Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Μεγάλη συμμετοχή στο συλλαλητήριο για την ΕΡΤ

Εικοσιτετράωρη απεργία πραγματοποιούν σήμερα ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ μετά την απόφαση της κυβέρνησης να αναστείλει τη λειτουργία της ΕΡΤ. Τα συνδικάτα καλούν τον κόσμο να συγκεντρωθεί στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ ενώ το ΠΑΜΕ πραγματοποιεί τη δική του συγκέντρωση στην πλατεία της Αγ. Παρασκευής. Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκαν και αυτή την ώρα η λεωφόρος Μεσογείων έχει κλείσει στο ύψος της Αγ. Παρασκευής, ενώ δεν παρατηρείται - μέχρι στιγμής - παρουσία αστυνομικών δυνάμεων. Από τη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας ζήτησε την κατάργηση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου και το άνοιγμα εδώ και τώρα, της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης. «Το σήμα της δημόσιας τηλεόρασης πέφτει μονάχα όταν μια χώρα κυρίαρχη καταλαμβάνεται από ξένες δυνάμεις ή όταν καταλύεται πραξικοπηματικά η δημοκρατία» δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε τα τρια κόμματα της συγκυβέρνησης για «συμπαιγνία και στημένο παιχνίδι» και χαρακτήρισε τους κκ.Ευ. Βενιζέλο και Φ. Κουβέλη «δεκανίκια του κ.Σαμαρά που κρύβονται πίσω από τις λέξεις, δήθεν καταγγέλλουν, αλλά συνεχίζουν να στηρίζουν την κυβέρνηση», τονίζοντας ότι «αυτοί είναι που φοβούνται περισσότερο από τον κ. Σαμαρά την προοπτική της κάλπης». Στην απεργία συμμετέχουν τα μέσα μεταφοράς και χειρόφρενο έχουν τραβήξει σήμερα λεωφορεία και τρόλεϊ ενώ μετρό και ηλεκτρικός ξεκίνησαν τη λειτουργία τους από τις 9 το πρωί. Συμμετοχή στην απεργία έχει ανακοινώσει και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών και έτσι θα υπάρξουν αλλαγές στα δρομολόγια του ΟΣΕ.
Στην απεργία συμμετέχουν επίσης οι γιατροί του ΕΣΥ και η ΟΤΟΕ. Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν σήμερα και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας 15.00 - 17.00.
 
Πηγή: ΑΠΕ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο