Αποτελέσματα live αναζήτησης

Η Apple «άνοιξε τα χαρτιά της» για το iOS 7

11 Ιούνιου 2013 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
Η Apple «άνοιξε τα χαρτιά της» για το iOS 7

Από το φθινόπωρο το νέο λειτουργικό για τις συσκευές IPhone, iPad και iPod Touch

Το νέο λειτουργικό σύστημα, το iOS 7, για τις φορητές της συσκευές παρουσίασε τη Δευτέρα η Apple κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης που έγινε στο Σαν Φρανσίσκο.

Το iOS 7, το οποίο θα διατίθεται στους χρήστες από το φθινόπωρο και χαρακτηρίσθηκε από τον αντιπρόεδρο της εταιρείας, επικεφαλής του σχεδιασμού λογισμικού, Κρεγκ Φεντερίγκι ως η μεγαλύτερη και σημαντικότερη ανανέωση από τότε που κυκλοφόρησε το πρώτο iPhone, αλλάζει εντελώς τον τρόπο επικοινωνίας του χρήστη με τη συσκευή.

Περιλαμβάνει πολλά νέα χαρακτηριστικά, όπως Κέντρο Ελέγχου Συσκευής, Κέντρο Ειδοποιήσεων, εξελιγμένη ικανότητα χρήσης πολλών εφαρμογών ταυτόχρονα, ενώ ακόμη ενσωματώνει την λειτουργία Airdrop, δηλαδή την ασύρματη ανταλλαγή δεδομένων μεταξύ των συσκευών όταν βρεθούν σε τοπικό δίκτυο. Ακόμη, εισάγει το iTunes Radio, που είναι μια δωρεάν υπηρεσία ιντερνετικού ραδιοφώνου, βασισμένη στη μουσική που αρέσει τον χρήστη του iTunes.

Στις καινοτομίες του iOS 7 περιλαμβάνεται και ο νέος browser  Safari. Η  νέα έκδοσή του, προσφέρει  νέο τρόπο απεικόνισης πλήρους οθόνης νέα λειτουργία smart search καθώς και νέα απεριόριστα tabs.

Η φωτογραφική μηχανή θα διαθέτει, πλέον, φίλτρα, ενώ γίνεται πιο φιλικός προς το χρήστη ο  νέος τρόπο οργάνωσης των φωτογραφιών. Η φωνητική λειτουργία Siri γίνεται με νέες, υψηλής ποιότητας  φωνές , ενω  το App Store αλλάζει και αυτό λίγο και πλέον προσφέρει αυτόματες ενημερώσεις των εφαρμογών.

Το iOS 7 προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια με το Activation Lock κι έτσι σε περίπτωση κλοπής το iPhone δεν θα μπορεί να ενεργοποιηθεί ποτέ ξανά οπότε θα είναι άχρηστο.
Σημειώνεται ότι το iOS 7 έχει ξεκινήσει να διατίθεται στους developers εφαρμογών και αφορά το iPhone, το iPad και το iPod Touch7

Πηγή To Βήμα


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης