Ειδήσεις Επενδύσεις -αναπτυξιακά

Προσωρινοί πίνακες κατάταξης επενδυτικών σχεδίων Α' κύκλου 2012

ΥΠΑΝ

Τρίτη, 2 Ιουλίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο πλαίσιο των οδηγιών που είχαν δοθεί από τον Υφυπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Νότη Μηταράκη προς τη Γενική Διεύθυνση Ιδιωτικών Επενδύσεων και με βάση τα χρονοδιαγράμματα που είχαν τεθεί, ολοκληρώθηκε η διαδικασία εξέτασης των επενδυτικών σχεδίων της α’ εξαμηνιαίας περιόδου του έτους 2012, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 3908/2011.

Κατόπιν των ανωτέρω, η υπηρεσία κατήρτισε τους σχετικούς πίνακες (ένας πίνακας για τη Γενική Επιχειρηματικότητα, ένας για την Τεχνολογική Ανάπτυξη και 13 πίνακες για τις Περιφέρειες) και τους ανήρτησε προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές να ενημερωθούν μέσω του πληροφοριακού συστήματος για την βαθμολογία και την κατάταξη του επενδυτικού σχεδίου που υπέβαλλαν.

Όπως έχει ανακοινωθεί από τις 10 Ιουνίου 2013 οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης για τα επενδυτικά σχέδια της β’ εξαμηνιαίας περιόδου του 2012 θα αναρτηθούν στις 30/7 και για το σύνολο των Ειδικών Καθεστώτων στις 30/9.


Από το Γραφείο Τύπου
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο