Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων - Ενώσεων - Ομοσπονδιών κ.ά.
Αλλες ειδήσεις

Σχετικά θέματα

Ανακοίνωση συμμετεχόντων στο σεμινάριο του Ο.Ε.Ε. "Εργατικά - Ασφαλιστικά - Μισθολογικά"

Ανακοινώνονται οι συμμετέχοντες στα σεμινάρια με θέμα "ΕΡΓΑΤΙΚΑ-ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ-ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΑ", που θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα.

Οι καταστάσεις των συμμετεχόντων και οι ημερομηνίες έναρξης των σεμιναρίων είναι οι εξής:

Ομάδα Α, Τρίτη, 25-6-2013, ώρα 17.00, Συμμετέχοντες εδώ

Ομάδα Β, Δευτέρα, 1-7-2013, ώρα 17.00 Συμμετέχοντες εδώ και

Ομάδα Γ, Δευτέρα, 8-7-2013, ώρα 17.00. Συμμετέχοντες εδώ

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα σεμιναρίων του ΟΕΕ, Μητροπόλεως 12-14, Αθήνα, 4ος όροφος.

Όσοι συνάδελφοι αδυνατούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο παρακαλούνται να ενημερώσουν σχετικά την υπηρεσία μας στο 2105203922, προκειμένου η θέση τους να καλυφθεί εγκαίρως από άλλο συνάδελφο.

Οι σημειώσεις του σεμιναρίου θα αποσταλούν στους συμμετέχοντες ηλεκτρονικά στο λογαριασμό ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, που μας δηλώθηκε με την αίτηση. Όσοι συνάδελφοι δεν παραλάβουν τις σημειώσεις μπορούν να τις πάρουν κατά την έναρξη του σεμιναρίου σε USB Flash Memory, που θα έχουν μαζί τους.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο