Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Σε περίπτωση κουρέματος το Βερολίνο θα διακόψει τη βοήθεια προς την Αθήνα

Η γερμανική κυβέρνηση δεν θα μπορέσει να προσφέρει περισσότερη βοήθεια στην Ελλάδα εάν υπάρξει νέα αναδιάρθρωση χρέους που θα αφορά τον επίσημο τομέα, δήλωσε αξιωματούχος της γερμανικής κυβέρνησης στη Handelsblatt. «Ο Γερμανός υπουργός οικονομικών μπορεί να χορηγήσει δάνεια βοήθειας μόνο εάν μπορεί αξιόπιστα να περιμένει ότι οι πόροι θα επιστραφούν», τόνισε ο αξιωματούχος στη Handelsblatt. «Αυτό δεν θα ίσχυε στην περίπτωση που υπάρχει αναδιάρθρωση χρέους».

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η Γερμανία συμφωνεί ότι είναι απίθανο η Ελλάδα να αποκτήσει πλήρη πρόσβαση στην αγορά μετά το τέλος του τρέχοντος προγράμματος, το 2014. Ωστόσο, το Βερολίνο ελπίζει ότι περαιτέρω μείωση των επιτοκίων και παράταση στις ωριμάνσεις των δανείων, αντί για πλήρη αναδιάρθρωση χρέους, μπορεί να είναι αρκετά.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description φοβηθηκα | Ιουνίου 10, 2013 1:30 μ.μ. | Reply
ουαου, μην μας τρομαζετε τοσο!
image description _ΕΙΜΑΙ_ΚΑΛΥΤΕΡΑ_ΑΠΟ_ΑΛΒΑΝΙΑ | Ιουνίου 10, 2013 7:33 μ.μ. | Reply
η γνωστή συζήτηση ,εαν δε φοβασε να γινεις Αλβανία ...μη φοβασε καθολου.
image description τι λετε ρε | Ιουνίου 11, 2013 8:15 π.μ. | Reply
"δάνεια βοηθείας" το ακούω και δεν το πιστεύω!! πες πες στο τέλος θα το πιστέψουμε ότι δεν κερδοσκοπούν εις βάρος μας, ότι είμαστε όλοι ρεμπεσκέδες και χαραμοφάηδες και αν δεν ήταν οι καλοί δανειστές μας (γιατί δεν τους λένε απλά βοηθούς;) θα είχαμε μια γιγάντια τρύπα στη θέση της Ελλάδας... Κουράστηκα να διαβάζω ξένη προπαγάνδα από εγχώρια ΜΜΕ...
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο