Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Πιο αυστηρό το καθεστώς των ενδοομιλικών συναλλαγών

Τμήμα της ομιλίας του Υπ.Οικονομικών στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, για το σχέδιο νόμου «Ενσωμάτωση της οδηγίας 2011/16/ΕΕ, ρύθμιση θεμάτων της ΕΛ.Τ.Ε., αναμόρφωση οργανισμού του Ν.Σ.Κ. και άλλες διατάξεις».

....
Ο κ. Μαριάς αναφέρθηκε επίσης στις ενδοομιλικές συναλλαγές. Έχει δίκιο, γι αυτό και το συντομότερο δυνατό θα περάσουμε διάταξη που θα καθορίζει ειδικότερα το πλαίσιο αυτό, όχι μόνο για συναλλαγές μεταξύ πολυεθνικών, αλλά ακόμη και για εσωτερικές επιχειρήσεις.
Για διασυνδεδεμένες επιχειρήσεις μέσα στη χώρα, ελληνικές. Διότι, όπως ξέρετε, εάν δεν γίνει με το σωστό τρόπο, υπάρχει μεταφορά κερδών από ζημιογόνες σε κερδοφόρες με αποτέλεσμα να χάνει πόρους το κράτος. Και θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια. Νομίζω με ό,τι έχουμε κάνει μέχρι τώρα έχουμε κλείσει όλες τις τρύπες φοροδιαφυγής επιχειρήσεων και με αυτό θα κλείσει μία ακόμη.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο