Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Π.Ο.Φ.Ε.Ε. - Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η σε έκτακτη Ολομέλεια Προέδρων για νέες κινητοποιήσεις σχετικά με το θέμα των δηλώσεων

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ
Π.Ο.Φ.Ε.Ε.
ΙΟΥΛΙΑΝΟΥ 42 - 46 - ΑΘΗΝΑ 104 34
ΤΗΛ: 210 8253445 - FAX: 210 8253446 * Ε - Μail: [email protected]
ΑΠ.ΑΝΑΓ. ΠΟΛ.ΠΡΩΤ.ΑΘΗΝΩΝ 2923/94 ΚΑΙ ΑΡ.ΚΑΤ. 545/4787/94

Προς τους
Προέδρους των Ενώσεων Μελών της Π.Ο.Φ.Ε.Ε.

Κοινοποίηση:
Στους Αντιπροσώπους των Ενώσεων – Μελών της Π.Ο.Φ.Ε.Ε.

Αθήνα , 17 Ιουλίου 2013

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η σε ΕΚΤΑΚΤΗ Ολομέλεια Προέδρων

Αξιότιμοι Συνάδελφοι,

Το Δ.Σ. της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. στις 16/7 σε συνεδρίαση εξ αποστάσεως αποφάσισε, σύμφωνα με το άρθρο 29 παρ.2 του καταστατικού της, και καλεί τους Προέδρους των Δ.Σ. των Πρωτοβάθμιων Ενώσεων – Μελών της σε κοινή συνεδρίαση ώστε από κοινού να ληφθεί απόφαση για τον τρόπο κλιμάκωσης της αντίδρασής μας σε περίπτωση που το Υπουργείο Οικονομικών και η Τρόικα παραμείνουν αμετακίνητοι στις εξοντωτικές προθεσμίες που καθόρισαν για την υποβολή των δηλώσεων Φ.Π.

Καθώς από σήμερα και μέχρι 22/7 υλοποιείται η απόφαση της Γ.Σ. για αναστολή μιας εβδομάδας της υποβολής δηλώσεων κρίθηκε αναγκαίο να προβούμε και στις εξής παράλληλες ενέργειες:

Α) την Πέμπτη 18/7 και ώρα 11.00 π.μ. να γίνει ειρηνική συγκέντρωση του Δ.Σ. της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. και των Προέδρων των Ενώσεων Μελών και Μη Μελών στο πεζοδρόμιο απέναντι από την είσοδο του Υπουργείου Οικονομικών όπου στεγάζεται η αντιπροσωπεία της Τρόικας και ο Γενικός Γραμματέας.

Β) αντιπροσωπεία του Προεδρείου του Δ.Σ. και των Προέδρων να συναντηθεί αρχικά με τον εκπρόσωπο της Τρόικας για να του επιδώσουμε υπόμνημα – ψήφισμα διαμαρτυρίας και να του τονίσουμε ότι δεν μας επιτρέπουν να κάνουμε σωστά την δουλειά μας ενώ θα ακούσει και την άποψή τους ενώ αμέσως μετά θα επισκεφτεί και τον Γενικό Γραμματέα κο Χ.Θεοχάρη.

Γ) στην συνέχεια όλοι οι παρευρισκόμενοι θα μεταβούν σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου (θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά για το ακριβές μέρος το απόγευμα) όπου στις 13.00 θα πραγματοποιηθεί κοινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΟΦΕΕ και των Προέδρων των Ενώσεων ώστε αφ΄ ενός να αξιολογηθεί η μέχρι εκείνη την στιγμή έκβαση των προσπαθειών μας και αφ’ ετέρου να αποφασισθεί ο τρόπος που

θα χρησιμοποιηθεί στην συνέχεια, εάν δεν υπάρχει θετικό αποτέλεσμα, για κλιμάκωση της πίεσής μας.
Συνάδελφε,

Η παρουσία του Προέδρου ή του νόμιμου αντικαταστάτη του στην Ολομέλεια είναι ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ καθώς η πιθανή απουσία νόμιμης εκπροσώπησης Ένωσης θα αποδεικνύει προς τα Μέλη της Ένωσης αλλά και στους Συναδέλφους ότι κάποιοι βάζουν το εγώ πάνω από το εμείς.

Αυτή την φορά ΔΕΝ θα γίνουν αποδεκτές δικαιολογίες για «δουλειά» καθώς η όλη προσπάθεια αποσκοπεί στην διατήρηση της δουλειάς του κάθε Συναδέλφου .

Είμαστε υπόλογοι απέναντι στους Συναδέλφους, την Οικογένειά μας & στους πελάτες μας. Διεκδικούμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ ανθρώπινες συνθήκες εργασίας και το δικαίωμα να κάνουμε σωστά την δουλειά μας.

Φτάνει πια.

Ας σταματήσουν να αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς.

Όλοι οι Πρόεδροι ή οι νόμιμοι αναπληρωτές τους να είναι εκεί στις 11 το πρωί της Πέμπτης.

Επιβεβαιώστε την συμμετοχή σας τηλεφωνικά ή με email στην Γραμματεία μας σήμερα και μέχρι τις 16.00


Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος
Πανίδης Ι. Αβραάμ

Ο Γενικός Γραμματέας
Καμπάνης Βασίλειος
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description Your Name | Ιουλίου 17, 2013 7:59 π.μ. | Reply
ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ....ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.....
image description Your Name | Ιουλίου 17, 2013 7:12 π.μ. | Reply
Ο Χαρούλης μαθαίνω ότι θα κρυφθεί την συγκεκρικμένη μέρα...έχει πολλές δουλειές....αφού αποδιοργάνωσε το σύστημα,τώρα έχει βάλλει στόχο να αποδιοργανώσει κι εμάς μαθαίνω....είναι γνωστό πλέον ότι μας μισεί....όχι ότι είανι ολίγον κομπλεξικός..
image description KALASTY | Ιουλίου 17, 2013 8:43 π.μ. | Reply
Όλοι μαζί μπορούμε αρκεί να θέλουμε!!!
image description I-KARATZ | Ιουλίου 17, 2013 8:10 π.μ. | Reply
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ
image description ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ | Ιουλίου 17, 2013 8:45 π.μ. | Reply
Εκτός από τους Προέδρους να έρθουν και όλα τα μέλη του ΔΣ και όσοι συνάδελφοι μπορούν από την Αθήνα στην διαμαρτυρία έξω από τον Θεοχάρη κι ας μπει η Αντιπροσωπία μόνη της μέσα.

ΝΑ ΔΕΊΞΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΌΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΆ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ.
image description SDS | Ιουλίου 17, 2013 4:25 μ.μ. | Reply
Συμφωνω με τον κ.Σταυρουλακη,
ΟΛΟΙ οι λογιστες τουλαχιστον της Αθηνας αυριο στο Υπ.Οικ.
image description ΣΕΦΕΡ | Ιουλίου 17, 2013 8:57 π.μ. | Reply
ο κυριος Θεοχάρης ας ενημερωθει επισημα απλα και κατανοητά για το ποια είναι η πραγματικότητα.
image description broster | Ιουλίου 17, 2013 8:34 π.μ. | Reply
Μεγάλο μπράβο στη ΠΟΦΕΕ , όσα λάθη και α ν έχει κάνει (και έχει κάνει πολλά) αυτή τι στιγμή δείχνει σοβαρή στάση και πλέον τώρα είναι η σειρά της βάσης να δείξει ότι τόσο καιρό δεν γκρινιάζει απλά .... Για να δούμε λοιπόν , σεβόμαστε τον ευατό μας και τη δουλειά μας ?
image description MARIAZAK | Ιουλίου 17, 2013 9:05 π.μ. | Reply
Eστω και καθυστερημένα .... κάτι προσπαθεί να κάνει η ΠΟΦΕΕ. Ας είναι. Κάθε τέτοια κίνηση πρέπει να την βλέπουμε θετικά και να την υποστηρίζουμε. Ελπίζω και εύχομαι να μας υποστηρίξει όπως πρέπει! Έχουμε δίκιο σε ότι απαιτούμε ( άσχετα τι ανακοινώνει η ΓΓΠΣ για τις εφαρμογές της), οπότε και μόνο αυτό είναι μεγάλο ατού!
image description TAS0S | Ιουλίου 17, 2013 9:11 π.μ. | Reply
Μπράβο , αυτή είναι σοβαρή στάση.
image description ge0 | Ιουλίου 17, 2013 9:17 π.μ. | Reply
Να συνεχισετε ετσι ...χωρις καθυστερησεις και να ειστε αμετακινητοι απο τις θεσεις . δεν διαπραγματευομαστε ..απαιτουμε ! αφου δεν μπορουν αυτοι να βαλουν μια ταξη θα βαλουμε εμεις !
image description ZAKU | Ιουλίου 17, 2013 9:55 π.μ. | Reply
Επιτέλους κάτι κινήται...Ούτε εμείς οι ίδιοι, δεν γνωρίζουμε την Δύναμή μας στο νέο περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί...ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ
image description patra62 | Ιουλίου 17, 2013 9:07 π.μ. | Reply
ειμαστε ΜΑΖΙ ΣΑς
image description gkazan | Ιουλίου 17, 2013 9:12 π.μ. | Reply
Όλα καλά και ωραία, καιρός ήταν να κουνηθούν από την παράλυσή τους τα όργανα των λογιστών, ωστόσο, αυτό τι χρειάζεται;;;
"αντιπροσωπεία του Προεδρείου του Δ.Σ. και των Προέδρων να συναντηθεί αρχικά με τον εκπρόσωπο της Τρόικας για να του επιδώσουμε υπόμνημα – ψήφισμα διαμαρτυρίας και να του τονίσουμε ότι δεν μας επιτρέπουν να κάνουμε σωστά την δουλειά μας"

Πάμε κατ' ευθείαν στον πραγματικό μας "προϊστάμενο" για να διαμαρτυρηθούμε; Νομιμοποιούμε τους τοποτηρητές μας; Πάμε στον διευθυντή του σχολείου για να πούμε οτι "Δεν μας παίζουν τα άλλα παιδάκια;"

Τι στο διάολο ανακατεύουμε την Τρόικα, όταν θα βγεί μετά από καμιά δυο μέρες ο Χαρούλης και πει οτι "Τι να κάνουμε, τα είπατε και με την Τρόικα, έδειξαν κατανόηση αλλά δεν μπορεί να εκτροχιαστεί το πρόγραμμα διάλυσης, συγνώμη, σταθεροποίησης της Ελληνικής κοινωννίας, ε εννοώ οικονομίας και αναγκαστικά δεν μπορούμε παρά να δώσουμε ολιγοήμερη παράταση"....
image description ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ | Ιουλίου 17, 2013 2:14 μ.μ. | Reply
Συμφωνώ..
image description θα ειμαστε εκει | Ιουλίου 17, 2013 9:42 π.μ. | Reply
αυριο θα ειμαστε και εμεις εκει. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!
Η δυναμη μας ειναι μεγαλύτερη των κυβερνησεων για να μην ξεχνιωμαστε
image description gpap | Ιουλίου 17, 2013 9:36 π.μ. | Reply
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Αύριο το πρωί θα είμαστε παρόντες στο ραντεβού που καθορίστηκε από την ΠΟΦΕΕ, έξω από το Υπουργείο Οικονομικών. Υπάρχει ένας μύθος που λέγεται από τους παλιούς: "ψοφάει η γίδα, αλλά την ουρά την έχει προς τα επάνω. Έχουν καταλάβει ότι αυτή η πρωτοφανή κινητοποίηση - αγανάκτηση - εξοργισμός όλων των συναδέλφων πηγάζει από τον άθλιο τρόπο με τον οποίο μας αντιμετωπίζουν, αλλά παρ' όλα αυτά η μύτη ψηλά, λες και -ακόμη και τώρα- το παν είναι θέμα πρεστίζ και όχι πραγματική ανάγκη για επίλυση του προβλήματος.
image description AENAOS KINOUMENOS | Ιουλίου 17, 2013 10:22 π.μ. | Reply
Απορώ γιατί ακόμα δεν έχει κινηθεί δικαστικά η ΠΟΦΕΕ εναντίων του ΓΓ και του Υπουργού Οικονομικών για αυτή την πρωτοφανή ξεφτύλα που ζούμε σαν επαγγελματίες και σαν άνθρωποι.
image description NIKOS R | Ιουλίου 17, 2013 10:39 π.μ. | Reply
ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΥΡΙΟ !!!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !!!
ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ !!!
image description xaxaxaxaxaxaxa | Ιουλίου 17, 2013 10:56 π.μ. | Reply
Θεοχάρης: Δε θα παραταθούν οι προθεσμίες υποβολής των φορολογικών δηλώσεων
Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό ο κ. Θεοχάρης επανέλαβε ότι δεν υπάρχουν τεχνικά προβλήματα στην ηλεκτρονική υποβολή των δηλώσεων.

«Δεν υπάρχει σκέψη για παράταση» των προθεσμιών υποβολής των φορολογικών δηλώσεων, ξεκαθάρισε ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, Χάρης Θεοχάρης.

Μιλώντας σήμερα σε τηλεοπτικό σταθμό ο κ. Θεοχάρης επανέλαβε ότι δεν υπάρχουν τεχνικά προβλήματα στην ηλεκτρονική υποβολή των δηλώσεων.

Σημειώνεται ότι και η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων διέψευσε χθες τα περί «υπερφόρτωσης» των συστημάτων της.

Ανέφερε ότι από τις 25 Ιουνίου μέχρι και τη Δευτέρα, οι ημερήσιες υποβολές φορολογικών δηλώσεων κυμαίνονται μεταξύ των 65 και 75 χιλιάδων Ε1 τις εργάσιμες ημέρες και 35.000 με 40.00 τα Σαββατοκύριακα, περίπου στο μισό της δυναμικότητας και της αντοχής του συστήματος το οποίο μπορεί να ξεπεράσει τις 150.000 υποβολές ημερησίως.

Δημοσίευση: 17/07/2013 - 08:26

Πηγή: http://www.skai.gr/news/greece/article/237885/theoharis-de-tha-paratathoun-oi-prothesmies-upovolis-ton-forologikon-diloseon/#ixzz2ZHfNjoQw

image description klark | Ιουλίου 17, 2013 10:19 π.μ. | Reply
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΚΟΥΣΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΤΟ SKAI ΟΤΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ 22/07. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΕΩΣ 30/8 ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΖΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ, ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΛΟΚΑΡΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ... ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ
image description ΝΟΡΑ | Ιουλίου 17, 2013 10:20 π.μ. | Reply
" αντιπροσωπεία του Προεδρείου του Δ.Σ. και των Προέδρων να συναντηθεί αρχικά με τον εκπρόσωπο της Τρόικας για να του επιδώσουμε υπόμνημα – ψήφισμα διαμαρτυρίας και να του τονίσουμε ότι δεν μας επιτρέπουν να κάνουμε σωστά την δουλειά μας " ???
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ κ.κ της ΠΟΦΕΕ ?
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ απο τους ανελεητους δυναστες εκτος απο το να κανετε δημοσιες σχεσεις ?
ΔΕΙΞΤΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΘΕΝΑΡΗ ΣΤΑΣΗ και κινητοποιηστε εμας, τους απλους συναδελφους σας, που μας εκπροσωπειτε .
ΑΠΑΙΤΕΙΣΤΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ για την εφαρμογη του Νομου.
Αλλωστε αυτον τον Νομο δεν καλουμαστε να υλοποιησουμε λογω ιδιοτητας ?
ΕΝΩΣΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΜΕ ΕΜΑΣ .
ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΑΝ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ
Α Ξ Ι Ο Π Ρ Ε Π Ε Ι Α !!!!!!
image description AFRODITE70 | Ιουλίου 17, 2013 10:54 π.μ. | Reply
+1 RESPECT
image description ge0 | Ιουλίου 17, 2013 10:22 π.μ. | Reply
αυτα οτι δεν θα βαζουν προστιμα και οτι θα δειξει το υπουργειο ανοχη τα ακουω βερεσε ... το θεμα ειναι ηθικο να δουλευουμε σε σωστες συνθηκες και να μην συμπεριφεροντε ως ανυπαρκτοι ...να αναλαβουν τις ευθυνες και να φυγουν απο μανω μας και η ευθυνη και το αγχος ..... δεν πρεπει να συμβιβαστουμε με τιποτα τεοιο .... παρα μονο με επαναπροσδιορισμο των καταληκτικων ημερομηνιων λαμβανωντας υπο οψη των γεγονοτων ....
image description ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ | Ιουλίου 17, 2013 2:08 μ.μ. | Reply
Αυτή είναι όλη η ουσία.
image description BAS | Ιουλίου 17, 2013 11:01 π.μ. | Reply
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ,
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΦΕΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ "ΑΓΩΝΕΣ" ΚΑΝΕΙ ΑΥΡΙΟ την Πέμπτη 18/7 και ώρα 11.00 π.μ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ "ειρηνική συγκέντρωση του Δ.Σ. της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. και των Προέδρων των Ενώσεων Μελών και Μη Μελών στο πεζοδρόμιο απέναντι από την είσοδο του Υπουργείου Οικονομικών όπου στεγάζεται η αντιπροσωπεία της Τρόικας και ο Γενικός Γραμματέας" ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΤΩ ΤΑ ΜΟΛΥΒΙΑ - ΣΤΥΛΟ - ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ-* ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ?????
ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΜΗ ΤΗΣ ΠΟΦΕΕ ΜΗΠΩΣ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ????
image description fotisx | Ιουλίου 17, 2013 11:15 π.μ. | Reply
Επιτέλους να κινητοποιηθούμε και μια φορά δυναμικά και οχι παρακαλώντας συνέχεια.
Αντε να δούμε..
image description thanos | Ιουλίου 17, 2013 11:20 π.μ. | Reply
Συνάδελφε ge0 συμφωνώ αλλά να σε διορθώσω σε κάτι σημαντικό.
Όχι επαναπροσδιορισμό καταληκτικών ημερομηνιών.
Επαναπροσδιορισμό καταληκτικής ημερομηνίας.
image description Your Name | Ιουλίου 17, 2013 11:06 π.μ. | Reply
ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ Η ΠΟΦΕΕ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΑΡΓΑ,ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙ ΠΟΥ ΕΛΗΦΘΗΣΑΝ...ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ,ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΑΓΩΓΗ...ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΙΛΛΙΓΚΟ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΛΑΘΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο TWITTER ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ
image description γρηγορης | Ιουλίου 17, 2013 11:38 π.μ. | Reply
αδικος κόπος παιδια! ο θεοχαρης μίλησε! τελος!
image description 456 | Ιουλίου 17, 2013 11:41 π.μ. | Reply
οχι ηττοπαθειες
image description BASIC78 | Ιουλίου 17, 2013 11:01 π.μ. | Reply
Κε Εισαγγελευ τα σεβη μου !
ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙΤΕ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ?
image description sarakenides | Ιουλίου 17, 2013 12:54 μ.μ. | Reply
αν ειχε σκοπο να το κανει θα το ειχε ηδη κανει
image description thanos | Ιουλίου 17, 2013 12:41 μ.μ. | Reply
Όταν κάτι δεν δημοσιοποιείται, αγαπητέ συνάδελφε,πώς να το μάθει ο Εισαγγελέας για να επέμβει, έστω, και αυτεπάγγελτα.Όταν το ακούσει ή το διαβάσει τότε βεβαίως μπορεί.
Μέχρι και τώρα όμως και μέχρι να ακουστούν οι φωνές μας προς τα έξω και να δημοσιοποιηθεί το πρόβλημα ,η παρανομία του ΥΠΟΙΚ περιορίζεται εντός των συνόρων της οικογένειας των λογιστών
εκτός κι αν κάποιος εισαγγελικός λειτουργός επισκεπτόταν πότε-πότε το TAXHEAVEN και είχε
την ανάλογη πληροφόρηση.
image description thanos sos | Ιουλίου 17, 2013 12:32 μ.μ. | Reply
nooz.gr
news247
zougla.gr
Θεοχάρης στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤΕΝΑ.
Καμιά σκέψη για παράταση των δηλώσεων.Το taxis λειτουργεί χωρίς προβλήματα.Κάντε τις
δηλώσεις μέσα στις καθορισμένες ημερομηνίες. Λάβαμε μέχρι τώρα 2,000,000.Προχωρούμε σε
μαζικές εκκαθαρίσεις.
ΚΙ ΕΓΩ ΡΩΤΑΩ.Πού είναι μια τηλεφωνική παρέμβαση εκείνη την στιγμή στο κανάλι από την
ΠΟΦΕΕ και να κάνει κανέναν χρόνο ο Χάρης να ξαναβγεί στην ΤV ;
image description Your Name | Ιουλίου 17, 2013 1:37 μ.μ. | Reply
Η κινητοποιηση που εξηγγειλε η ΠΟΦΕΕ πρεπει να υποστηριχθει οπωσδηποτε! Ειναι θεμα αξιοπρεπειας για τον κλαδο μας,διοτι ολες αυτες οι εργασιες που μας εχουν φορτωσει, ειναι ανθρωπινως αδυνατον να εκτελεστουν στις προθεσμιες που θελουν.Η ΓΓΠΣ μας κοροιδευει καταμουτρα!!(για τις καθυστερησεις των πολλων προηγουμενων ημερων δεν λενε τιποτα, μας "ανεβαινει" το αιμα στο κεφαλι με αυτα που ανακοινωνουν,θα μας στειλουν στα.. ραντζα.!!...)

Το πρωι στην τηλεοραση του ΣΚΑΙ και στον Δημητρη Οικονομου , μιλησε ο κος Γιωργος Κορομηλας και περιεγραψε με αφοπλιστικη ειλικρινεια και σαφηνεια την κατασταση που βιωνουν σημερα οι λογιστες-φοροτεχνικοι,προτεινε δε σαν καταληκτικη-ρεαλιστικη ημ/νια την 30/09, ανεξαρτητως-εννοειτε-ΑΦΜ.
Μπραβο στον κο Κορομηλα που αναδειχνει τα προβληματα με την εγκυροτητα και την σιγουρια του ειδικου που θελει πραγματικα να βοηθησει τους συναδελφους του! (σε αντιθεση με αλλους ...τηλεαστερες που βγαινουν στο "γυαλι" αποκλειστικα για δημοσιες σχεσεις...Αμπελιωτο-Μπογρακο-Παντελο-Μουζακο...κ.λ.π.,αντε να μην πω τιποτα παραπανω ,και να μην με συγχωρουνε.!!.)
image description βασιλειοσ | Ιουλίου 17, 2013 2:50 μ.μ. | Reply
πραγματικα ο κ Κορομηλας ειναι απο τους καλυτερους συναδελφους που εχω γνωρισει (οχι προσωπικα) και παντα οτι λεει ειναι σωστα τεκμηριωμενο.
image description CAP | Ιουλίου 17, 2013 1:26 μ.μ. | Reply
Θεωρώ πως όσοι συνάδελφοι νιώθουν ότι απειλείται η αξιοπρέπειά τους , επιτέλους ας αφήσουμε τα γραφεία και να είμαστε ΟΛΟΙ εκεί .
image description ola kala | Ιουλίου 17, 2013 1:21 μ.μ. | Reply
Πάντως εδώ και 20 λεπτά το Taxis μας ζητά συγγνώμη που δεν μπορεί να μας εμφανίσει τη σελίδα του ΦΠΑ. Όλα καλά λοιπόν κύριε Θεοχάρη ε?

https://www1.gsis.gr/taxisnet/vat/protected/displayDeclarationTypes.htm
image description ΝΟΡΑ | Ιουλίου 17, 2013 2:23 μ.μ. | Reply
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΛΙΓΩΡΙΑΣ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ.
Η μη βεβαιωση και εισπραξη εσοδων ( εστω απο τους υπερχρεωμενους πολιτες) δημιουργει επιπροσθετο προβλημα στην παρουσα οικονομικη κατασταση.
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΥΣΤΕΡΟΥΝ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΡΑ ΠΑΡΤΕ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ .....Κανω λαθος ???
image description ΑΓΡΙΝΙΟ | Ιουλίου 17, 2013 2:49 μ.μ. | Reply
Σας ζητάμε συγνώμη!
Δε μπορούμε να εμφανίσουμε την ιστοσελίδα που ζητήσατε (Κωδικός σφάλματος 500)
Κάποιο πρόβλημα σχετικό με τη διεύθυνση (URL) ή τον εξυπηρετητή δικτύου εμποδίζει την εμφάνιση της ιστοσελίδας. Σας παρακαλούμε να προσπαθήσετε αργότερα.
Σας ευχαριστούμε


Αρχική Σελίδα

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΘΕΟΧΑΡΗ...... ΑΠΟΣΤΟΛΗ Ε7
image description ΣΕΡΡΕΣ | Ιουλίου 17, 2013 2:32 μ.μ. | Reply
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ..!!!!ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ Δ Ε Ν ..ΥΠΑΡΧΕΙ ΤAXIS!!!!!!!!!
image description ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ | Ιουλίου 17, 2013 2:36 μ.μ. | Reply
Όλοι αύριο εκεί.
image description babist | Ιουλίου 17, 2013 2:59 μ.μ. | Reply
Και γιατί δεν κάνει μήνυση η ΠΟΦΕΕ και με την παρουσία εισαγγελέα να πιστοποιηθεί η δυσλειτουργία του taxisnet ?
image description ΑΓΡΙΝΙΟ | Ιουλίου 17, 2013 3:46 μ.μ. | Reply
Και γιατί δεν κάνει μήνυση η ΠΟΦΕΕ και με την παρουσία εισαγγελέα να πιστοποιηθεί η δυσλειτουργία του taxisnet ? ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ????

ΟΛΟΙ ΡΩΤΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕ
image description gpap | Ιουλίου 17, 2013 3:40 μ.μ. | Reply
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Όσοι μπορείτε να είστε εκεί μαζί μας αύριο το πρωί στις 11:00.
Όλοι όμως μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια μένοντας σταθεροί στην απόφαση περί αποχής από την υποβολή των δηλώσεων - σε πρώτη φάση μέχρι τις 22/07-.
(παρεμπιπτόντως, στα 21 έτη που ασκώ το επάγγελμα, είναι η πρώτη φορά που βλέπω κάτι τόσο ομαδικό και με τέτοια στήριξη - λες να ήρθε ο καιρός και να καταλάβαμε ποιοι τελικά ήμαστε και την δύναμη που έχουμε??)
image description Marty | Ιουλίου 17, 2013 3:30 μ.μ. | Reply
Ω ΤΙ ΧΑΡΑ! ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΚΙΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΣΟΝ.ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΧΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ.ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΤΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ?ΤΟΝ ΘΕΟΧΑΡΗ?ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΚΡΟΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ?.ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΗ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ .ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΠΟΦΕΕ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΞΑΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ.
image description tomas | Ιουλίου 17, 2013 4:05 μ.μ. | Reply
Εγώ δεν κατάλαβα γιατί η παράταση ζητείται από τον κ. Θεοχάρη και όχι από τον υπουργό.
Στο σπίτι του κρεμασμένου μιλάνε για σχοινί;
image description κωστασ | Ιουλίου 17, 2013 4:31 μ.μ. | Reply
η λυση ειναι απλη.
μη υποβολη φπα μη υποβολη ε7 μη υποβολη ε3 ε1 ε2 ε9 μη υποβολη φεε φμυ εως 30/8/2013.
καταρευση εσοδων κρατους.
οσοι λογιστες στελνουν δηλωση το οεε θα εμφανιζει την αδεια του οτι εχει οφειλες και ας μην εχει ετσι αυτοματα κλειδωνετε ο κωδικος του και δεν μπορει να αποστειλει τιποτα.
ΞΥΠΝΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΛΑΔΟΣ ΒΡΑΖΕΙ.
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ..............
image description ν.π. | Ιουλίου 17, 2013 4:27 μ.μ. | Reply
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΑΝ
ΠΡΟΧΘΕΣ 15/7= 74.000
ΧΘΕΣ 16/7= 46.000
image description TAG | Ιουλίου 17, 2013 4:24 μ.μ. | Reply
Που βρίσκεις τα στοιχεία?
image description KOS | Ιουλίου 17, 2013 6:48 μ.μ. | Reply
Ένα μεγάλο Μπράβο στον Κύριο και Συνάδελφο Γιώργο Κορομηλά!!!
http://www.skai.gr/tv/show?showid=64410
Εκεί κάπου στο 55,30 του video(ώρα 9,10 σημερινή εκπομπή) χωρίς ίχνος υπερβολής
με απόλυτη σοβαρότητα και τεκμηριώση περιέγραψε την πραγματικότητα που μας βασανίζει.....
Και πάλι Μπράβο!!!!
image description ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ | Ιουλίου 17, 2013 6:19 μ.μ. | Reply
Σωστή συνδικαλιστική κίνηση από την ΠΟΦΕΕ .Συμμετοχή χρειάζεται τώρα και όχι άρνηση. Είναι η πιο κατάλληλη στιγμή .Είναι γυμνοί και είμαστε πάνοπλοι.
image description ΠΑΤΡΑ62 | Ιουλίου 17, 2013 6:28 μ.μ. | Reply
MAZI ME THN ΠΟΦΕΕ ΑΠΟΧΗ ,ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ............
image description Your Name | Ιουλίου 17, 2013 7:32 μ.μ. | Reply
Καθε μέρα πρέπει να υπάρχει παρουσία μας στα ΜΜΕ. Αλλώς κάνουν πως δεν ξέρουν τίποτα. Αν γίνει η συγκέντρωση αύριο το πρωι πρέπει να υπάρχουν και κάμερες!!!1
image description gpap | Ιουλίου 17, 2013 8:40 μ.μ. | Reply
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Marty | Ιουλίου 17, 2013 3:30 μ.μ. | Reply
κ.Marty, υπάρχουν και άνθρωποι όπως εσύ. Δικαίωμά σου να λες ότι θέλεις. Άντε με το καλό να σε δω να τραβάς μπροστά και θα σε ακολουθήσω πρώτος. Γράψε όμως και το όνομά σου να ξέρουμε με ποιον μιλάμε.!!!
image description rafale | Ιουλίου 17, 2013 8:34 μ.μ. | Reply
Το καλό το δειαβάσατε ? απαγορεύονται οι συναθροίσεις αύριο...
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231257929
image description ggg | Ιουλίου 17, 2013 9:30 μ.μ. | Reply
wraia doulevei to taxis
image description gian3 | Ιουλίου 18, 2013 10:04 μ.μ. | Reply
ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η ΠΟΦΕΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ; Η' ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ; ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ; ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΚΑΤΙ Η' ΦΑΓΑΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ; ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ; ΠΟΦΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.......
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο