Ειδήσεις Τεχνολογία

Η Apple «άνοιξε τα χαρτιά της» για το iOS 7

Η Apple «άνοιξε τα χαρτιά της» για το iOS 7

Από το φθινόπωρο το νέο λειτουργικό για τις συσκευές IPhone, iPad και iPod Touch

Το νέο λειτουργικό σύστημα, το iOS 7, για τις φορητές της συσκευές παρουσίασε τη Δευτέρα η Apple κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης που έγινε στο Σαν Φρανσίσκο.

Το iOS 7, το οποίο θα διατίθεται στους χρήστες από το φθινόπωρο και χαρακτηρίσθηκε από τον αντιπρόεδρο της εταιρείας, επικεφαλής του σχεδιασμού λογισμικού, Κρεγκ Φεντερίγκι ως η μεγαλύτερη και σημαντικότερη ανανέωση από τότε που κυκλοφόρησε το πρώτο iPhone, αλλάζει εντελώς τον τρόπο επικοινωνίας του χρήστη με τη συσκευή.

Περιλαμβάνει πολλά νέα χαρακτηριστικά, όπως Κέντρο Ελέγχου Συσκευής, Κέντρο Ειδοποιήσεων, εξελιγμένη ικανότητα χρήσης πολλών εφαρμογών ταυτόχρονα, ενώ ακόμη ενσωματώνει την λειτουργία Airdrop, δηλαδή την ασύρματη ανταλλαγή δεδομένων μεταξύ των συσκευών όταν βρεθούν σε τοπικό δίκτυο. Ακόμη, εισάγει το iTunes Radio, που είναι μια δωρεάν υπηρεσία ιντερνετικού ραδιοφώνου, βασισμένη στη μουσική που αρέσει τον χρήστη του iTunes.

Στις καινοτομίες του iOS 7 περιλαμβάνεται και ο νέος browser  Safari. Η  νέα έκδοσή του, προσφέρει  νέο τρόπο απεικόνισης πλήρους οθόνης νέα λειτουργία smart search καθώς και νέα απεριόριστα tabs.

Η φωτογραφική μηχανή θα διαθέτει, πλέον, φίλτρα, ενώ γίνεται πιο φιλικός προς το χρήστη ο  νέος τρόπο οργάνωσης των φωτογραφιών. Η φωνητική λειτουργία Siri γίνεται με νέες, υψηλής ποιότητας  φωνές , ενω  το App Store αλλάζει και αυτό λίγο και πλέον προσφέρει αυτόματες ενημερώσεις των εφαρμογών.

Το iOS 7 προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια με το Activation Lock κι έτσι σε περίπτωση κλοπής το iPhone δεν θα μπορεί να ενεργοποιηθεί ποτέ ξανά οπότε θα είναι άχρηστο.
Σημειώνεται ότι το iOS 7 έχει ξεκινήσει να διατίθεται στους developers εφαρμογών και αφορά το iPhone, το iPad και το iPod Touch7

Πηγή To Βήμα
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description DimitrisD | Ιουνίου 11, 2013 9:49 π.μ. | Reply
Λίγο άσχετο με τα λογιστικά;
image description darko77 | Ιουνίου 11, 2013 1:43 μ.μ. | Reply
Επίσης ο τίτλος θα μπορούσε να είναι και "Η Apple «άνοιξε τα χαρτιά της» για το νέο android"
image description Kostas | Ιουνίου 11, 2013 1:02 μ.μ. | Reply
Ο κόσμος χάνεται, δε μας νοιάζει η αβάντα της Ελλάδας στην apple. Ακόμα και στις ειδήσεις την αναφέρουν κάθε 3 και λίγο. Έλεος.
image description Nikosss | Ιουνίου 19, 2013 9:48 π.μ. | Reply
ξεκολλατε ρε μια χαρά ειδηση είναι αυτη.Οντως παρουσιασε το copy android με την διαφορά οτι το προτοτυπο ειναι πάντα το καλύτερο!
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο