Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

Αίτηση πτώχευσης από την εταιρία «Κατσέλης» - Χωρίς δουλειά οι εργαζόμενοι

Αίτηση πτώχευσης από την εταιρία «Κατσέλης» - Χωρίς δουλειά οι εργαζόμενοι

Ήδη τα εργοστάσια αναστέλλουν την λειτουργία τους, ενώ χωρίς δουλειά πρόκειται να μείνουν συνολικά περίπου 500 εργαζόμενοι.

Αίτηση πτώχευσης κατέθεσε την περασμένη εβδομάδα η εταιρεία Κατσέλης του ομίλου Nutriart.

Η αίτηση θα εξεταστεί ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών στις 18 Σεπτεμβρίου 2013.

Ήδη τα εργοστάσια αναστέλλουν την λειτουργία τους, ενώ χωρίς δουλειά πρόκειται να μείνουν περίπου 500 εργαζόμενοι στα εργοστάσια και άλλοι τόσοι συνεργαζόμενοι.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, η διοίκηση κατέβαλλε σημαντικές προσπάθειες για την αναδιάρθρωση και τον εξορθολογισμό της τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά λόγω της κρίσης δεν ήταν σε θέση να ανταποκριθεί στις οικονομικές υποχρεώσεις της.

Δείτε στο σχετικό βίντεο τι λένε οι εργαζόμενοι οι οποίοι ζητούν συνάντηση με τον υπουργό Εργασίας και τη Διοίκηση.

Πηγή: http://www.skai.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description dimpap | Ιουνίου 26, 2013 1:18 μ.μ. | Reply
υφυπουργειο ΚΑΤΣΕΛΗΣ, δεν προβλέπεται? Πρέπει να τελειώνουμε με τους εργαζόμενους στο Δημόσιο! πρέπει να υπάρχει μέριμνα και για τους εργαζόμενους του ιδ.τομέα...
image description doctor | Ιουνίου 26, 2013 1:09 μ.μ. | Reply
Τι σχέση έχει ο Κατσέλης με την ΕΡΤ;
image description KAOUNIS | Ιουνίου 27, 2013 4:48 μ.μ. | Reply
ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΓΙΝΕ ΚΑ ΙΣΤΗΝ ΕΡΤ!!!!!!! ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο