Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Με αλλαγές θα επαναλειτουργήσει η υπηρεσία προβολής στοιχείων Μη Φυσικών Προσώπων και Φυσικών Προσώπων Επιτηδευματιών

Με αλλαγές θα επαναλειτουργήσει η υπηρεσία προβολής στοιχείων Μη Φυσικών Προσώπων και Φυσικών Προσώπων Επιτηδευματιών

Με αλλαγές θα επαναλειτουργήσει η υπηρεσία προβολής στοιχείων Μη Φυσικών Προσώπων και Φυσικών Προσώπων Επιτηδευματιών όπως δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας Πληροφοριακών συστημάτων Κος Χάρης Τσαβδαρής.
Συγκεκριμένα για να χρησιμοποιήσει κάποιος την υπηρεσία θα χρειάζεται πλέον εγγραφή σε αυτής  και αποδοχή των όρων χρήσης.

Ωστόσο ο Γενικός Γραμματέας δεν προσδιόρισε τον χρόνο στον οποίο θα τεθεί σε λειτουργία ξανά η συγκεκριμένη υπηρεσία.

 
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description Ξενυχταωω | Ιουλίου 16, 2013 2:03 π.μ. | Reply
Προφανώς με την προηγούμενη "χύμα" εφαρμογή, κάποιοι έφτιαξαν bots που αντλούσαν στοιχεία μαζικά. Φαίνεται να είναι τόσο ψαγμένοι κομπιουτεράδες που δεν το φαντάστηκαν, μέχρι που έγινε (όπως φαίνεται). Ελπίζω απλά να ήταν πολύ απασχολημένοι με άλλα και την πάτησαν (όπως και εμείς κάποιες φορές). Από την αρχή έπρεπε να γίνεται επώνυμη η χρήση. (Άσχετο: και ο κος Τσαβδαρής λέγεται Χάρης. Γέμισε Χάρηδες η ΓΓΠΣ... Θυμάστε τον Χάρρυ Κλύν? -> "Χάρη μου αγόρι μου, πες μου τι μου κάνεις? - Χάρη σου κάνω!"
image description takyr | Ιουλίου 16, 2013 10:04 π.μ. | Reply
Φυσικά και το είχαν ξεσκίσει το θέμα τα bots. Αφού οι τύποι είναι άσχετοι. Η (κατάκοιτη) γιαγιά μου θα το χειριζόταν καλύτερα... Θέλω να ξέρω τι θα κάνουν με τα site τύπου greekafm.com που ήδη δουλεύουν εδώ και καιρό. Τώρα το θυμήθηκαν για τα προσωπικά δεδομένα;
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο