Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Σύλλογος Λογιστών Φοροτεχνικών Ν. Λευκάδας: Όχι στην υποβάθμιση της αξιοπρέπειας των λογιστών

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΝΟΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΠΡΟΣ

1. ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Γ.ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ
2. ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Γ. ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ
3. ΓΓ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ Χ. ΘΕΟΧΑΡΗ

Είναι αλήθεια ότι τον τελευταίο καιρό οι φορολογούμενοι δοκιμάζονται με όλες τις αλλαγές που γίνονται στη φορολογική νομοθεσία.

Μαζί με αυτούς, δοκιμαζόμαστε και εμείς οι λογιστές. Έχουμε ξεπεράσει τα ανθρώπινα όρια εργασίας, πράγμα που συμβαίνει για μεγάλες περιόδους τα τελευταία έτη.

Αυτή την περίοδο καλούμαστε να ανταποκριθούμε σε πληθώρα φορολογικών και ασφαλιστικών υποχρεώσεων (οριστικές ΦΜΥ, ΦΠΑ, ΑΠΔ, προσωρινές ΦΜΥ κ.λπ.), παράλληλα με της δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων, οι οποίες απαιτούν πολλές εργατοώρες, οι οποίες απλά δεν υπάρχουν.

Δουλεύουμε όλοι οι λογιστές για την εξυπηρέτηση του Δημοσίου συμφέροντος, και θεωρούμε ότι είναι ανέφικτο να υποβληθούν οι δηλώσεις σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Ο Κ.Φ.Ε ορίζει πεντάμηνη περίοδο υποβολής δηλώσεων, ενώ το σύστημα ήταν διαθέσιμο από τις 25/05 και ενώ πολλά δικαιολογητικά φθάνουν στα μέσα Ιουλίου στους φορολογούμενους! Πρέπει να καταλάβετε ότι είμαστε και εμείς άνθρωποι, με συγκεκριμένες αντοχές. Τις ξεπερνάμε καθημερινά.

Δεν θα παρακαλέσουμε για παράταση φορολογικών δηλώσεων, θα σας υπενθυμίσουμε όμως ότι έχουμε αξιοπρέπεια την οποία εσείς υποβαθμίζετε με τον τρόπο σας.

Το Δ.Σ του Συλλόγου Λογιστών – Φοροτεχνικών Ν. Λευκάδας
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description NIKOS PATELIS | Ιουλίου 19, 2013 5:37 μ.μ. | Reply
ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ – ΠΟΛΥ ΟΡΘΑ - ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η Γ.Σ. ΤΗΣ ΠΟΦΕΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ - ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΦΕΕ - ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ, ΑΚΟΜΗ, ΟΥΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΟΦΕΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΦΕΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΛΗΨΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ.

ΑΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΔΛΈΦΟΥΣ, ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ.

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ - ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ.

ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ

ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
ΝΙΚΟΣ ΠΑΤΕΛΗΣ
Μέλος του Δ.Σ. της Π.Ο.Φ.Ε.Ε.
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο