Αποτελέσματα live αναζήτησης

Προ των πυλών νέες αυξήσεις στις αντικειμενικές αξίες

11 Σεπτέμβριου 2006 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Βέβαιο θεωρείται πλέον το νέο κύμα αυξήσεων στις αντικειμενικές τιμές των ακινήτων, με τον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργο Αλογοσκούφη να δηλώνει -απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις- πως ο σχεδιασμός της κυβέρνησης για το εν λόγω θέμα θα υλοποιηθεί κανονικά. ...

Βέβαιο θεωρείται πλέον το νέο κύμα αυξήσεων στις αντικειμενικές τιμές των ακινήτων, με τον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργο Αλογοσκούφη να δηλώνει -απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις- πως ο σχεδιασμός της κυβέρνησης για το εν λόγω θέμα θα υλοποιηθεί κανονικά.
Οι αυξήσεις που αναμένεται να επιβληθούν, αφορούν τόσο τα εντός όσο και τα εκτός πόλεως ακίνητα. Σύμφωνα με πληροφορίες, εντός του 2007 αναμένεται να ανκοινωθούν αυξήσεις έως και 25% στις αντικειμενικές αξίες που ανακοινώθηκαν εφέτος για τα εντός σχεδίου ακίνητα, ενώ για τα εκτός σχεδίου οι αυξήσεις θα κυμανθούν μεταξύ 40% και 50%.

Η αύξηση των αντικειμενικών αξιών κατά 25%-30% σε μέσα επίπεδα, εκτιμάται ότι θα επιφέρει νέο κύμα φορολογικών επιβαρύνσεων στην αγορά ακινήτων, και κυρίως στις γονικές παροχές που είναι και η πιο συνηθισμένη πράξη από τους φορολογουμένους.

Πηγή express



Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης