Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Για το μεσημέρι της Κυριακής ανανέωσαν το ραντεβού τους Στουρνάρας-τρόικα - ΕΡΤ και ακίνητα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων

Περίπου τρεις ώρες διήρκεσε η συνάντηση του υπουργού Οικονομικών με τους εκπροσώπους των δανειστών, στη διάρκεια της οποίας τέθηκε και το ζήτημα της μείωσης του ΦΠΑ στην εστίαση. Οριστικές αποφάσεις δεν ελήφθησαν, καθώς θα υπάρξει νέα συνάντηση, το μεσημέρι της Κυριακής (15:00).

Για το θέμα του ΦΠΑ στην εστίαση, η Αθήνα έχει προτείνει την πιλοτική μείωσή του από 23% σε 13% για ένα εξάμηνο.

Παρά το γεγονός ότι θα υπάρξει απώλεια εσόδων, το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης θεωρεί ότι η απώλεια θα υπερκαλυφθεί από την αύξηση της κατανάλωσης.

Μόλις την περασμένη Πέμπτη, στη συνεδρίαση του Euro Working Group στη Ρώμη δόθηκε το «πράσινο φως» για την εκταμίευση της δόσης των 3,3 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα στις 17 Ιουνίου.

Πηγή Το Βήμα
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο