Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Ξεκίνησαν οι εργασίες του 1ου Πανελλήνιου Φοροτεχνικού Συνεδρίου

Ξεκίνησαν χθές, Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2006, στην Πτολεμαίδα, οι εργασίες του 1ου Πανελλήνιου Φοροτεχνικού Συνεδρίου, που διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών (Π.Ο.Φ.Ε.Ε.).....

Ξεκίνησαν χθές, Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2006, στην Πτολεμαίδα, οι εργασίες του 1ου Πανελλήνιου Φοροτεχνικού Συνεδρίου, που διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών (Π.Ο.Φ.Ε.Ε.).


Κυρίαρχο θέμα  του συνεδρίου είναι :

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΥ – ΛΟΓΙΣΤΗ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Στο κορυφαίο αυτό επιστημονικό γεγονός που γίνεται στη χώρα μας, συμμετέχουν, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης, εκπρόσωποι των κομμάτων, στελέχη Υπουργείων, στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι παραγωγικών φορέων και Λογιστές – Φοροτεχνικοί,  από όλη τη χώρα.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει δοθεί στη δημοσιότητα, οι επί κύριες ενότητες που θα απασχολήσουν το Συνέδριο, είναι:

α) Τα προβλήματα της φοροδιαφυγής στη χώρα μας, μαζί με τις προτάσεις της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. για τους τρόπους καταπολέμησής της.  

β) Οι Διαμορφούμενες νέες συνθήκες εργασίας των οικονομικών, φοροτεχνικών και λοιπών στελεχών που ασχολούνται στο Δημόσιο και Ιδιωτικό φορέα με την Οικονομική Διαχείριση.

γ) Οι νέες τεχνολογίες και πως είναι δυνατόν να αξιοποιηθούν πλήρως στη λειτουργία των επιχειρήσεων και της Κρατικής Μηχανής, και

δ) Επενδύσεις. Ο ρόλος του Λογιστή-Φοροτεχνικού.
 
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο