Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Οι λογιστές θα στέλνουν δηλώσεις από την παραλία


Ο Γεώργιος Χριστόπουλος στο Mega Σαββατοκύριακο

-Κάθε μέρα πρέπει να υποβάλλονται 100.000 δηλώσεις .Το σύστημα θα αντέξει?
-Η καθυστέρηση των δηλώσεων έχει επιπτώσεις σε 70.000 λογιστικά γραφεία που ξενυχτούν για υποβάλουν δηλώσεις σε ένα σύστημα που υπολειτουργεί.
-Οι λογιστές θα στέλνουν δηλώσεις από την παραλία

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα της ΕΦΕΕΑ Γιώργου Χριστόπουλου
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description μην αγχωνεστε | Ιουνίου 30, 2013 3:54 μ.μ. | Reply
Με τη νέα διαβούλευση του ΥΠΟΙΚ εισάγεται ο περίφημος "ΜΟΡΦΟΤΥΠΟΣ" των παραστατικών Χονδρικής και Λιανικής. Ο μορφότυπος περιλαμβάνει ανάλυση ανα είδος και άλλες χρήσιμες πληροφορίες όπως συντεταγμένες τόπου έκδοσης. Το κορυφαίο είναι πως η συλλογή των δεδομένων προβλέπεται να ανατεθεί σε παρόχους -εργολάβους. Πρακτικά λοιπόν στοιχεία όπως καταναλωτικές συνήθειες ή ακόμη και η φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνει κάποιος θα είναι πληροφορία ¨εμπόρευμα" στην διάθεση του κάθε παρόχου.
ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΟΛΠΩΝ.
Διαβάστε λίγο να ενημερωθείτε : http://www.opengov.gr/minfin/?p=3458
Οχι μονο θα γινονται δηλώσεις απο την παραλία, θα κόβεται και το παραστατικό επιτόπου, και βάσει των συντεταγμένων της παραλίας θα υπολογίζεται το φολογηταίο εισόδημα του λογιστή
Καλά μπάνια
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο