Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Χατζηδάκης: «Συζητάμε με το ΠΑΣΟΚ για το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές»

«Το ΕΣΠΑ δεν είναι πανάκεια» τόνισε την Πέμπτη από τη συχνότητα του ΒΗΜΑ FM 99,5 ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης στον απόηχο των θετικών στοιχείων για την απορρόφηση κοινοτικών κονδυλίων από την Ελλάδα.

«Η χώρα έχει κατορθώσει από πέρυσι τον Ιούνιο που ήταν στη 18η θέση της ΕΕ στις απορροφήσεις να φτάσει στην 4η θέση» είπε ο Κωστής Χατζηδάκης αλλά συνέχισε: «Το χρηματοδοτικό κενό είναι 18 δις και τα χρήματα του ΕΣΠΑ είναι 4δις. Το ΕΣΠΑ δεν είναι πανάκεια. Δεν ήταν και πριν από την κρίση».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του στον BHMA FM 99,5 ερωτηθείς για το σχέδιο ανοίγματος των καταστημάτων τις Κυριακές, ο υπουργός Ανάπτυξης απάντησε: «Είμαστε πράγματι σε συζητήσεις με το ΠΑΣΟΚ, ώστε να βρούμε έναν κοινό παρονομαστή. Η κατεύθυνση είναι να πάμε σε μια καινούρια εικόνα, γιατί το χρειαζόμαστε για λόγους ανταγωνιστικότητας, για λόγους που σχετίζονται με τον τουρισμό, για λόγους ενίσχυσης της αγοράς».

Πηγή To Βήμα
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο