Αποτελέσματα live αναζήτησης

ΠΟΣΕ - ΙΚΑ - Επιστολή στον Διοικητή για την αδικαιολόγητη καθυστέρηση ίδρυσης Γραφείων Κοινωνικής Ασφάλισης

  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
Ανακοίνωση ΠΟΣΕ ΙΚΑ

Επιστολή στον Διοικητή για την αδικαιολόγητη καθυστέρηση ίδρυσης Γραφείων Κοινωνικής Ασφάλισης

Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε άμεσα για τις εξελίξεις στο θέμα της ίδρυσης Γραφείων Κοινωνικής Ασφάλισης, στις περιοχές όπου ανεστάλη η λειτουργία Υποκαταστημάτων -Παραρτημάτων.
Σας υπενθυμίζουμε ότι αποτελούσε δέσμευσή σας η ίδρυση γραφείων αυτού του είδους, με αρμοδιότητες τις οποίες θα ορίζατε κατά περίπτωση, με σκοπό την ομαλή λειτουργία του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ σε απομακρυσμένες και δύσβατες ορεινές ή νησιωτικές περιοχές ή σε περιοχές που εμπεριέχουν μεγάλα ασφαλιστικά μεγέθη και την εξυπηρέτηση των πολιτών στις περιοχές αυτές.
Διαπιστώνουμε ότι ενώ ανεστάλη με ευκολία η λειτουργία Υποκαταστημάτων - Παραρτημάτων, σε τέτοιες περιοχές, η ίδρυση των Γραφείων Κοινωνικής Ασφάλισης κωλυσιεργεί αδικαιολόγητα, με αποτέλεσμα οι πολίτες των περιοχών αυτών να ταλαιπωρούνται, οι εργαζόμενοι να αναγκάζονται να μεταφέρονται καθημερινά σε ιδιαίτερα μακρινές αποστάσεις και οι τοπικοί φορείς, Δήμαρχοι, Βουλευτές, εργατικά κέντρα, σύλλογοι, να εκφράζουν τη διαμαρτυρία τους για τη σημερινή κατάσταση.
Αναμένουμε ενημέρωση για τις εξελίξεις και τους σχεδιασμούς της Διοίκησης για το ανωτέρω ζήτημα, προκειμένου να ομαλοποιηθεί η λειτουργία του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ. 


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης