Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν. Κεφαλληνίας και Ιθάκης - Απαίτηση παράτασης προθεσμιών φορολογικών δηλώσεων

ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

ΠΡΟΣ

1. ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Γ.ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ
2. ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Γ. ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ
3. ΓΓ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ Χ. ΘΕΟΧΑΡΗ

ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ

Σε σχετική ερώτηση προς τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων εσόδων, εάν υπάρχει σκέψη για παράταση στις ημερομηνίες υποβολής των φορολογικών δηλώσεων όπως αναφέρουν σχετικά δημοσιεύματα εφημερίδων αλλά και Ιστοσελίδων ενημέρωσης, ο Χάρις Θεοχάρης απάντησε αρνητικά λόγω όπως αναφέρει μνημονιακής υποχρέωσης.

Η ηγεσία του υπουργείου οικονομικών έκανε τα πάντα για να ταλαιπωρήσει, αποσυντονίσει, εκνευρίσει αλλά και να φέρει στα όρια νευρικής κρίσης τους πάντες .

Μέχρι σήμερα οι αλλαγές στο χρόνο υποβολής φορολογικών δηλώσεων έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενης χρονιάς. Βρισκόμαστε στα μέσα του καλοκαιριού και οι φορολογούμενοι ,ιδιαίτερα οι ηλικιωμένοι δυσκολεύονται να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τον επιπλέον λόγο ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες υπολειτουργούν λόγω διακοπών.

Τι να πρωτοθυμηθούμε από την υπέροχη αυτή φορολογική χρόνια που διανύουμε;

Τις συνεχείς αλλαγές μέχρι την τελευταία στιγμή ;

Την υπερφόρτωσης του συστήματος της ΓΓΠΣ με αποτέλεσμα τη δυσκολία στην αποστολή των φορολογικών δηλώσεων και όχι μόνο αυτών αλλά όλων των εφαρμογών και το χάσιμο πολύτιμου χρόνου από τους συναδέλφους .Λογιστές – Φοροτεχνικούς?

Για την καθυστέρηση της έναρξης υποβολής των εν λόγω δηλώσεων και τα προβλήματα που υπάρχουν μόνο οι φορολογούμενοι και οι Λογιστές – Φοροτεχνικοί δεν ευθύνονται

Κύριοι του ΥΠΟΙΚ, πιστεύουμε ότι είναι πολύ σημαντικό όταν προσδιορίζονται οι οποιεσδήποτε καταληκτικές ημερομηνίες να μην μεταφέρουν εξαρχής το μήνυμα στους φορολογούμενους ότι δεν θα τηρηθούν

Για τον λόγους αυτούς ΑΠΑΙΤΟΥΜΑΙ παράταση όλων των φορολογικών αντικειμένων που λήγουν μέσα στο 2013 έως το τέλος του χρόνου έτσι ώστε νοικοκυρεμένα , ανθρώπινα και με άνεση χρόνου να κάνουμε σωστά την δουλειά μας

Επίσης συμπορευόμαστε με απόφαση και άλλων συλλόγων με την Μη Υποβολή (ή την προσωρινή αποθήκευση στην Γ.Γ.Π.Σ.) Φορολογικών Δηλώσεων των πελατών σας από αύριο 16/07 μέχρι και την Δευτέρα 22/07/2013.


Το ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΣΠ ΜΑΡΚΑΤΟΣ

ΤΑ ΜΕΛΗ
Δ.ΚΟΡΣΙΑΝΟΣ
Π.ΤΖΑΝΑΤΟΣ
Δ.ΣΠΑΝΟΣ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description stefos | Ιουλίου 16, 2013 2:34 μ.μ. | Reply
Αυτό ακριβώς! Δεν παρακαλούμε ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ!
image description STM | Ιουλίου 16, 2013 3:55 μ.μ. | Reply
+1 .Αλλά όταν λέμε ΟΛΟΙ, εννοούμε ΟΛΟΙ !!!
image description spirosvii | Ιουλίου 16, 2013 3:05 μ.μ. | Reply
ΑΠΑΙΤΟΥΜΑΙ ή απαιτούμε;
image description YES! | Ιουλίου 16, 2013 5:51 μ.μ. | Reply
Συνάδελφοι συμπατριώτες μου ΜΠΡΑΒΟ!!!
image description ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ | Ιουλίου 16, 2013 10:10 μ.μ. | Reply
Καλή δύναμη συνάδελφοι !!
image description elias stratakis | Ιουλίου 17, 2013 2:51 μ.μ. | Reply
Πλησιένουμε!!!!
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο