Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Ενωτική Συντονιστική Κίνηση Οικονομολόγων - Διαμαρτυρία στην Γ.Γ.Π.Σ.

Ε. Σ. Κ. Ο.
Ενωτική Συντονιστική Κίνηση Οικονομολόγων
Σεπολίων 9, Πλ. Αττικής , Τ.Κ. 10443, Αθήνα
e-mail: [email protected]
Τηλ: 2108820002
κινητό: 6932273425

Αθήνα 1/7/2013

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Συναδέλφισσες, οι,

Το Υπουργείο Οικονομικών λειτουργεί με απαράδεκτες μεθόδους εις βάρος των λογιστών  - φοροτεχνών , των οικογενειών μας, της υγείας μας και της Ελληνικής οικονομίας.
      
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΘΑ ΕΝΤΟΝΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.
      
Παρά τις επανειλημμένες διαχρονικές ενέργειες των Οργανώσεων Φοροτεχνικών το Υπουργείο Οικονομικών δεν λαμβάνει υπόψη τα προβλήματα του Κλάδου μας αλλά ούτε των φορολογουμένων.
      
Σας καλούμε στις 5/7/2013 ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 πμ σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κτίριο της Γ.Γ.Π.Σ. (Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων ) επί της οδού Χανδρή 1 & Θεσσαλονίκης, Μοσχάτο,  πλησίον Ηλεκτρικού Σταθμού Καλλιθέας.
      
Η παρουσία σας είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.

Α Ν Τ Ι Σ Τ Α Θ Ε Ι Τ Ε

Παρατήρηση:
Από τον καναπέ δεν λύνονται τα προβλήματα.

Μετά τιμής
Για την Συντονιστική Επιτροπή

Ο Πρόεδρος
Ίσαρης Δημήτρης
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description cv | Ιουλίου 1, 2013 5:48 μ.μ. | Reply
ΣΥΜΦΩΝΩ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ !ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΗ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΟΥΛΟΙ ΑΜΙΣΘΟΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ!ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.........
image description ΦΥΛΑΚΗ | Ιουλίου 1, 2013 8:43 μ.μ. | Reply
ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ Ή ΜΟΝΑΧΑ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΩ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ???ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΕΜΒΕΙ ΉΔΗ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ???
image description Your Name | Ιουλίου 2, 2013 12:50 μ.μ. | Reply
Και γιατί στην Γ.Γ.Π.Σ. και όχι στο Υπουργείο?
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο