Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

Πρόσκληση από τον Σύλλογο Οικονομολόγων Αττικής

Οι εξελίξεις στην Παιδεία και στο Οικονομολογικό Επάγγελμα. Οι δραστηριότητες της Κεντρικής Διοίκησης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος για τους Συναδέλφους Λογιστές Φοροτέχνες και η θέση του Υπουργείου Οικονομικών...

 

Συνάδελφε,

 

Στα πλαίσια της ενημέρωσης των συναδέλφων Οικονομολόγων διοργανώνουμε συζήτηση στην Αθήνα στις 18/09/2006 στο Ξενοδοχείο Athens Imperial στην οδό Αχιλλέως και Μεγ. Αλεξάνδρου Πλατεία Καραϊσκάκη και ώρα 8:00 μ.μ.

 

ΘΕΜΑ: Οι εξελίξεις στην Παιδεία και στο Οικονομολογικό Επάγγελμα.

Οι δραστηριότητες της Κεντρικής Διοίκησης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος για τους Συναδέλφους Λογιστές Φοροτέχνες και η θέση του Υπουργείου Οικονομικών.

 

Στην συζήτηση θα βρίσκονται και θα ενημερώσουν τους συναδέλφους οι:

 

Αλεβιζάκης Παναγιώτης: Γ.Γ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και εκπρόσωπος της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ   ΚΙΝΗΣΗΣ  ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ   ΕΛΛΑΔΑΣ.

Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Οικονομολόγων Ελευθέρων Επαγγελματιών Ελλάδας.

 

Χρυσάφης Σωτήρης: Μέλος της Συνέλευσης των Αντιπροσώπων του Ο.Ε.Ε.

Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου των Οικονομολόγων.

 

Κούκουνας Κων/νος: Μέλος της Συνέλευσης των Αντιπροσώπων του Ο.Ε.Ε.

Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου των Οικονομολόγων.

 

 

 

 

ΜΕ ΤΙΜΗ

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ  ΑΤΤΙΚΗΣ

 

ΓΑΜΒΕΤΤΑ  4   ΑΘΗΝΑ  Τ.Κ. 10678 - ΤΗΛ. 210 – 3826627 - Fax     210 – 3826928

Email: [email protected]

 
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο