Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Αποδοχή αιτήματος του ΣΒΒΕ και μη συμπερίληψη διάταξης για τη μη έκπτωση τόκων από δάνεια στον υπό ψήφιση Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος

Την ιδιαίτερη ικανοποίηση του επιχειρηματικού κόσμου της Βορείου Ελλάδος, εξέφρασε με επιστολή της η Διοίκηση του ΣΒΒΕ, σήμερα Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013, προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Γ. Στουρνάρα και τον Υφυπουργό κ. Γ. Μαυραγάνη, αφού διαπίστωσε τη μη συμπερίληψη στον υπό ψήφιση Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος διάταξης για τη μη έκπτωση τόκων από δάνεια, η οποία υπήρχε στην αρχική διατύπωση του Κώδικα.

Ο Πρόεδρος του ΣΒΒΕ, κ. Α. Σαββάκης, δήλωσε ότι: «…Η αποδοχή της πρότασης του ΣΒΒΕ για τη μη συμπερίληψη της συγκεκριμένης διάταξης στον νέο Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος αποκαθιστά μια κατάφωρη αδικία σε βάρος των επιχειρήσεων της χώρας, η οποία με την απόφαση αυτή αίρεται παντελώς…»
Θεσσαλονίκη, 10 Ιουλίου 2013
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο