Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Επιμένει στο black out στην ενημέρωση η ΕΣΗΕΑ - Απόφαση για συνέχιση της απεργίας με οριακή πλειοψηφία και «φωνές» να σταματήσει

Επιμένει στο black out στην ενημέρωση η ΕΣΗΕΑ - Απόφαση για συνέχιση της απεργίας με οριακή πλειοψηφία και «φωνές» να σταματήσει

- Με ψήφους 5 υπέρ, 4 κατά και ένα λευκό πέρασε η πρόταση να συνεχιστεί η απεργία της ΕΣΗΕΑ για το κλείσιμο της ΕΡΤ
- Σε κλίμα έντασης η συνεδρίαση του διασωματειακού οργάνου
- Υπέρ της συνέχισης των επαναλαμβανόμενων απεργιών η ΕΣΗΕΑ
- Απεργιακό δελτίο έβγαλαν Alpha, Mega, Ant1, όπως επιτρέπει η απόφαση της Ένωσης Συντακτών
- «Έσπασε» την απεργία η Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς και Εύβοιας


Με οριακή πλειοψηφία και σε κλίμα έντασης, το διασωματειακό όργανο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε να συνεχίσει την απεργία στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για άλλη μια μέρα.

Η ΕΣΗΕΑ επιμένει να ρίχνει «μαύρο» στην ενημέρωση, την ώρα που η απόφαση της κυβέρνησης να βάλει λουκέτο στην δημόσια τηλεόραση δεν αποκλείεται να οδηγήσει τη χώρα ακόμη και σε πρόωρες εκλογές. Αυτές τις κρίσιμες ώρες, η ΕΣΗΕΑ κάνει το μεγάλο λάθος να μη χρησιμοποιεί τη φωνή των ιδιωτικών ΜΜΕ.

Φαίνεται όμως ότι η συνοχή έχει αρχίσει να διασπάται. Είναι χαρακτηριστικό ότι ενώ στο προαύλιο της ΕΡΤ είχαν «φουντώσει» οι φήμες για «σπάσιμο» της απεργίας, η ΕΣΗΕΑ αποφάσισε μεν να συνεχίσει για άλλη μια μέρα το σιωπητήριο σε όλα τα ΜΜΕ αλλά αυτή τη φορά η απόφαση ελήφθη με οριακή πλειοψηφία. Πέντε ψήφισαν υπέρ, τέσσερις κατά και ένας λευκό.
Η απόφαση αφορά κανάλια και ραδιόφωνα, ενώ κανονικά θα κυκλοφορήσουν οι εφημερίδες που δεν "έσπασαν" τις προηγούμενες μέρες την απεργία.

Οι φωνές να σταματήσει η απεργία και να βγουν στον αέρα και τα ιδιωτικά κανάλια πληθαίνουν όλο και περισσότερο. Στη συνεδρίαση του διασωματειακού οργάνου προκλήθηκε ένταση.

Οι πληροφορίες που υπήρχαν νωρίτερα επιβεβαιώθηκαν και Alpha, Mega, Ant1 έβγαλαν την Κυριακή δελτία με μοναδικό θέμα το λουκέτο στην ΕΡΤ, όπως επιτρέπει η απόφαση της ΕΣΗΕΑ.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο