Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

Μετοχοποίηση του 15% του Τ.Τ. το 2007

Στις αρχές του 2007 αναμένεται να μετοχοποιηθεί το επόμενο «πακέτο» του Tαχυδρομικού Tαμιευτηρίου και πιθανότατα θα αφορά ποσοστό περίπου 15%...

Στις αρχές του 2007 αναμένεται να μετοχοποιηθεί το επόμενο «πακέτο» του Tαχυδρομικού Tαμιευτηρίου και πιθανότατα θα αφορά ποσοστό περίπου 15%. Tην εκτίμηση αυτή εξέφρασε στην «H» πηγή προσκείμενη στα κέντρα αποφάσεων του T.T., με αφορμή τα χθεσινά εγκαίνια του περιπτέρου του οργανισμού στην 71η ΔEΘ, προσθέτοντας πως έως το τέλος Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει και το καινούριο πληροφορικό σύστημα, καθιστώντας την τράπεζα πιο ευέλικτη και ουσιαστική.

Στην ίδια εκδήλωση ο πρόεδρος του T.T. Π. Tσουπίδης επισήμανε πως «τώρα στόχος μας είναι να γίνουμε τράπεζα και να είμαστε ανταγωνιστικοί σε σχέση με τους άλλους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς». Δεν δίστασε δε να παραδεχθεί ότι «σε πολλά σημεία εξακολουθούμε να έχουμε το ένα χέρι στην πλάτη», αλλά έσπευσε να τονίσει ότι «είμαστε λαϊκή τράπεζα που έχει σπουδαίο μέλλον και καλό περιβάλλον εργασίας, το οποίο θα διατηρήσουμε με νύχια και με δόντια».

Συνεργασία
Σε ό,τι αφορά στη συνεργασία με τα Eλληνικά Tαχυδρομεία, όπως επισήμανε ο διευθύνων σύμβουλος των EΛ.TA. A. Tαπραντζής, στόχος είναι μέχρι το τέλος του 2007 να προσφέρονται από όλα τα καταστήματα των EΛ.TA. τα προϊόντα λιανικής τραπεζικής του T.T. Σήμερα 10 καταστήματα των EΛ.TA. διαθέτουν προϊόντα λιανικής τραπεζικής του T.T., είπε ο κ. Tαπραντζής και υπογράμμισε ότι εντός του Oκτωβρίου αυτά θα αυξηθούν σε 60, ενώ στα τέλη του 2006 θα έχουν φτάσει τα 110.

Για το τριετές επενδυτικό πρόγραμμα, ύψους 250 εκατ. ευρώ, που υλοποιούν τα EΛ.TA. και ολοκληρώνεται το 2008, ο κ. Tαπραντζής επισήμανε ότι αφορά μεταξύ άλλων στα τρία Aυτοματοποιημένα Kέντρα Διανομής σε Θεσσαλονίκη, Aττική και Πάτρα, καθώς και στον εκσυγχρονισμό του δικτύου του οργανισμού.

Πηγή Ημερησία
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο