Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Σύλλογος Λογιστών Θήρας - Πρόσκληση συμμετοχής σε ανοιχτή τηλεδιάσκεψη Λογιστών-Φοροτεχνικών Κυκλάδων

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΘΗΡΑΣ                            
ΦΗΡΑ 84700 ΘΗΡΑΣ                                        
Α.Φ.Μ. 099638611 – Δ.Ο.Υ. ΘΗΡΑΣ
Email: [email protected]

Αρ. Πρωτ.   : 27
Ημερομηνία: 17/7/2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ - ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Ο Σύλλογος Λογιστών Θήρας με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, προσκαλεί ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους Λογιστές - Φοροτεχνικούς που δραστηριοποιούνται στις Κυκλάδες, σε ανοιχτή τηλεδιάσκεψη στις κατά τόπους αίθουσες του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, την Τετάρτη 24η Ιουλίου 2013 και ώρα 17:00.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο μας, κρίνεται επιτακτική ανάγκη για εύρεση κοινών τρόπων δράσης.
Ο συντονισμός της συζήτησης θα γίνει από τη Σαντορίνη και ο σκοπός της τηλεδιάσκεψης θα είναι η άμεση λήψη αποφάσεων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του κλάδου.

Όσοι Συνάδελφοι δραστηριοποιούνται σε νησιά όπου δεν υπάρχει αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων και θέλουν να παρακολουθήσουν τη συζήτηση, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν μαζί μας.

Η παρουσία όλων κρίνεται αναγκαία και χρήσιμη για την επιτυχή διεξαγωγή της τηλεδιάσκεψης.


Πληροφορίες

e-mail: [email protected]
Τηλ. 2286071500 Κος Κεφαλληνός
Τηλ. 2286033939 Κος Νανούρης
Τηλ. 2286083105 Κος Θεοδωρόπουλος
Τηλ. 2286072026 Κος Μουτσάτσος


Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.                                                           
Αντώνης Κεφαλληνός                                                                
 
Ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ.
Ιωάννης Νανούρης

Ο Γραμματέας του Δ.Σ.                                        
Κων/νος Θεοδωρόπουλος                                 

Ο Ταμίας του Δ.Σ.
Ιωάννης Μουτσάτσος

Το μέλος του Δ.Σ.
Αντώνιος Χάλαρης
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description NIKOS PATELIS | Ιουλίου 19, 2013 4:38 μ.μ. | Reply
ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ – ΠΟΛΥ ΟΡΘΑ - ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η Γ.Σ. ΤΗΣ ΠΟΦΕΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ - ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΦΕΕ - ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ, ΑΚΟΜΗ, ΟΥΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΟΦΕΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΦΕΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΛΗΨΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ.

ΑΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΔΛΈΦΟΥΣ, ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ.

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ - ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ.

ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ

ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
ΝΙΚΟΣ ΠΑΤΕΛΗΣ
Μέλος του Δ.Σ. της Π.Ο.Φ.Ε.Ε.
image description ANGELOS | Ιουλίου 23, 2013 3:08 μ.μ. | Reply
Με ολο το θάρος κ. Πατέλη νομίζω πως η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση.
Στον εισαγγελέα , καταγγελία στον επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης και τον συνήγορο του πολίτη, και κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων για την τήρηση των προβλεπόμενων ημερομηνίων από την έναρξη κανονικής λειτουργίας των εφαρμογών και για όσο χρονικό διάστημα προβλέπετε.
Για διευκόλυνσή σας το άρθρο για τις καθυστερήσεις, της επιστημονκής ομάδας του tax heaven αποτυπώνει πλήρως την πραγματικότητα.
Δεν χρειάζεται κανενός είδους κινητοποίηση, Απαιτείται το συλλογικό όργανο να αναλάβει πλήρως την αρμοδιότητα που του αναλογεί. Την προάσπιση των συμφερόντων μας!
image description CAP | Ιουλίου 24, 2013 11:23 π.μ. | Reply
Κρείττον του λαλείν το σιγάν.
image description NikosCRF | Ιουλίου 24, 2013 6:52 μ.μ. | Reply
@@@@ Εγώ σκέφτομαι, ΧΩΡΙΣ την ομπρέλλα του συλλόγου εδώ, να προτείνω σε όλους τους συναδέλφους ΚΑΤΑΛΗΨΗ της ΔΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26-07-2013.
@@@@ Πόσοι από σας στις πόλεις σας μπορείτε κάτι ανάλογο? Πανελλαδικά μπορούμε?
#### Ειδάλως σταματήστε να ΜΥΞΟΚΛΑΙΤΕ!

*Ηδη έστειλα σε ΟΛΟΥΣ του συναδελφους του νησιού ΜΑΖΙΚΟ e-mail με την πρότασή μου.

Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο