.Ε.Ε.Α.Φ
ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ 14 – ΑΡΤΑ 47100
ΤΗΛ: 2681023534
Η Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων επαγγελματιών Άρτας –Φιλιππιάδας, ενημερώνει τον Πρόεδρο καθώς και τα μέλη του ΔΣ της ΠΟΦΕΕ, ως ενεργό μέλος της Ομοσπονδίας, ότι επικροτεί και συμπαραστέκεται στους αγώνες και τις κινητοποιήσεις που κάνει για να έρθουν στην επιφάνεια τα χρόνια προβλήματα που μαστίζουν τον κλάδο του επαγγελματία Λογιστή-Φοροτέχνη.

Καλούμε όλους γενικά τους συναδέλφους, μέλη και μη της ένωσής μας, να στηρίξουν την απόφαση της Γ.Σ. και της Ολομέλειας των Προέδρων της ΠΟΦΕΕ καθώς με τις ισχύουσες προθεσμίες των φορολογικών δηλώσεων παράλληλα με τις υπόλοιπες (ΦΠΑ-Ε7 ΦΜΥ κλπ), ο κλάδος μας δε θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στον τεράστιο όγκο εργασιών που διεκπεραιώνουμε αυτή την περίοδο.

Επιτέλους είμαστε άνθρωποι, όχι μηχανές. Ας αποφασίσουμε μία φορά κι εμείς για την δουλειά μας.ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

-Ο- -Ο-

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΕΥΔΟΞΟΣ ΚΑΡΑΠΕΤΣΗΣ


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο