Ειδήσεις Εργατικά Ασφαλιστικά

Ι.Κ.Α.: Με «εσωτερικό» δανεισμό 390 εκατ. ευρώ οι συντάξεις του Ιουλίου

ΙΚΑ: Με «εσωτερικό» δανεισμό 390 εκατ ευρώ οι συντάξεις του Ιουλίου

Με “εσωτερικό” δανεισμό 390 εκατ ευρώ από τα κεφάλαια του Ενιαίου Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης (τα 350 εκατ ευρώ για 9 ημέρες) και του ΤΑΠ – ΔΕΗ (τα 40 εκατ ευρώ για 13 ημέρες) θα καταβάλλει και αυτό το μήνα, το ΙΚΑ τις συντάξεις του Ιουλίου. Η απόφαση που έλαβε η διοίκηση του ΙΚΑ προβλέπει την ταμειακή αυτή διευκόλυνση – έντοκο δανεισμό, “προκειμένου να διενεργηθούν ομαλά οι πληρωμές”. Τα δανεικά θα διατεθούν από το ΕΤΕΑ από τις 25 Ιουνίου – 4 Ιουλίου και από το ΤΑΠ – ΔΕΗ από 21 Ιουνίου – 7 Ιουλίου. Πρόσθετη ρευστότητα θα αντλήσει το ΙΚΑ στο διάστημα 26 Ιουνίου έως τις 28 Αυγούστου και από συναλλαγές repos που θα πραγματοποιήσει βάζοντας ως “ενέχυρο” ομόλογα αξίας 120 εκατ ευρώ.

Πηγή:  Ημερησία
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο