Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

SoftOne: Επεκτείνεται στη Ρουμανία

Η SoftOne Technologies Α.Ε., πρωτοπόρα εταιρεία στην ανάπτυξη και διάθεση business software στην Ελλάδα, διευρύνει τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες με την δημιουργία νέων γραφείων στην γείτονα Ρουμανία.

Σημειώνεται ότι το υπάρχον δίκτυο συνεργατών της SoftOne που δραστηριοποιείται στην ρουμάνικη αγορά έχει ήδη περισσότερες από 50 επιτυχημένες εγκαταστάσεις.

Στόχος της εταιρείας είναι να δημιουργήσει έναν επιχειρηματικό πυλώνα που θα εξυπηρετεί με τεχνολογίες αιχμής την ευρύτερη περιοχή της νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Η νέα εταιρεία SoftOne Open Enterprise Solutions SRL βρίσκεται ήδη σε πλήρη λειτουργία, με γραφεία και έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό που προσφέρει υψηλές υπηρεσίες και τεχνογνωσία στη ρουμάνικη και ευρύτερη αγορά.

Δεδομένης της συνεχούς ανάπτυξης της περιοχής -και του ενδιαφέροντος που αυτή επιφέρει-, η SoftOne φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα σημαντικό εταίρο των τοπικών, ελληνικών και λοιπών ξένων εταιρειών που δραστηριοποιούνται εκεί.

Επιπροσθέτως, λειτουργεί ήδη η ιστοσελίδα της εταιρείας στη ρουμάνικη γλώσσα, με όλες τις πληροφορίες που αφορούν υπηρεσίες Cloud computing, B2B, business mobility καθώς και την νέα έκδοση business λογισμικού «Soft1 Open Enterprise Edition”. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.softone.ro/.

Τα γραφεία της εταιρείας εδράζονται στο Βουκουρέστι (διεύθυνση: 25, Av. Stefan Sanatescu Str, Sector 1, Bucharest, Romania), με δυνατότητα επικοινωνίας στο τηλέφωνο: +40 212 24 3925 και στο e-mail: [email protected]
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο