Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

«Σπάει» στα τρία η δόση των 8,1 δισ. ευρώ

Στα τρία φαίνεται ότι θα «σπάσει» η επόμενη μεγάλη δόση των 8,1 δισ ευρώ απ' τα δάνεια της τρόικα σε μία προσπάθεια να ξεπεραστούν τα τα προβλήματα στις διαπραγματεύσεις και να δοθεί χρόνος στην Ελλάδα ώστε να δρομολογήσει τις δράσεις που έχουν "κολλήσει" στο Δημόσιο, στον ΕΟΠΥΥ και στον Φόρο Ακινήτων.

Μάλιστα οι επιμέρους δόσεις θα αποδεσμεύονται μετά την υλοποίηση συγκεκριμένων προαπαιτούμενων δράσεων, οι οποίες θα συμφωνηθούν κατά τη διάρκεια του νέου γύρου διαπραγματεύσεων μεταξύ της κυβέρνησης και των επικεφαλής της τρόικας που αρχίζει σήμερα στην Αθήνα.

Με ανοιχτά τα μέτωπα της κινητικότητας των 12.500 δημοσίων υπαλλήλων, της κάλυψης του δημοσιονομικού κενού ύψους άνω του 1 δισ. ευρώ για το τρέχον έτος υπό το βάρος των ελλειμμάτων του ΕΟΠΥΥ και της υστέρησης των φορολογικών εσόδων αλλά και της κατάρτισης του τελικού σχεδίου για τον νέο φόρο στα ακίνητα, είναι εξαιρετικά δύσκολο έως απίθανο να κλείσει η διαπραγμάτευση μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας.

Πηγή Ημερησία
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο