Ειδήσεις Ανακοινώσεις ΥΠ.ΟΙΚ. - ΙΚΑ - ΟΑΕΔ

Ανάρτηση συγκεντρωτικών αποτελεσμάτων εσόδων των μηνών Ιανουαρίου-Μαΐου 2013

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
Νίκης 5-7
10180 Αθήνα

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                  
Tηλ.:  210-3332553/4
Fax: 210-3332559
e-mail: [email protected]

Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2013

Δελτίο Τύπου

Στο publicrevenue.gr οι στόχοι και τα δεδομένα των Εσόδων του Α‘ πενταμήνου 2013

Με έμφαση στη συνεχή παρακολούθηση και τη διαφάνεια τα νέα αποτελέσματα

Η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων ενημερώνει ότι στο διαδικτυακό κόμβο της (www.publicrevenue.gr) αναρτήθηκαν τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα εσόδων των μηνών Ιανουαρίου-Μαΐου 2013. Τα στοιχεία προβάλλονται συγκριτικά με τη στοχοθεσία Εισπράξεων και Ελέγχων του Α΄ Εξαμήνου 2013 (διάστημα 6 μηνών). Μέσω αυτής της διαδικασίας τίθενται στη διάθεση του κάθε πολίτη οι στόχοι, αλλά και το ποσοστό επίτευξής τους.

Σημειώνεται ότι ως πρώτο βασικό σημείου αξιολόγησης έχει οριστεί το τέλος του πρώτου Εξαμήνου του 2013, οπότε και θα ελεγχθεί το ποσοστό επιτυχίας των στόχων για την περίοδο αυτή. Οι αναρτήσεις αυτές, πλαισιωμένες από γραφικές παραστάσεις (performance charts), σταδιακά θα εμπλουτιστούν και με τις αντίστοιχες Αναλυτικές Αναφορές (ανά ΔΟΥ) για ολόκληρη την επικράτεια. Τα τελικά αποτελέσματα της επίτευξης των στόχων του Α' εξαμήνου  Ελέγχων-Εισπράξεων,  θα είναι διαθέσιμα εντός του μηνός Ιουλίου).
Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιων Εσόδων, κ. Χάρης Θεοχάρης, αναφορικά με τη δημοσίευση των στόχων δήλωσε: «Βασικός κριτής και παράγοντας της επιτυχίας επίτευξης των στόχων της ΓΓΔΕ είναι ο πολίτης. Για αυτό, στον ιστότοπο της Γενικής Γραμματείας μετά την ανάρτηση των εβδομαδιαίων αποτελεσμάτων επιστροφών των ΔΟΥ, συνεχίζουμε με την ανάρτηση και άλλων στοιχείων προς επίρρωση των δεσμεύσεων μας περί διαφάνειας έναντι των πολιτών».
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο