Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Προ των πυλών νέες αυξήσεις στις αντικειμενικές αξίες

Βέβαιο θεωρείται πλέον το νέο κύμα αυξήσεων στις αντικειμενικές τιμές των ακινήτων, με τον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργο Αλογοσκούφη να δηλώνει -απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις- πως ο σχεδιασμός της κυβέρνησης για το εν λόγω θέμα θα υλοποιηθεί κανονικά. ...

Βέβαιο θεωρείται πλέον το νέο κύμα αυξήσεων στις αντικειμενικές τιμές των ακινήτων, με τον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργο Αλογοσκούφη να δηλώνει -απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις- πως ο σχεδιασμός της κυβέρνησης για το εν λόγω θέμα θα υλοποιηθεί κανονικά.
Οι αυξήσεις που αναμένεται να επιβληθούν, αφορούν τόσο τα εντός όσο και τα εκτός πόλεως ακίνητα. Σύμφωνα με πληροφορίες, εντός του 2007 αναμένεται να ανκοινωθούν αυξήσεις έως και 25% στις αντικειμενικές αξίες που ανακοινώθηκαν εφέτος για τα εντός σχεδίου ακίνητα, ενώ για τα εκτός σχεδίου οι αυξήσεις θα κυμανθούν μεταξύ 40% και 50%.

Η αύξηση των αντικειμενικών αξιών κατά 25%-30% σε μέσα επίπεδα, εκτιμάται ότι θα επιφέρει νέο κύμα φορολογικών επιβαρύνσεων στην αγορά ακινήτων, και κυρίως στις γονικές παροχές που είναι και η πιο συνηθισμένη πράξη από τους φορολογουμένους.

Πηγή express
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο