Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Από «κόσκινο» οι επιστροφές φόρου - Θα αφορούν περιπτώσεις φορολογουμένων με υψηλές δαπάνες διαβίωσης και απότομη μεταβολή της οικονομικής τους κατάστασης

«Μπλόκο» στις επιστροφές φόρου εισοδήματος, ανεξαρτήτως ποσού, βάζει και φέτος το υπουργείο Οικονομικών, δημιουργώντας φορολογούμενους δύο «ταχυτήτων»!

Οι επιστροφές με βάση τη νέα απόφαση (ΠΟΛ. 1146/20.6.2013) του υφυπουργού Οικονομικών, Γ. Μαυραγάνη, θα περνούν όλες από «κόσκινο» στις περιπτώσεις φορολογουμένων με υψηλές δαπάνες διαβίωσης, απότομη μεταβολή της οικονομικής τους κατάστασης, υψηλές αφορολόγητες δαπάνες, καθώς και μεγάλα ποσοστά εξόδων επί του τζίρου.

Δείτε την σχετική εγκύκλιο του ΥΠΟΙΚ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description geo | Ιουλίου 4, 2013 12:37 μ.μ. | Reply
Ακριβώς φίλε μου....μας εχουν πρακρατησει εναμιση χρόνο και παραπάνω τα λεφτά μας...και θα μας τα ζαλίσουν κι ολας...ρε ξυλο που χρειαζονται...με πρωτο πρώτο τον Στραταρχη Στουτρνάρα.Να τους κάνουμε και ποθεν εσχες....που οι μισοι από αυτούς αμφιβαλλω αν εχουν καταθέσει.
image description νικοσ | Ιουλίου 4, 2013 1:34 μ.μ. | Reply
Γιατί αυτοί που είναι μόνο άνεργοι με 0 εισόδημα, πως πρεπει να εμφανίσουν αποδείξεις καταναλωτικές???? Αλλά αφού υπάρχει......... Μαύρο Χρήμα ε? δεν υπάρχει?? ε? το δέχονται !!
image description aa | Ιουλίου 4, 2013 4:41 μ.μ. | Reply
Μην μπερδεύετε τους άνεργους με τους άστεγους. Προφανώς και ζούνε με παλιές αποταμιεύσεις ή βοήθεια από γονείς συγγενείς κτλ. Εξάλλου από τις ίδιες πηγές θα πάρουν και τις αποδείξεις που τους λείπουν. Τα περί μαύρου χρήματος στην Ελλάδα είναι μια μπούρδα
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο