Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

ΠΟΣΕ - ΙΚΑ - Επιστολή στον Διοικητή για την αδικαιολόγητη καθυστέρηση ίδρυσης Γραφείων Κοινωνικής Ασφάλισης

Ανακοίνωση ΠΟΣΕ ΙΚΑ

Επιστολή στον Διοικητή για την αδικαιολόγητη καθυστέρηση ίδρυσης Γραφείων Κοινωνικής Ασφάλισης

Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε άμεσα για τις εξελίξεις στο θέμα της ίδρυσης Γραφείων Κοινωνικής Ασφάλισης, στις περιοχές όπου ανεστάλη η λειτουργία Υποκαταστημάτων -Παραρτημάτων.
Σας υπενθυμίζουμε ότι αποτελούσε δέσμευσή σας η ίδρυση γραφείων αυτού του είδους, με αρμοδιότητες τις οποίες θα ορίζατε κατά περίπτωση, με σκοπό την ομαλή λειτουργία του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ σε απομακρυσμένες και δύσβατες ορεινές ή νησιωτικές περιοχές ή σε περιοχές που εμπεριέχουν μεγάλα ασφαλιστικά μεγέθη και την εξυπηρέτηση των πολιτών στις περιοχές αυτές.
Διαπιστώνουμε ότι ενώ ανεστάλη με ευκολία η λειτουργία Υποκαταστημάτων - Παραρτημάτων, σε τέτοιες περιοχές, η ίδρυση των Γραφείων Κοινωνικής Ασφάλισης κωλυσιεργεί αδικαιολόγητα, με αποτέλεσμα οι πολίτες των περιοχών αυτών να ταλαιπωρούνται, οι εργαζόμενοι να αναγκάζονται να μεταφέρονται καθημερινά σε ιδιαίτερα μακρινές αποστάσεις και οι τοπικοί φορείς, Δήμαρχοι, Βουλευτές, εργατικά κέντρα, σύλλογοι, να εκφράζουν τη διαμαρτυρία τους για τη σημερινή κατάσταση.
Αναμένουμε ενημέρωση για τις εξελίξεις και τους σχεδιασμούς της Διοίκησης για το ανωτέρω ζήτημα, προκειμένου να ομαλοποιηθεί η λειτουργία του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ. 
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο