Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Γενική Συνέλευση της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου την 29/6/2013Προς τα μέλη της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. ΡΟΔΟΥ

ΡΟΔΟΣ 13/06/2013

Κοινοποίηση: Π.Ο.Φ.Ε.Ε.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΡΟΔΟΥ.

Συναδέλφισσα - Συνάδελφε,

Ενόψει, αφ’ ενός μεν της καταστατικής μας υποχρέωσης, αφ’ ετέρου δε της σύγκλησης έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της ΠΟΦΕΕ στις 06 & 07/07/2013 στην Κέρκυρα, το Δ.Σ. της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. ΡΟΔΟΥ, στη συνεδρίαση της 01/06/2013, αποφάσισε ομόφωνα τη σύγκλιση σε Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών της, για να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

α) Ο διοικητικός απολογισμός του διοικητικού συμβουλίου.

β) Ο οικονομικός απολογισμός του προηγούμενου χρόνου και ο προϋπολογισμός του επόμενου χρόνου.

γ) Η έκθεση της ελεγκτικής επιτροπής.

δ) Απόφαση επί του θεσμικού πλαισίου που διέπει την άσκηση του επαγγέλματος (Ν.2515/1997 και Π.Δ. 340/1998) μετά την τροποποίησή τους από το Ν.4152/2013.

ε) Τροποποίηση καταστατικού Π.Ο.Φ.Ε.Ε.

στ) Λοιπά θέματα

Η Γενική Συνέλευση της ΕΛΦΕΕ ΡΟΔΟΥ, θα πραγματοποιηθεί στις 29 Ιουνίου 2013, ημέρα Σάββατο και ώρα 18:00 στην συνεδριακή αίθουσα του Ακταίον.

Συναδέλφισσα -Συνάδελφε,

Νομίζουμε πως γίνεται αντιληπτό ότι, τις κρίσιμες αυτές ώρες για την ύπαρξη των γραφείων μας, η συστράτευση και η παρουσία όλων στα κέντρα λήψης των αποφάσεων, είναι κάτι περισσότερο από αναγκαία.

Επειδή, η πρόσκληση για κατάθεση απόψεων, των ανά την επικράτεια επαγγελματικών φορέων του κλάδου μας, προς την ΠΟΦΕΕ (θέμα ημερήσιας διάταξης δ), έχει τον χαρακτήρα μείζονος προτεραιότητας, με δεσμευτικά χρονικά περιθώρια, παρακαλούνται όλοι οι συνάδελφοι να παρευρίσκονται στη Συνέλευση, ούτως ώστε να επιτευχθεί η νόμιμη καταστατική απαρτία και να αποκλειστεί η πιθανότητα επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης, γεγονός το οποίο θα αποκλείσει την κατάθεση των απόψεών μας για τις εξελίξεις στον κλάδο μας.

Δυστυχώς, λαμβάνονται αποφάσεις που καθορίζουν το μέλλον μας, χωρίς να κληθούμε να καταθέσουμε τις απόψεις μας. Η ενεργή παρουσία μας στις συλλογική προσπάθεια που καταβάλλει η Ένωσή μας, μέσω της Π.Ο.Φ.Ε.Ε., είναι το ελάχιστο χρέος προς τον εαυτό μας και το μέλλον του επιστημονικού μας κλάδου.

Καλείστε άπαντες να είστε παρόντες.

Ενεργά ο κάθε ένας και η κάθε μια από εμάς, μπορεί με τη φωνή και την παρουσία του, να διαμορφώσει το περιβάλλον και τις συνθήκες μέσα στις οποίες λειτουργεί.

Υ.Γ. Στην Γ.Σ. δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα ταμειακώς εντάξει μέλη (μέχρι και το 2012). Γι’ αυτό μέχρι 28/06/2013 όσοι έχετε οικονομική εκκρεμότητα πρέπει να τακτοποιηθείτε οικονομικά.


Για το Δ.Σ της ΕΛΦΕΕ Ρόδου,

Ο Πρόεδρος του ΔΣ
Ηρακλείδης Ιωάννης

Ο Γ. Γραμματέας
Παπαδημητρίου Παναγιώτης
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο