Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Επιστολή της Ένωσης Λογιστών Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν. Ηλείας

ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΑΜΤΙΩΝ Ν. ΗΛΕΙΑΣ

ΠΡΟΣ
ΠΟΦΕΕ

Πύργος 17/7/2013

Συνάδελφοι,

Το ΔΣ της ΕΛΦΕΕ Ν. ΗΛΕΙΑΣ αποφάσισε ομόφωνα την υιοθέτηση της απόφασης της Γενικής συνέλευσης της ΠΟΦΕΕ στις 9/7/2013 και εκφράζει την πλήρη συμπαράσταση του προς το ΔΣ της ΠΟΦΕΕ για την διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων του κλάδου.

Η ΄Ενωση μας είχε επισημάνει με την επιστολή της ,στις 8/7/2013 προς τον Γενικό Γραμματέα Εσόδων κ. Χάρη Θεοχάρη ,την αναγκαιότητα να οριστεί « εύλογο χρονικό διάστημα προκειμένου να μπορέσομε να υποβάλλομε τις διάφορες δηλώσεις (εισοδήματος φυσικών προσώπων , ΦΠΑ , ΚΛΠ) με την ανάλογη προσοχή και επιμέλεια»

Δυστυχώς οι ιθύνοντες του υπουργείου δεν ακούν τίποτα και κανέναν ,εφαρμόζουν την πολιτική τους αταλάντευτοι και αποφασισμένοι να εξοντώσουν τον επαγγελματία λογιστή –φοροτεχνικό που εργάζεται ατελείωτες ώρες ,μόνος του η με λίγους εργαζόμενους ,από τα χαράματα μέχρι αργά τη νύχτα ,καθημερινές και αργίες ,για να φέρει έσοδα στο κράτος ,δηλαδή αυτούς που έχουν υποκαταστήσει τις καταργηθείσες υπηρεσίες του .

Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου αγνοεί κατά προκλητικό τρόπο , τα όσα ισχύουν για το επάγγελμα του λογιστή - φοροτεχνικού στις χώρες της ευρωπαϊκής ένωσης ,ακολουθώντας το δικό της μοναδικό και αδιέξοδο δρόμο.

Η Ένωση μας από σήμερα καλεί όλα τα μέλη της και μη ,προκειμένου να συμμετάσχουν ενεργά και αποφασιστικά στην υλοποίηση της απόφασης της ΓΣ της ΠΟΦΕΕ και θα προβεί σε ανακοινώσεις σε όλα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ,προκειμένου να γίνει ευρύτερα γνωστή η κίνηση μας αυτή .


Με εκτίμηση
ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΙΟΝ. ΧΑΜΕΖΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝ. ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΣ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description NIKOS PATELIS | Ιουλίου 19, 2013 4:09 μ.μ. | Reply
ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ – ΠΟΛΥ ΟΡΘΑ - ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η Γ.Σ. ΤΗΣ ΠΟΦΕΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ - ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΦΕΕ - ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ, ΑΚΟΜΗ, ΟΥΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΟΦΕΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΦΕΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΛΗΨΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ.

ΑΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΔΛΈΦΟΥΣ, ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ.

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ - ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ.

ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ

ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
ΝΙΚΟΣ ΠΑΤΕΛΗΣ
Μέλος του Δ.Σ. της Π.Ο.Φ.Ε.Ε.
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΑΓΡΟΤΕΣ
Up
Close
Close
Κλείσιμο