Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Από τον Ιούλιο πλειστηριασμοί περιουσιών για μεγάλους οφειλέτες του Δημοσίου - 4.000 πλειστηριασμοί για μεγάλους οφειλέτες Σαφάρι από το υπουργείο Οικονομικών για 10 δισ. ευρώ

Στο «στόχαστρο» του υπουργείου Οικονομικών βρίσκονται 4.000 φυσικά πρόσωπα με χρέη που ξεπερνούν το 1,5 εκατ. ευρώ για το καθένα, σχολιάζει στο «Βήμα» ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, κ. Χ. Θεοχάρης.

Οι συγκεκριμένοι οφειλέτες, με χρέος προς το Δημόσιο που αθροιστικά αγγίζει τα 10 δισ. ευρώ, θα βρεθούν αντιμέτωποι με άμεση διενέργεια πλειστηριασμών ακινήτων, ενώ έχει ήδη δοθεί εντολή για πλειστηριασμό εντός του Ιουλίου περιουσιακών στοιχείων 6 μεγαλοοφειλετών που συνολικά χρωστούν στο Δημόσιο 95 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με το σχεδιασμό της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, όπως αναφέρει το «Βήμα», για τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο είναι προγραμματισμένοι και άλλοι πλειστηριασμοί, οι οποίοι αφορούν μεταξύ άλλων μεμονωμένα διαμερίσματα, οικόπεδα, υπόγειες θέσεις στάθμευσης, καθώς και ένα συγκρότημα γραφείων εμβαδού 9.000 τετραγωνικών μέτρων.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο