Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Απάντηση της Π.Ε.Φ.Ε. προς την Α.ΚΙ.Ο.Ε.

(Π.Ε.Φ.Ε.)
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ
ΣΕΠΟΛΙΩΝ 9, ΠΛ.ΑΤΤΙΚΗΣ Τ.Κ. 104 45 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ: 210.8820002, 210.6124.910
FAX:210.6140.024
ΚΙΝ.: 6948351478
E-mail: [email protected]

Αθήνα 8/7/2013

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
    
Πριν λίγες μέρες αναγνώσαμε μια ακόμα  επιστολή της ΑΚΙΟΕ (υπογραφόμενη από τον Πρόεδρο της κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΛΕΒΙΖΑΚΗ)  με θεματολογία συνηθισμένη.
    
Η επιστολή αναφέρεται γενικότερα στην Διοίκηση του  Ο.Ε.Ε. με έμφαση στην  «απόλυτη κατάρρευση του Ο.Ε.Ε.» και «θρήνος και οδυρμός για το επάγγελμα μας που έχει προκύψει».
    
Πρoς μεγάλη έκπληξη ,ο κ.Αλεβιζάκης αποδίδει ευθύνες σε όλους τους άλλους (ΠΑΣΚΟ – ΔΗΚΙΟ – ΠΟΦΕΕ – ΕΠΟ – Λογιστές που βγαίνουν στην τηλεόραση) και καμία στην ΑΚΙΟΕ στην οποία ηγείται. Δεν θυμάται φαίνεται ότι με την δική του ψήφο στήριζε ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ τις κομματικές παρατάξεις. Ξέχασε ότι ήταν πάντα, από το 1989, στην Διοίκηση του Επιμελητηρίου ,  είτε  Αντιπρόεδρος  του είτε Γενικός Γραμματέας του Ο.Ε.Ε., και ότι επί των ημερών του ήλθε  η «απόλυτη κατάρρευση του Ο.Ε.Ε.» και ο «θρήνος και οδυρμός για το επάγγελμα μας που έχει προκύψει».
   
Τί έκανε όλα αυτυά τά χρόνια;
Maw verse  σε Βόρειους και Νότιους, και η ΚΑΡΕΚΛΑ, «ΚΑΡΕΚΛΑ»
Εσείς αναθεωρείτε το ρητό ως εξής «κόρακας κοράκου μάτι......βγάζει»
Συνεργάστηκε με όλα τα Κόμματα εξουσίας  (ΠΑΣΚΟ , ΔΗΚΙΟ).
Και το αποτέλεσμα το είδαμε όλοι : ΜΗΔΕΝ‼‼
     
Μην παραπονείται λοιπόν κι από πάνω. Μην ρίχνουν τις ευθύνες σε ΟΛΟΥΣ τους άλλους εκτός από τόν εαυτό του  γιατί κανένας δεν είχε εξουσία στα χέρια του εκτός από αυτόν.
    
Τώρα ήλθε η ώρα να απολογηθεί στους ψηφοφόρους του , φοροτεχνικούς Λογιστές. Τώρα θα τούς εξηγήσει γιατί τα τελευταία τρία χρόνια σιωπούσε , ήταν εκτός πραγματικότητας , γιατί δεν φρόντισε να ενώσει τους φοροτεχνικούς. Και όταν λέμε «να ενώσει» δεν εννοούμε  να τούς καλέσει , υπεροπτικά, κάτω από την ομπρέλα της ΑΚΙΟΕ , αλλά να συμπράξει συμβιβαστικά μαζί τους , πράγμα που δεν έκανε.
   
Η ιστορία κατέγραψε τον κο Αλεβιζάκη σαν τον άνθρωπο που του δόθηκε η ευκαιρία να νικήσει την δημοσιοϋπαλληλική αντίληψη του θαψίματος του ΟΕΕ , και εκείνος προτίμησε την καρέκλα και την βολή του.
 
Εμείς, παρ όλα αυτά,  δεν αδρανήσαμε  Στις 27/6/2013 δημιουργήσαμε έναν νέο  φορέα με την επωνυμία Ενωτική Συντονιστική Κίνηση Οικονομολόγων (Ε.Σ.Κ.Ο.) Επικεφαλής της οποίας ορίστηκε –  ο Πρόεδρος ο κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΣΑΡΗΣ, διακεκριμένος φοροτεχνικός και  Πρόεδρος του Συλλόγου Οικονομολόγων  Λογιστών Πειραιά (ΣΟΛΠ).
     
Με τον φορέα αυτό επιδιώκεται η συσπείρωση όλων των ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ  - ΛΟΓΙΣΤΩΝ – ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ με σκοπό την σωστή κατεύθυνση  λειτουργίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος καθώς επίσης και βοήθεια όχι μόνο των συναδέλφων φοροτεχνικών αλλά και των συναδέλφων Δημοσίων Υπαλλήλων οι οποίοι τον τελευταίο καιρό έχουν τεράστια προβλήματα  (περικοπές μισθών  - αβεβαιότητα στην δουλειά τους – κατάργηση του εφ’ άπαξ  - μετατάξεις κ.λπ.)
     
Στο ψηφοδέλτιο της Ε.Σ.Κ.Ο. δεν υπάρχει κομματική ταυτότητα. Δίνετε την ψήφο σας ΜΟΝΟ για το καλό του Ο.Ε.Ε., του επαγγέλματος μας και της πατρίδος μας.
   
Εμείς προσκαλούμε όλους τους  συναδέλφους λογιστές – οικονομολόγους , από ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ  - ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ να συνεργαστούν μαζί μας  σ΄ένα κοινό ψηφοδέλτιο. Για να εκλέξουμε από όλες τις παρατάξεις τους καλύτερους.
  
Δεν θέλουμε όσους παρουσιάζονται ως σωτήρες και οδηγούν τους Οικονομολόγος με μαθηματική ακρίβεια στον γκρεμό.
  
Στην διάθεση σας.

Με συναδελφικούς  χαιρετισμούς

ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΝΤΟΥΚΑΚΗΣ            

ΟΡΕΣΤΗΣ ΣΕΙΜΕΝΗΣ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description petrod | Ιουλίου 10, 2013 5:47 μ.μ. | Reply
Αλλαξε ο μανωλιος και εβαλε τα ρουχα του αλλιως......δεν μας χ......ρε Ντουκακη που εγινες και σωτηρας των οικονομολογων τωρα........βρε ουστ!!!
image description Petalios | Ιουλίου 11, 2013 12:29 π.μ. | Reply
Από την στιγμή που δόθηκε το δαχτυλίδι της προεδρίας της Ε.Φ.Ε.Ε.Α στον πολιτικό εκπρόσωπο του Λ.Α.Ο.Σ και ομογάλακτο του Μανούσου , ο ακραίος δεξιός χώρος και οι δυνάμεις που επιθυμούν να εμφανίζονται ως εκπρόσωποι των Λογιστών – Φοροτεχνικών, συμμετέχοντες στις εκάστοτε επιτροπές του Υ.Ο., ως άξιοι διαδρομιστές του , έχασαν κάθε μέτρο του τι λένε , αλλά πολύ περισσότερο του τι κάνουν. Ήδη όμως έχουν αποκαλυφθεί και κριθεί .
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο