Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

ΣτΕ: -Ναι στο κλείσιμο της ΕΡΤ, όχι στο μαύρο-

Επαναλειτουργία της ΕΡΤ μέχρι να συσταθεί ο νέος φορέας - Όχι στην Κοινή Υπουργική Απόφαση για τη δημόσια ραδιοτηλεόραση

Ναι στο κλείσιμο της ΕΡΤ, όχι στο μαύρο απεφάνθη το Συμβούλιο της Επικρατείας, ανάβοντας επί της ουσίας το πράσινο φως για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ μέχρι να συσταθεί ο νέος φορέας.
Ειδικότερα, όπως αποφάσισε ο πρόεδρος του ΣτΕ, Κ. Μενουδάκος, αναστέλλεται η εκτέλεση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης για το λουκέτο στην ΕΡΤ, μέχρι να δημιουργηθεί ο νέος φορέας.
Η ΕΡΤ θα πρέπει να εξυγιανθεί, όπως αναφέρει ο πρόεδρος του ΣτΕ, για λόγους δημοσίου συμφέροντος.
Η απόφαση του κ. Μενουδάκου δίνει εντολή στους δυο συναρμόδιους υπουργούς, Σίμο Κεδίκογλου και Γιάννη Στουρνάρα, να προχωρήσουν στην υπογραφή κοινής υπουργικής απόφασης με την οποία θα συνεχίζει απρόσκοπτα η λειτουργία της ραδιοτηλεόρασης μέχρι να δημιουργηθεί ο νέος φορέας ο οποίος θα πρέπει να λειτουργήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο