Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Προβλήματα και με την πώληση της ΔΕΣΦΑ

Αιτία το τίμημα που προσφέρει η εταιρεία Socar από το Αζερμπαΐτζάν, το οποίο δεν κρίθηκε ικανοποιητικό

Ενός κακού μύρια έπονται. Μετά το φιάσκο με την πώληση της ΔΕΠΑ, πληροφορίες αναφέρουν πως ούτε ο διαγωνισμός για τη ΔΕΣΦΑ θα ολοκληρωθεί.

Αιτία το τίμημα που προσφέρει η εταιρεία Socar από το Αζερμπαΐτζάν, το οποίο δεν κρίθηκε ικανοποιητικό.

Σύντομα αναμένονται ανακοινώσεις από το το ΤΑΙΠΕΔ. To ΤΑΙΠΕΔ πωλούσε το 66% της ΔΕΣΦΑ (  31% ανήκει στο δημόσιο και το 35% στα Ελληνικά Πετρέλαια).

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ

«Ολοκληρώθηκε η διαδικασία αποσφράγισης της οικονομικής προσφοράς της εταιρίας “SOCAR” για τον ΔΕΣΦΑ.
Η προσφορά της “SOCAR” εξετάζεται στις λεπτομέρειες και παραδοχές της, από τους Συμβούλους του ΤΑΙΠΕΔ και των Ελληνικών Πετρελαίων (ΕΛΠΕ) καθώς και από το Συμβούλιο Εμπειρογνωμόνων του ΤΑΙΠΕΔ, ώστε σε επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ και των ΕΛΠΕ να ληφθούν αποφάσεις».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οριστικές αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν σε παράλληλη συνεδρίαση των διοικητικών συμβουλίων του ΤΑΙΠΕΔ και των ΕΛ.ΠΕ την ερχόμενη Δευτέρα.

Έτσι, οι επόμενες ημέρες που μεσολαβούν μέχρι τη Δευτέρα θα είναι καθοριστικές αφού οι διαπραγματεύσεις  μεταξύ των εμπλεκομένων στο προσκήνιο και στο παρασκήνιο θα κορυφωθούν.

Πηγή Το Βήμα
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο