Ειδήσεις Εργατικά Ασφαλιστικά

Έλεγχοι σε Ηλεία και Κάτω Αχαΐα για την αντιμετώπιση της ανασφάλιστης εργασίας

Συνεχίζονται οι έλεγχοι της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για την αντιμετώπιση της ανασφάλιστης εργασίας

Πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε (18) εταιρείες παραγωγής, συσκευασίας και εμπορίας αγροτικών προϊόντων στην ευρύτερη περιοχή της Ηλείας και της Κάτω Αχαΐας

Βεβαιώθηκαν (6) παραβάσεις της εργατικής – ασφαλιστικής νομοθεσίας, για την απασχόληση συνολικά (23) ανασφάλιστων ατόμων

Εντατικούς ελέγχους πραγματοποίησε χθες (21-06-2013), η Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε εταιρείες παραγωγής, συσκευασίας και εμπορίας αγροτικών προϊόντων, στην ευρύτερη περιοχή της Ηλείας και της Κάτω Αχαΐας, για την αντιμετώπιση της ανασφάλιστης εργασίας.

Συγκεκριμένα, κλιμάκια της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας πραγματοποίησαν ελέγχους σε δεκαοχτώ (18) εταιρείες, όπου διαπιστώθηκαν έξι (6) περιπτώσεις παράβασης της εργατικής – ασφαλιστικής νομοθεσίας.

Πιο αναλυτικά οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας πραγματοποίησαν ελέγχους:

στην ευρύτερη περιοχή της Κάτω Αχαΐας, όπου διαπιστώθηκαν συνολικά τρεις (3) παραβάσεις σχετικά με μη καταχώρηση (13) εργαζομένων στο Ειδικό Βιβλίο Καταχώρησης Νεοπροσλαμβανόμενου Προσωπικού.

στην ευρύτερη περιοχή της Ηλείας, όπου διαπιστώθηκαν συνολικά τρεις (3) παραβάσεις σχετικά με μη καταχώρηση (10) εργαζομένων στο Ειδικό Βιβλίο Καταχώρησης Νεοπροσλαμβανόμενου Προσωπικού.

Οι σχετικές εκθέσεις θα αποσταλούν στο αρμόδιο Υποκατάστημα ΙΚΑ - ΕΤΑΜ για τη βεβαίωση και επιβολή διοικητικών προστίμων.

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο