Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Ανακοίνωση κοινωνικής δράσης Λογιστών-Φοροτεχνικών από την Ε.Φ.Ε.Ε.-Α.Π.

ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ-ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Απ.Αναγ.Μον. Πρωτ. Αθηνών 5581/2009 ΑΜ: 27961/Ειδ. 5968/2009
Ρεθύμνης 17 Τ.Κ. 185-33 Πειραιάς – E-mail: [email protected]

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΛΟΓΙΣΤΩΝ-ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Αθηνών Πειραιώς (ΕΦΕΕ-Α.Π.), ύστερα από την αντίστοιχη περσινή προσπάθεια η οποία στέφτηκε με επιτυχία, αποφάσισε να προβεί και φέτος σε ΔΩΡΕΑΝ συμπλήρωση των φορολογικών δηλώσεων οικονομικού έτους 2013 όλων των ευπαθών ομάδων πολιτών, οι οποίοι δοκιμάζονται σκληρά από την  οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας τα τρία τελευταία χρόνια.

Στην πρωτοβουλία αυτή μπορούν να συμμετάσχουν όπως και πέρσι οικειοθελώς, ΟΛΟΙ οι συνάδελφοι Λογιστές-Φοροτεχνικοί, από οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας ή του Πειραιά, χωρίς απαραίτητα να αποτελούν μέλη του Συλλόγου μας και ανεξαρτήτως του τρόπου άσκησης του επαγγέλματός τους (μισθωτοί, ελεύθεροι επαγγελματίες).

Η δράση αυτή θα λάβει χώρα στις 13 και 14 Ιουλίου 2013 στο Κτίριο της Β Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Πειραιά (Δραγατσανίου 9Α), σε αίθουσα η οποία μας παραχωρήθηκε από τον Δήμαρχο Πειραιά κο Βασίλειο Μιχαλολιάκο. Όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε σε αυτήν την πρωτοβουλία, μπορείτε να αποστείλετε τα στοιχεία σας συμπληρώνοντας το επισυναπτόμενο αρχείο στο e-mail του συλλόγου μας [email protected]  και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Θα παρακαλούσαμε όλες οι συμμετοχές να έχουν αποσταλεί έως την Δευτέρα 08-07-2012, ούτως ώστε να υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος οργάνωσης αυτής της προσπάθειας.

Ξέρουμε ότι ίσως βρεθούν πάλι κάποιοι οι οποίοι θα ασκήσουν κακόπιστη κριτική, μα για όλους εμάς όλη αυτή η προσπάθεια δεν είναι παρά μια ελάχιστη πράξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης που όλοι μπορούμε να προσφέρουμε.


Για το Δ. Σ.

Η Πρόεδρος                                              
Ειρήνη Γιαννουλάτου                               

Ο Γενικός Γραμματέας
Σωκράτης Μανωλέλλης
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο