Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Ε.Σ.Ε.Ε. - Το ελληνικό εμπόριο καταδικάζει το κλείσιμο της ΕΡΤ

Το σήμα της ΕΡΤ δεν είναι ένα απλό τηλεοπτικό σήμα, αλλά ένα εθνικό σύμβολο. Είναι ένας θεσμός με τον οποίο μεγαλώσαμε και τον οποίο αγαπήσαμε.

Με την απόφαση για το "κλείσιμο" της ΕΡΤ μοιάζει να υποστέλλεται η ελληνική σημαία από τον ιστό της, δεδομένου ότι η δημόσια τηλεόραση ήταν ο μόνος δίαυλος επικοινωνίας με χιλιάδες συμπολίτες μας στις ακριτικές περιοχές, αλλά και με τον ελληνισμό του εξωτερικού.

Η επιλογή της δημιουργικής καταστροφής δείχνει αδυναμία διαχείρισης από το μοναδικό μέτοχο, που είναι το ΥΠΟΙΚ, και σε καμία περίπτωση δεν μας βρίσκει σύμφωνους, αφού γνωρίζουμε ότι είναι εύκολο να καταστρέψεις και δύσκολο να δημιουργήσεις.

Καλούμε το ΥΠΟΙΚ να πάρει άμεσα όλα τα απαραίτητα μέτρα εξυγίανσης, να περιορίσει δραστικά τον "αμαρτωλό" προϋπολογισμό της ΕΡΤ, αλλά χωρίς να σταματήσει η Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση να εκπέμπει, λειτουργώντας τουλάχιστον 1 από τα 5 τηλεοπτικά κανάλια και 1 από τα 7 ραδιοφωνικά Προγράμματα.

Η ΕΣΕΕ συμπαρίσταται στους χαμηλόμισθους εργαζόμενους της ΕΡΤ και τους ευχαριστεί για την αδιάλειπτη ενημέρωση και την αμερόληπτη προβολή των προβλημάτων της αγοράς. Οι έλληνες έμποροι ελπίζουμε σε μια διακοπή ολίγων ωρών και όχι σε τέλος εκπομπής.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description mitsakis | Ιουνίου 13, 2013 1:48 μ.μ. | Reply
Αν είχε εξαγγελθει εξυγίανση,δε γλυτωναμε την απεργία.Οπότε πάλι μαύρη οθόνη.Για τους υψηλομισθους, βλέπω μουγκα στη Στρούγκα.
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο