Ειδήσεις Εργατικά Ασφαλιστικά

Βρούτσης: Ο κατώτατος μισθός δεν θα μειωθεί

Ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα δεν μειώνεται, δήλωσε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης.

Παράλληλα, ο κ. Βρούτσης επιβεβαίωσε ότι η Ελλάδα θα λάβει από την Ευρώπη περίπου 180 εκατομμύρια ευρώ για τη στήριξη της απασχόλησης των νέων κάτω των 29 ετών, όπως αποφασίστηκε κατά την πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις Βρυξέλλες.

Ωστόσο, ο υπουργός Εργασίας τόνισε ότι θα υπάρξουν και επιπρόσθετα κονδύλια για τη χώρα μας από το εξωτερικό
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description Popais | Ιουνίου 29, 2013 9:10 μ.μ. | Reply
Μα γιατί?Ηδη ειναι πολυ υψηλός και οι επιχειρήσεις θέλουν να πάρουν άτομα αλλά σκέφτονται το κόστος.
Παίρνει κι άλλη μείωση .Δεν γίνεται ο καθέ ενας μας να μένει σε σπίτι μόνος του,πρέπει να μαζευόμαστε 5-6 άτομα.Κάνει καλο στη συσφυξη των σχέσεων.
image description katerina s | Ιουνίου 30, 2013 2:44 π.μ. | Reply
Μα στο τέλος θα μας κακομάθετε !!Δεν ξέρουμε πως να ξοδέψουμε την μισθουλάρα μας...Κόψτε κάτι!!!
image description IDO | Ιουνίου 30, 2013 5:00 μ.μ. | Reply
Δωρεάν να δουλεύει ο κόσμος, με όλες τις άλλες μ@λ@κίες σας ανάπτυξη δεν θα δούμε.
image description marion | Ιουλίου 1, 2013 3:38 μ.μ. | Reply
Γιατί κάθε φορά που λένε δεν θα κάνουμε αυτό η το άλλο στο τέλος το κάνουν οι ανεγκέφαλοι της εξουσίας;
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο