Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Λ.Σ.Α.: Διαμαρτυρία για το TaxisNet - Παράταση δηλώσεων

ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
Ελ. Βενιζέλου 75, Νέα Ιωνία, 14231. Τηλ.: 210 51.38.289, 210 51.57.310, [email protected], www.lsa.gr

ΠΡΟΣ

Υπουργείο Οικονομικών
Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων
κ. Χάρη Θεοχάρη

Κοινοποίηση :
1. Γεν. Γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων
κ. Τσαβδάρη Χάρη
2. Υφυπουργό Οικονομικών
κ. Γεώργιο Μαυραγάνη
3. Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών (Π.Ο.Φ.Ε.Ε.)
4. TaxHeaven, Κόμβος φορολογικής και λογιστικής ενημέρωσης
5. E-forologia

Αθήνα, 26 Ιουνίου 2013

Θέμα: «ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ TAXISNET»

Κύριοι,

Με την παρούσα επιστολή θέλουμε να διαμαρτυρηθούμε εντόνως για τις δυσχέρειες που παρατηρούνται κατά την υποβολή και την επεξεργασία των δηλώσεων στο TAXISNET, καθώς και για το γεγονός ότι για κάποιες δηλώσεις δεν έχει ανοίξει η αντίστοιχη εφαρμογή.

Εξαιτίας της απαράδεκτης αυτής κατάστασης, των προγραμματισμένων διακοπών του συστήματος, των καθυστερήσεων κατά την διάρκεια της ηλεκτρονικής καταχώρησης και υποβολής των δηλώσεων, καθώς και της αδυναμίας του συστήματος να δεχτεί δηλώσεις με υπερδωδεκάμηνη χρήση, παρακαλούμε, όπως δοθεί τουλάχιστον μηνιαία παράταση αφενός για τις δηλώσεις νομικών προσώπων, αφετέρου για τις δηλώσεις φυσικών προσώπων.


Με τιμή
Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                       
Κυριακόπουλος Νικόλαος                        

Η Γεν. Γραμματέας
Πολίτου Μαρίνα
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description vangelis | Ιουνίου 26, 2013 2:15 μ.μ. | Reply
ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ Ε5......
image description DESPINA | Ιουνίου 26, 2013 3:32 μ.μ. | Reply
προσπαθούμε να καταχωρήσουμε ισολογισμό και κάνουμε προσωρινή αποθήκευση σε κάθε κονδύλι γιατί τον είχαμε ήδη καταχωρίσει και δεν αποθηκεύτηκε 2 φορές. Στο Ε3 υπάρχουν αντίστοιχα προβλήματα . Η καθυστέρηση είναι μεγάλη
image description pman | Ιουνίου 26, 2013 4:56 μ.μ. | Reply
Ρώτα για να είσαι σίγουρη, αλλά έχω την εντύπωση ότι ο ισολογισμός δεν είναι υποχρεωτικός.
Εγώ ποτέ δεν μπόρεσα να τον υποβάλλω -αφού μου σπάει τα νεύρα. Πέρυσι είχα και επιστροφή. Την πήρα και κανείς δεν μου ζήτησε ισολογισμό.
image description Theodorakis | Ιουνίου 26, 2013 4:17 μ.μ. | Reply
Προαιρετική η υποβολή ισολογισμού.
image description 1 mhnas | Ιουνίου 26, 2013 8:06 μ.μ. | Reply
1 mhnas????eiste sigouroi???
image description Μεσολογγι | Ιουνίου 27, 2013 1:50 π.μ. | Reply
Καλή η διαμαρτυρία σας αλλά αφού δεν μας υπολογίζουν καθόλου ούτε σαν επαγγελματίες ούτε σαν συνεργάτες ούτε και σαν ανθρώπους δεν παίρνουμε μια απόφαση να συντάσσουμε τις δηλώσεις και να μην τις στέλνουμε για να δούμε τι θα κάνουν: Νομίζετε ότι χωρίς πίεση έχουμε καμία τύχη; Δεν σας βλέπω να κάνετε και πολλά πράγματα, εκτός και σαν Σύλλογος έχετε γραμμένα και τα μέλη σας αλλά και τους υπόλοιπους λογιστές του κλάδου μας, εκεί που μας έχει γραμμένους τόσα χρόνια τώρα και η εκάστοτε ηγεσία του Υπουργείου.........
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο