Αποτελέσματα live αναζήτησης

Επιστολή της Π.Ο.Ο.Ε.Ε.Ε. προς το Υπουργείο Οικονομικών

  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
Πανελλήνια Ομοσπονδία Οικονομολόγων Ελευθέρων Επαγγελματιών Ελλάδας
ΓΑΜΒΕΤΑ 4 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: 2103826627 Fax: 2103626928
Email :[email protected]   

Αθήνα 17/07/2013

ΠΡΟΣ: Υπουργό Οικονομικών κ. Στουρνάρα Ιωάννη                  
Αρ.Πρωτ. Γρ.Υπ/γου:07821/17-07-2013

Κοιν : - Υφ. Οικονομικών κ. Μαυραγάνη Γεώργιο
Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων κ. Θεοχάρη Χάρη                 
Αρ.Πρωτ. Γ.Γ.:0005576/17-07-2013

Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας  

Κύριε Υπουργέ
    
Διαμαρτυρόμαστε εντονότατα για την κατάσταση που δημιούργησε η μέχρι σήμερα πολιτική σας ,στην εργασία μας, που εδώ και χρόνια εκτελούμε με επιμέλεια. Τα συστήματα πληροφορικής από υπαιτιότητα - όχι δική μας - είτε δεν λειτουργούσαν είτε λειτουργούσαν την μισή ημέρα και αυτή με προβλήματα. Τώρα καλούμαστε σε ασφυκτικό χρονικό περιθώριο να εκτελέσουμε εργασία που αν είχατε έγκαιρα οργανώσει θα είχαμε τελειώσει. Δεν κατανοούμε τις δικαιολογίες που αναφέρετε ότι μνημονιακές υποχρεώσεις σας επιβάλλουν να μην αλλάξετε καταληκτικές ημερομηνίες. Ήταν μνημονιακή δέσμευση να ξεκινήσουν τα πληροφοριακά συστήματα να δουλεύουν τέλη Ιουνίου και όχι αρχές Φεβρουαρίου όπως προβλέπει ο νόμος και όπως είχατε αρχικά δεσμευτεί και είχατε διακηρύξει ;

Σας καλούμε να ανακοινώσετε κατά πρώτον ως καταληκτική ημερομηνία για το σύνολο των φορολογικών υποχρεώσεων την 31/08/2013, ώστε ανεξάρτητα του τελευταίου ψηφίου του ΑΦΜ να μπορούμε να υποβάλλουμε τις συσσωρευμένες εργασίες μας και την 31/10/2013 ως καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής των φορολογικών δηλώσεων φυσικών προσώπων από εξουσιοδοτημένο Λογιστή Φοροτεχνικό.

Δεν αρνούμαστε να εργαστούμε , απλά μας κάνετε την ζωή και την εργασία μας δύσκολη με τους άστοχους χειρισμούς σας και τον λανθασμένο προγραμματισμό σας. Σας καλούμε να πορευθούμε στην λογική της συνεργασίας και της συν-απόφασης και όχι της αντιπαλότητας.


ΜΕ ΤΙΜΗ
                        
Ο Πρόεδρος                      
Κούκουνας  Κων/νος                                           

Ο Γενικός Γραμματέας
Παύλου Χρήστος


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης