Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Τηλεφωνική επικοινωνία Στουρνάρα - Σόιμπλε

Σε μια κρίσιμη στιγμή για την ελληνική κυβέρνηση και λίγες ώρες από την συνάντηση των πολιτικών αρχηγών από την οποία θα κριθεί το μέλλον της τρικομματικής, ο υπουργός ΟΙκονομικών της Γερμανίας τηλεφώνησε στον Γιάννη Στουρνάρα για να του πει τα καλύτερα λογια!

"Η Ελλάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο προς την επιτυχία δήλωσε ο Βόλφγκανγκ Σόϊμπλε", στον Γιάννη Στουρνάρα σε τηλεφωνική επικοινωνία.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, είπε ακόμα ότι η Ελλάδα έχει μπροστά της έναν μακρύ και απότομο δρόμο μεταρρυθμίσεων, προσθέτοντας ωστόσο ότι οι πρώτες ελληνικές οικονομικές επιτυχίες γίνονται ορατές.

Στουρνάρας και Σόϊμπλε συμφώνησαν ότι το θέμα της ανεργίας είναι αυτό το οποίο καίει περισσότερο απ' όλα και συμφώνησαν και στη δημιουργία μιας αναπτυξιακής τράπεζας η οποία θα προσφέρει στήριξη σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών είπε στον κ. Στουρνάρα ότι η Ευρώπη θα συνεχίσει να στηρίζει την Ελλάδα, και  επιβεβαίωσε σύντομα θα έρθει στην Αθήνα.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο