Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

ΣΔΟΕ: Ενημέρωση σχετικά με τους ελέγχους για τη πάταξη του λαθρεμπορίου και της φοροδιαφυγής

Δελτίο Τύπου

1.    Στο πλαίσιο ελέγχων για την πάταξη του λαθρεμπορίου και της φοροδιαφυγής, υπάλληλοι του ΣΔΟΕ Πελοποννήσου διενήργησαν έλεγχο στην οικία ιατρού στην περιοχή Κιάτου Κορινθίας και διαπίστωσαν ότι κατείχε 4 επιβατικά αυτοκίνητα με πινακίδες Βουλγαρίας:
1.    AUDI A3
2.    MERCEDES E 270  
3.    MERCEDES C220
4.    NISSAN PATROL

Τα ανωτέρω πολυτελή αυτοκίνητα δεσμεύτηκαν από το ΣΔΟΕ.

Επίσης, εντός του οικοπέδου στο οποίο βρίσκεται η οικία του ανωτέρω εντοπίστηκαν 3 πλαστικές υπέργειες δεξαμενές και μία μεταλλική δεξαμενή εντός της οικίας του. Συνολικά οι ανωτέρω δεξαμενές περιείχαν 5.500 λίτρα πετρελαίου (5.200 χρώματος γκρι-μαύρου και 300 χρώματος κόκκινου), ενδείξεις που οδηγούν σε λαθραίο πετρέλαιο ναυτιλίας για κίνηση των πιο πάνω αυτοκινήτων

2.  Επίσης, σε 39 ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν σε καταστήματα πώλησης τουριστικών αντικειμένων στην Αθήνα γύρω από την περιοχή της Ακρόπολης, διαπιστώθηκαν παραβάσεις για μη έκδοση αποδείξεων με  ποσοστό παραβατικότητας 33%.

3.  Συνεργεία ελέγχου του ΣΔΟΕ Ηπείρου μαζί με επιθεωρητές εργασίας πραγματοποίησαν έλεγχο σε 53 επιχειρήσεις στην περιοχή της Πάργας και διαπιστώθηκε παραβατικότητα 30%. Οι παραβάσεις ήταν για μη έκδοση αποδείξεων και απασχόληση μη ασφαλισμένων εργαζόμενων.

Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν καθ’ όλη την διάρκεια του καλοκαιριού.        
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description tzog | Ιουνίου 18, 2013 9:15 π.μ. | Reply
Πήρε και επίδομα θέρμανσης για τους 5,5 τόνους?
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο